Oldřich Rambousek: Strefuješ se do Rusa - tak tady máš přes držku

30.05.2015 17:35

Bylo pouze otázkou času, kdy v odvetných krocích přijme Rusko podobná opatření jaká byla zavedena vůči němu pro údajnou anexi Krymu.

Oldřich Rambousek: Strefuješ se do Rusa - tak tady máš přes držku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka Ruska

Jenže o anexi mluví jen západní svět vycházející z informací, které poskytují mainstreamová média, což jsou informace povětšinou zavádějící a neobjektivní. Když zveřejnily svůj sankční seznam proti Rusku USA a EU, což byl jednostranně vyhlášený nepřátelský akt, tak jej nikdo nějak zvlášť nenapadal. Když totéž nyní udělalo jako odvetný krok Rusko tak se najednou jedná o netransparentní a neověřitelný krok, který nemá žádnou oporu v mezinárodním právu. Jak zvláštní a jednostranně zaujatý přístup!!! Cožpak mohou vyhlašovat na světě sankce pouze USA a EU ?  Jenom jejich kroky mají tu správnou legitimitu??? Promiňte, ale o tom nejsem zdaleka přesvědčen.

Jsem toho názoru, že Rusko mělo sankce vyhlásit už dávno a mělo přiškrtit i kohouty s ropou a plynem. Je pochopitelné, že by takové sankce poškodily především prosté obyvatelstvo, ale mohly by být i spouštěcím mechanismem pro vzedmudí vlny odporu prostých lidí proti svým nenažraným vládám a parlamentům, které se neštítí už ničeho. Lež a podvod se totiž staly pokrevními příbuznými většiny Evropských politiků.

To, že na seznamu figurují i čtyři Čeští politici je jasným signálem toho, že Rusko sleduje politickou scénu Evropských zemí, Českou republiku nevyjímaje. Jména oněch politiků mě vůbec neudivují, protože se jedná povětšinou o stupidní válečné štváče, kteří sledují především cizí zájmy a nikoliv zájmy naší země. Takový Schwarzenberg je značně nebezpečný člověk, který je více Rakušák a Němec nežli Čech. Byl účastníkem konference skupiny Bildeberg, kde se scházejí nejmocnější lidé světa a se světem manipulují bez ohledu na jakékoliv oběti, protože tyto oběti jsou obětmi vyššího zájmu. Dále má Schwarzenberg jisté historické vazby k nacistům a to je velmi nebezpečné jak pro naši zemi, tak pro Rusko.

Udivuje mě však jméno Jaromíra Štětiny. Dost dobře si totiž neumím představit, jakým způsobem by mohl být tento vyšinutý člověk Rusku nebezpečný. V Čechách je již tak profláknutý, že je ignorován a většina lidí nad ním pouze mávne rukou a polituje ho. Pravděpodobně to bude tak, že hlupáci jsou v Rusku nežádoucí.

Je samozřejmé, že tuto záležitost každý pojme po svém, ale já jsem toho názoru, že nám Rusko velmi přesně označilo největší škůdce České politiky a národa.

Oldřich Rambousek

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …