Oldřich Rambousek: Německé Haidenau symbolem odporu proti uprchlíkům

28.08.2015 14:30

Skládám hlubokou poklonu všem Němcům, kteří se ve své zemi pokoušejí postavit na odpor proti přijímání uprchlíků, kteří jim berou práci, vysávají jejich státní rozpočet a rozvalují tradiční společenský řád.

Oldřich Rambousek: Německé Haidenau symbolem odporu proti uprchlíkům
Foto: repro youtube, tan
Popisek: Upchlíci v Itálii

Odpor Němců nelze považovat za otevřené projevy rasismu, xenofobie či dokonce nacismu. Jedná se především o velmi prozíravé projevy vlastenectví a národní hrdosti. Německému národu a stejně tak i ostatním národům nezbývá již nic jiného, než se postavit na odpor proti uprchlíkům sami, když národní vlády na své vlastní národy kašlou. Ať je to Angela Merkelová, Hollande, Sobotka a další pohlaváři, tak lze říci jediné. Jsou to zrádci vlastních národů a jsou ochotni je obětovat ve prospěch islámu.

Evropská unie a Brusel totálně selhali, čímž je dnes projekt Evropské unie před rozkladem. Vytvoření Schengenského prostoru bylo v době jeho zavedení přínosné, avšak nebyly podniknuty žádné kroky k vytvoření ochranné linie nově vzniknuvší vnější hranice EU. Dnes působí dohoda ze Schengenu kontraproduktivně a více méně svazuje Evropským zemím ruce při ochraně svých vlastních hranic, čímž se dohoda sama obrátila proti nám samotným. Bláboly jistého pana Kocába na toto téma nelze brát vážně, neb tento člověk jakoby žil mimo realitu nebo ho nedej bože postihla Alzheimerova choroba, i když on nikdy nebyl zcela normální. Jeho vystoupení na ČT24 svým způsobem totiž říká – do každé rodiny alespoň jeden muslim! Jeho postoj nereflektuje na historicky zakořeněnou neslučitelnost křesťanství a islámu, jakožto víry a v ortodoxním pojetí dokonce ideologie. Dle mého názoru bylo kvůli rozdílnosti víry povražděno lidí více než dost a není třeba zavdávat příčinu k opakování chyb minulosti. Islám do Evropy prostě nepatří!!!

V jisté míře se hledají určitá řešení imigrace, avšak výsledný efekt je nulový. Spíše se dá konstatovat, že Evropa stále více zabředává do větších a větších problémů, které na svých bedrech nese původní obyvatelstvo. Tento vývoj rozkládá společenský řád a lidé mají zcela oprávněně obavy o budoucnost. Bohužel tak nějak se vytrácí Americká stopa, která je prapůvodní příčinou současného stavu. Amerika najednou mlčí a NATO nekoná také nic. Spojené státy jsou však zemí, které stojí za současným stěhováním národů, protože jsou to právě USA, které jsou původci války v Iráku, Libyi, Sýrii, Afghánistánu či Jemenu prostřednictvím CIA a NATO. Islámský stát, Tálibán či al-Kaida jsou Americké děti!!

Evropa je obětí špinavé politiky USA a Evropských kolaborantských politiků, kteří pracují pod cizí vlajkou proti vlastním národům. Tito politici patří před soud a do vězení a je jen otázkou času, kdy národy pochopí, že je třeba vzít osud do svých vlastních rukou. Haidenau a další místa jsou pomyslnými vlaštovkami vzdoru, které je třeba podporovat. Lidé jako Merkelová a spol. patří do vězení. Spojené státy je potřeba odseknout od řízení Evropské politiky, což je zcela zásadní pro budoucnost Evropy jako takové a izolovat je ekonomicky i politicky. Tento postup bude značně obtížný a bude potřeba celoevropské jednoty. Evropa se už musí jednou osvobodit. Vždyť takové Německo je dodnes okupovanou zemí, kde se armáda USA roztahuje na jejich území.

No a jak na ty imigranty? Doporučil bych toliko jen to, abychom se k imigrantům chovali stejně, jako se muslimové chovají ke křesťanům v Iráku či Sýrii. Nic víc, nic míň. V zájmu zachování Evropských národů a hodnot musíme zablokovat vnější hranici EU a v případě potřeby i střílet. Dost možná někteří zemřou, ale další si pak cestu do Evropy raději rozmyslí. Jsem si jist, že oni by se k nám zachovali minimálně stejně – ne-li hůře!! V neposlední řadě platí a platit bude nadále, že košile je bližší nežli kabát.

V zájmu zachování Evropských hodnot a národů plně souhlasím s těmi, kteří se imigrantům a kolaborantským vládám staví na odpor.

AŤ ŽIJÍ VLASTENCI.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

12:26 Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

Chtěl bych se dožít toho, až naše silnice budou brázdit jen elektrické vozy. Jak říkají pirátští pos…