Oldřich Rambousek: Tak už máme co jsme chtěli, aneb cesta v řiť byla rychlá

14.10.2015 13:26

Mnozí občané věřili po roce 1989 v posun Československa demokratičtějším směrem a věru – dočkali se. Máme vskutku, co jsme chtěli, a nezbývá nám nic jiného, než ve slavné EU držet hubu a krok. Demokracie se změnila v pohádku a fikci.

Oldřich Rambousek: Tak už máme co jsme chtěli, aneb cesta v řiť byla rychlá
Foto: Hans Štembera
Popisek: Evropský parlament

Angela Merkelová, jakožto bílý kůň nového světového řádu dělá v Evropě vskutku dokonalý zmatek, jehož jediným směrným cílem je odvrátit pozornost veškerých evropských národů od skutečné podstaty a záměrů NWO. Tento se rozlézá jako rakovina a čile mu v tomto boji pomáhají mainstreamová média svou cílenou propagandou. Dokonce si srze Německo dovoluje sdělit občanům EU, že je uvažováno o zavedení nové solidární daně přilepené k DPH na řešení uprchlické krize, jejímž iniciátorem jsou především USA. Bohužel, když bude tato daň v Bruselu úspěšně prohlasována, nebude možnost se jí jakýmkoliv způsobem vzepřít.

Diktatura bruselské administrativy je tu zjevná. Problém však vidím v tom, že si budoucí problémy ještě domorodé národy sami budou platit. Nepřijde vám to jako zhovadilost? Ať si takovouto daň tedy platí Němci sami a poděkují své Angele, že tak cítí s národem a tahá jim do jejich země cizáky a islámské fundamentalisty. My je v České republice nechceme, vůbec je k nám nezveme. Vzepřít se diktátu Bruselu bude velmi obtížné a do budoucna nám stejně nezbude nic jiného, než polorozvrácenou EU opustit. Otázka je, jakým právem si Angela Merkelová dovoluje manipulovat s ostatními národy? K takovým počinům ji nikdo nedal mandát. Ledaže by Angela byla novodobým Hitlerem, ale to asi ne, protože rozumově na Hitlera prostě nemá. Tímto neobhajuji Hitlera, ale poukazuji na rozum paní Merkel.

NWO se snaží o rozvrat i na Blízkém východě, což přímo souvisí s uprchlickou krizí a je to ukázkou záměrnosti těchto činů. Povedlo se mu do těchto záležitostí přímo vtáhnout i Rusko, což je pro Rusko samotné velmi nebezpečná hra. Osobně doufám, že se Rusům podaří situaci na Blízkém východě stabilizovat a že společně s armádou Bašára Asada zlikvidují jak rebely tak IS. Zatím se jim, Bohu díky, daří. Což vyvolává mnoho otázek ve smylu toho, cože to tam ti Američané tak dlouhou dobu prováděli a koho bombardovali, když nebyli úspěšní. Kdo má trochu rozum, tak si dovodí, že Američan nemá zájem na ukončení tamního konfliktu a že čile spolupracuje klidně i s teroristy jako je An Nusra a další. Je doslova k poblití, když naše média prezentují výroky teroristů z An Nusrá, že Rusové útočí na jiné cíle než jsou cíle IS. Nelze se však divit, protože válka a zbrojní výroba roztáčí kola americké ekonomiky, jinak by pravděpodobně už padla na hubu. No, a papouškovat americkou propagandu, která je profláknutá od začátku až po konec rovníku – to už dělá snad jen hlupák – viďte pane Stropnický!

Někteří lidé a politici věří v RB OSN nebo v OSN samotné, ale vězte. OSN už dávno není nestrannou nadnárodní organizací, jejíž kroky by byly nezaujaté a nespojitelné  s americkou administrativou. OSN lze zařadit do osy zla. Vezměte, prosím, v úvahu třeba události v Iráku a přímé napadení této země USA s koaličními zeměmi NATO, a to jen proto, že údajně vlastnil Irák zbraně hromadného ničení. Všichni již dnes víme, že nebyly nikdy nalezeny a že vpád koaličních sil byl postaven na sprosté lži a podvodu. Potrestalo OSN nějak USA a spojence z NATO za tento odporný zločin??? Bylo povražděno 1,5 mil. Iráčanů a tato země zničena!! Považujete to za normální??? Já tedy ne. Odsoudilo OSN USA za lži a podvody, za genocidu Iráčanů?? Nikoliv!!! Tedy i OSN je přímou součástí osy zla a aplikačním prostředníkem zavádění NWO. Přímou návaznost na toto svinstvo má i smlouva TTIP, která vhání Evropu pod přímý diktát USA a NWO. V Německu byla proti smlouvě TTIP i masová demonstrace, kde některá média uváděla až 350 000 tis. účastníků. Protesty by ale neměly být jen v Německu!! Postavit se na odpor by měla celá Evropa a v první řadě by měla být vypráskána Angela Merkelová!

Oldřich Rambousek

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Proč se k tomu snižují?

15:57 Jiří Paroubek: Proč se k tomu snižují?

Když jsem si o víkendu přečetl některé články v denním tisku, věnované osvobození republiky před 79 …