Oldřich Rambousek: Řekni světu, lide český, čím je pro tebe česká koruna

29.05.2017 8:35

Řekni světu, lide Český, čím je pro tebe Česká koruna, a co si myslíš o přijetí Eura. Já říkám nahlas: Euro nechci. Chce-li ho vláda, tak jedině na základě referenda!

Oldřich Rambousek: Řekni světu, lide český, čím je pro tebe česká koruna
Foto: dotfox.cz
Popisek: Peníze

Jsem si vědom toho, že já sám asi mnoho nezmohu v případě přijímání Eura, ale tato otázka není vůbec o mě, ale o Českém národu jako celku a právě tento by se měl plnohodnotně k této klíčové otázce vyjádřit. Jediným legitimním vyjádřením národa v takto klíčové věci je jedině referendum. Zavedení Eura bez něho je zločinem na národu a zradou vlastních lidí.
 
Víte-milí přátelé, jsem jen obyčejný člověk sledující dění kolem sebe, politickou situaci, ekonomickou tyranii našeho národa, jeho ponižování a vykořisťování, ale také jeho zrazování politickými a společenskými elitami. Je mi z toho smutno a někdy si říkám, že jsem byl bláznem a do této doby přivedl své tři děti. Co je v tomto světě plném zrady a podvodu čeká? Přitom sám na vlastní kůži pociťuji už dávno, že směřujeme jinam než jsme původně chtěli. Že ideály roku 1989 byly ukradeny a zneužity proti nám samotným. Že byla prodána republika a národ je zotročován. Že se postupně naplňuje plán, který kdysi zpracoval sám Reinhardt Heidrich, který jasně hovořil a vlastně hovoří dodnes o konečném řešení Čechů a Slováků. Co s tím vším má společného Euro?

Euro jakožto společná měna států eurozony nemá pouze rozměr ekonomický, kapitálový, ale také politický, společenský a historický. Euro má však i rozměr mocenský, jdoucí ruku v ruce s procesy globalizace, což v překladu znamená převzetí veškeré kontroly globalizačními silami nad národními samosprávami, čímž je následně likvidována identita a integrita pohlcených národů. To do jisté míry pociťujeme už dnes, avšak po přijetí Eura by byl tento proces ještě tvrdší. Podívejte se na Slovensko, do Řecka a dalších zemí, které nejsou zeměmi vyvolenými. Všechny země bývalého východního bloku jsou předurčeny býti zeměmi vazalskými a zotročovanými. Těmi, které budou muset pracovat na blahobyt Němců a Američanů. Nikdy se nevyvolené země nemohou dostat na úroveň Německa, nikdy nebudeme mít stejné platy, či sociální podmínky. Rozumíte? NIKDY! K tomuto není vůle a nikdy nebude, protože Slovanské národy byly už Hitlerem předurčeny k likvidaci, či asimilaci. Tento proces byl postupně obnoven po pádu socialistického systému a likvidaci východního bloku a běží. Euro je toho nedílnou součástí. Nevěříte? Myslíte že kecám a cucám si to z prstu? Tak pomněte.

Právě proto, že jsme my Slované bráni jako podřadné národy, tak nás západ zásobuje potravinami podřadné kvality, které v jejich domovině nekrmí ani dobytku. Potraviny pro východní trhy jsou plné jedů, toxických látek a náhražek. Tyto způsobují neplodnost, rapidní zvýšení všech druhů rakovin, výskyt nemocí nám dříve téměř neznámých jako např Crohn, ADHD a dalších. Vakcíny podávané našim dětem jsou s toxickými látkami jako např s hliníkem, vakcína proti rakovině děložního čípku v Německu, Francii a dalších zemích pro svou toxicitu zakázaná se ve východní Evropě doporučuje, aplikuje a to dívkám už ve 13 letech. Kontaminovaná voda skrze chemtrails a oxidy hliníku, barria a dalších jedů. To vše pro náš lepší rozvoj a postupné vymírání. Dále, když vás toto nepřesvědčuje, tak jsi projděte přístupové procesy do EU a Lisabonskou smlouvu, které z nás vytvořily druhořadou a vazalskou zemi, podřízenou diktátu Bruselu, potažmo Berlína.
 
Víte Česká koruna je to poslední málo, které nám z toho Češství ještě zbylo. Svým způsobem nás tak trochu ochraňuje před úplným zotročením. Navíc její ztrátou bychom ztratili ekonomický nástroj na řízení vlastní ekonomiky, ale také politický nástroj. Česká koruna má i historický význam a připomíná náš dřívější status královský a země koruny České. Domnívám se, že proces pro přijetí Eura byl naší národní bankou zahájen v den zahájení údajných měnových intervencí proti vlastní měně se záměrem držet ji v určitém fluktuačním pásmu. V té době započal rychlý výprodej koruny a masivní nákupy poněkud pochybné a nestabilní měny Euro. Domnívám se, že ČNB, ale i vláda lidi obelhala a za našimi zády se tvrdě rozjela příprava přechodu na EURO o kterém věděli a vědí pouze vyvolení. Nyní máme dostatečné rezervy v Eurech a naše měna v korunách předpokládám vbrzku zažije turbulentní stavy zapříčiněné nedávnými velkými výprodeji korun. Záleží na jediném a to, kdy spekulanti nakoupené koruny začnou vyprodávat ve velkém, či bude vydán příkaz shora na vyvolání turbulentních stavů, čímž bude legitimizována nutnost přechodu k Euru. Že je tato hra falešná netřeba dodávat a již devizové intervence považuji za zločinné, natož pak přechod k Euru bez referenda. Proto se také domnívám, že premiér Sobotka svými slovy o přechodu k Euru neřekl nic, co by nebylo v okruhu zasvěcených známé. ČNB tiskla koruny ve velkém jako toaletní papír. Mám za to, že to vše bude mít ještě dohru za kterou zaplatíme buď tím, že se vzdáme své měny a přijmeme Euro, nebo se nám rozjede inflace širokých rozměrů, která by mohla znamenat nutnost měnové reformy.
 
Osobně bych byl za zachování, či záchranu naší tradiční měny. Co na to říkáte vy-vážení občané-čtenáři.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

12:26 Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

Chtěl bych se dožít toho, až naše silnice budou brázdit jen elektrické vozy. Jak říkají pirátští pos…