Otevřený dopis nejvyššímu státnímu zástupci

28.04.2017 9:07

Vážený pane JUDr. Pavle Zemane, žádáme Vás o urgentní prošetření stát.zástupce JUDr.J.Sachra, exekutora Jiřího Trojanovského a insolvenčního správce Davida Papouška a OSZ Vsetín a KSZ Ostrava , neboť uskutečnili dražbu přes zákaz Nejvyššího soudu ČR a zločinně se spolčili a provedli podvod, kdy uzavřeli smlouvu o provedení dražby, čímž porušili zákon o veřejných dražbách a exekutorský řád.

Otevřený dopis nejvyššímu státnímu zástupci
Foto: pixabay.com
Popisek: Justice - ilustrační foto

Vše proběhlo už před 17ti měsíci a bohužel Krajské státní zastupitelství  Ostrava neprošetřuje trestní oznámení zločinného spolčení exekutora, insolv.správce  a návodce RNDr. Martina Václavíka, přestože bylo nahlášeno již v r.2015 také na ÚOOZ(přikládáme odpověď tehdejšího ředitele R.Šlachty z února 2016, že vše předává krajskému ředitelství policie).

Zločinně se spolčili také státní zástupci OS Vsetín, kdy J.Bareš zneužil pravomoc a souhlasil s protiprávním vniknutím vydražitelky a s jejím porušením domovní svobody, které spáchala také policie Vsetín , která asistovala při porušení domovní svobody.

Toto pochybení J.Bareše kryl tehdejší vedoucí st.zástupce J.Mencler a kryje nynější vedoucí st. zástupce J.Sachr. Kromě toho OSZ Vsetín kryje také soudce OS Vsetín P.Punčocháře, který vydal nezákonné předběžné opatření.

Státní zástupkyně S.Šťastná zneužila svoji pravomoc, když vydala obžalobu nedůvodnou na poškozenou stranu, které bylo upřeno právo užívání bytu ač je jedinou osobou s právem bydlet. Také tyto nahlášené trestné činy  odmítá OSZ vyšetřovat.

NEKONÁNÍM porušují státní zástupci OS Vsetín a KS Ostrava zákon, navíc systémovým zneužíváním pravomoci napomáhají zločinnému spolčení a jsou jeho součástí , páchají trestnou činnost s vysokou škodou, která stále narůstá, neb stále nebyli provinilí obžalováni, zastaveni v trestné činnosti a narůstají  náklady na obranu (soudní poplatky opravných prostředků,…).  Přikládáme Vám Usnesení NS ČR zakazující cokoli činit z 8.10.2015 a protokol o dražbě z 9.2.2016 a odvolání do příklepu dražby z 12.2.

Situace svojí vážností nesnese odkladu v řešení, jde o absolutní selhání státních zastupitelství.

Jako členové politické strany ODA a pohoršení občané z oblasti, kde  justiční mafie řádí, Vás žádáme pane nejvyšší st. zástupce o urychlenou nápravu.

JUDr. Josef Červinka, Mgr. Jana Václavíková, DiS.  Kristýna Šuláková, Martin Gaja, Josef Paška, Ludmila Adamcová, Michal Prášek, Ing. Josef Adamec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…