Oldřich Rambousek: Předvolební boj již začal, občane nedej se zblbnout

25.05.2013 16:40

Aneb koho tedy volit?

Oldřich Rambousek: Předvolební boj již začal, občane nedej se zblbnout
Foto: Hans Štembera
Popisek: Volební místnost

Situace, která nastala na Pražském magistrátu není nic světoborného a neočekávaného. Je to počátek předvolebního boje. Je to však i ukázka křiváctví a nečestné politiky TOP 09 i ODS. Nikomu z protagonistů koaličního sporu nejde o Prahu a o její obyvatele. Je to ubohý boj o kontrolu nad miliardami, jež přes magistrát protékají.
 
Samozřejmě, že každý by se chtěl přisát a cucat penízky jako to dělá Kalousek s daňovými poplatníky. Je ale úplně jedno, kdo bude primátorem, neb principielně je pravice zaměřena pouze na to, jak prostředky z daní občanů převést do soukromých kapes a nejlépe do těch svých. Všechny politické strany se nyní budou předhánět ve slibech občanům, co vše by pro ně rádi udělaly, budou tvořit populistické a ulhané volební programy. My, občané, musíme dávat bedlivý pozor, kohože si zvolíme v příštích volbách. Nesmíme se dívat jen na lesknoucí se pozlátko. Musíme vzpomenout na doby minulé, kdy slibovala ČSSD, ODS, TOPKA, SZ a jiní. Co z těch jejich slibů zůstalo!!! Volební programy jsou v drtivé většině po  volbách velmi rychle zapomenuty a v platnost přicházejí koaliční smlouvy. Ty však my - občané nevolíme. Položíme li si volební programy pravice vedle sebe, tak chtě nechtě musíme dojít k závěru, že je to velmi šikovná hra se slovy. Ta slova jsou však prázdná. Slibovat nám mohou cokoliv, ale nic ty politické strany nenutí své sliby dodržet. 
 
 
Vážení voliči!!! Soustřeďte se prosím na zcela základní a zásadní fakta. Pokud ve volebním programu schází jasně deklarovaná cesta a prostředky, jakými chce politická strana uskutečnit své plány a sliby, tak je nevolitelná. Pakliže její program je založen na vydírání společnosti a okrádání daňového poplatníka, tak je též nevolitelná. Takovéto strany je nutné ignorovat. Bohužel v tomto případě se to týká hlavně TOP 09 a ODS. Volitelné jsou pouze ty strany, jež nabízejí zásadní systémové změny a to ve sféře ekonomické a výrobní, ale i společenské. To, že je současný systém špatný, zdegenerovaný, zkorumpovaný a mafiánský, je zcela zřejmé. Většina z nás si to uvědomuje a ví, že je nutné tento současný systém celý zlikvidovat. Opravovat se to nějakými reformami totiž už nedá. Změna je nutná od základu a nejlépe se začíná s čistým stolem. Proto z toho stolu smeťme na zem všechen sajrajt a balast a nasměrujme jej na smetiště dějin.
 
Občanům musí být navráceny jejich ukradené majetky, půda a hlavně národní hrdost. Musíme se zbavit mamutích zápaďáckých společností jako je Kaufland, Tesco, Albert a dalších, které vyvádějí své zisky mimo naši republiku, a nám zeje státní kasa prázdnotou. Toto mohou provozovat občané naší země a měli by, protože ještě to je naše republika. Fabriky, kde čeští lidé dřou za mizernou mzdu, musíme navrátit do rukou těch vykořisťovaných a okrádaných lidí. Je nutné rozjet skutečně Českou ekonomiku, český průmysl a zemědělství, které Havel, Schwarzenberg a Klaus nechali rozkrást, utlumit, zničit dle zadání svých chlebodárců. Od kvalitně řízené a plánované ekonomiky se totiž odvíjí vše ostatní. Věřte, že po určitém čase se bude měnit i početní poměr pracujících na jednoho důchodce, budeme se moci vrátit k bezplatnému školství nebo i zdravotnictví. Padnou nesmysly s odchodem lidí do důchodu v sedmdesáti letech. To vše je závislé na dobře fungující ekonomice a prosperitě, jednoduché a účinné legislativě a daňové soustavě. Nesmíte proto volit politické strany, které parazitují na společnosti. Bohužel těch je většina. Neberte si vůbec do hlavy kauzy jako je Pražský magistrát. Je to zavádějící divadlo, které Vás má jenom zblbnout. Vše je to švindl a falešná hra. 
 
 
Vážení občané! Alternativy existují-stačí se rozhlédnout a přemýšlet. Já osobně provozuji pro lidi stránky obnovy socialismu a stále se zabývám myšlenkou založení nové politické strany či hnutí s názvem-Strana obnovy socialismu. Snažím se přinášet lidem škálu informací, kde u některých se dá říci, že jsou obtížně publikovatelné. Základ, ze kterého vycházím, je čest, pravda, rovnost a solidarita. Mám však jednu smůlu a ta tkví v tom, že to co dělám tak dělám zadarmo a nehoním se za mamonem, protože rakev nemá kapsy. Nechtěl bych tedy, aby nové politické uskupení pracovalo na principu peněz. Mám totiž přesvědčení, že politik má sloužit lidem a ne penězům. Navíc politik je většinou špatný ekonom. Proto vážení občané mějte oči otevřené a dobře naslouchejte. Hledejte pravdu, čest a budoucnost. Pro škarohlídy musím upozornit, že nikde nekandiduji-to přenechám s radostí jiným.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …