Oldřich Rambousek: Poděkování panu Jaromíru Soukupovi a ruským Nočním vlkům

07.05.2019 21:35

Dne 6. 5. 2019 mohli diváci TV Barrandov na vlastní oči spatřit šéfa Ruského motorkářského klubu Noční vlci pana Borisova a nejen jeho, ale i mnoho členů tohoto klubu, kteří seděli v publiku. Debaty se účastnili i takzvaný rebel v ČSSD pan Foldyna a šéf TV Barrandov-pan Jaromír Soukup.

Oldřich Rambousek: Poděkování panu Jaromíru Soukupovi a ruským Nočním vlkům
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Barvy Nočních vlků

Počin pana ředitele TV Barrandov chtěl skutečně velkou odvahu. Určitě si nyní vyslechne od mnoha lidí spoustu výtek a možná i urážek. Takzvaní lepšolidé a Pražská kavárna k tomuto mlčet nebudou a jsem přesvědčen, že spustí dehonestační kampaň proti panu Soukupovi, ale i Nočním vlkům. Není přeci možné, aby si pan Soukup takto dovoloval a zval si do studia Rusáky. Navíc v době, kdy jsou na Rusko uvaleny sankce ze strany USA a EU. V ČR se přeci s Rusy nesmí moc mluvit, když už bezmála třicet let běží protiruská kampaň. Rusko a jeho představitele se stalo zvykem špinit a mainstreamový proud lidem vštěpuje, že za veškeré zlo na světě je vinno Rusko a Putin. Obdobným způsobem jsou gumovány mozky i dětem na základních školách našimi skvělými učiteli. Učitelům asi nevadí, že pomíjejí zásadní historická fakta a klidně za mrzký peníz učí naše děti lhát. Dokonce se nestydí ona historická fakta překrucovat ve smyslu učebních osnov a politického zadání. Názory mladých lidí přesně odrážejí práci našich učitelů, když žijí v přesvědčení, že Československo bylo osvobozeno především Američany. Je to ponižující.

Já osobně jsem toho názoru, že pan Soukup zasluhuje za svou odvahu a čestný přístup uznání. Konečně se po dlouhých letech našel někdo, kdo nekaká v koutě a jen tupě nepapouškuje fráze, naučené od amerických poradců. Jsem rád, že někdo osvětlil naší zabedněné a manipulované společnosti, kdo jsou Noční vlci. Že to jsou odvážní chlapi a odvážné ženy, nestydící se za svou státní příslušnost, za svůj národ, za své předky a za svou zemi. Jsou to vlastenci, kteří reprezentují svou zemi a národ bez poklonkování USA a EU. Kéž by se takto dalo hovořit o Češích. To bych pak byl hrdým Čechem. Osobně před nimi a jejich odvahou smekám, protože vydat se na tak dalekou pouť na uctění památky svých padlých v dnešní protirusky laděné době není skutečně žádná sranda. Takové frajery bychom v naší malé zemi také potřebovali, ale bohužel máme jen proamerické loutky v podobě pana Fialy, Němcové, Kalouska, Bendy, Bartoše, Ferjenčíka, Štětiny, Schwarzenberga a jim podobných dalších dutých hlav.

Abych však nebyl tak negativní, tak vám mohu sdělit, že v ČR máme také motorkářský klub, zvaný Legion Veterans, který také na padlé vojáky nezapomíná a jezdí na pietní akty. Nejsou ti chlapi tak tupí, jako naši politici, a uctívají památku všech padlých, tedy ať to byli Rusové, nebo Američané. Tak by to mělo být. Jen to dělají v omezeném měřítku a bez publicity, protože naše ctěná média to moc nezajímá. O moc smutnější je fakt, že u nás ve Dvoře Králové n/L máme pietní místo přímo u základní školy 5. května, kde se na sklonku války střetli naši čeští odbojáři s příslušníky fanatických Hitlerjugend a několik odbojářů zde položilo své životy za ty naše dnešní. Je smutným faktem, že žáci školy mají pomník přímo pod okny, ale je jen minimum těch, kteří by věděli, co je to za pomník, komu byl postaven a co se na těchto místech odehrálo. Žáci ani vedení školy nejsou schopni položit zde ve vzpomínkový den ani květiny. To je ostuda a plivání na český odboj. Nejsou schopni na tomto pietním místě ani udržovat pořádek a čistotu. Inu, to je ta Havlova mládež. O hrobech sovětských vojáků snad škoda hovořit, protože upadají v zapomnění, a nebýt starých komunistů, tak by si jich nikdo snad ani nevšiml. Bohužel tohle je ostuda našeho národa, nelze to ospravedlnit ničím.

Mnoho z nás Čechů, Poláků, Srbů a dalších národů tak nějak už zapomnělo, že jsme se i my stali cílem takzvaného konečného řešení, vypracovaného nacisty. Četl jsem dokument, který byl přijat nacisty na konferenci v Praze a byl podepsán Reinhardem Heydrichem, kde bylo a je jasně deklarováno, že mnohé národy jsou určeny ke genocidě, nebo chcete-li k úplné likvidaci. My Češi jsme mezi tyto národy byli zařazeni. Nebýt obětí sovětských vojáků a národů v Sovětském svazu sdružených, NEBYLO BY ČECHŮ. Za své životy vděčíme především sovětům. Kdyby těch sovětských vojáků nebylo, tak by si tu dnes žádný Fiala, Němcová či Kalousek nemohli otevírat své špinavé huby.

Nechci tu na tomto místě český národ ponižovat, to ne. Jen bych byl rád, aby se český národ probral a mladí aby se zajímali o pravdu, nikoliv o propagandu. Ponižujeme se totiž především sami.

Závěrem mi dovolte, abych popřál Nočním vlkům mnoho štěstí a aby ode mne přijali i omluvu za chování některých zblblých Čechů, kteří jsou za plný košík žrádla, nakoupený v Kauflandu, schopni plácat úplné nesmysly. Vám, pane Soukupe, ze srdce děkuji a jen tak dál v boji s naší politickou žumpou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jan Campbell: K věčnému míru

11:24 Jan Campbell: K věčnému míru

V mnoha zemích na světě, nehledě na harašení zbraněmi, tisknutí bezcenných dolarů a euro, dodávek zb…