P.C.Roberts: Revize nukleárního postoje USA

03.02.2018 20:00

Vláda USA je dnes nepochybně v rukou démonů. Důkazů je nespočet. Vezměte např. 16 hodinu 2. února, kdy byla uvolněna zpráva zpravodajské komise sněmovny reprezentantů, dokazující, že FBI, ministerstvo spravedlnosti (sic), a Demokratický národní komitét byli účastni na spiknutí proti americké demokracii a proti prezidentu Spojených států.

P.C.Roberts: Revize nukleárního postoje USA
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka USA

A jako kdyby tohle ještě nestačilo, o pár hodin později téhož dne vydal Pentagon svoji Revizi nukleárního postoje USA, což je dokument, vyjadřující nový postoj země k nukleárním zbraním a k možnostem jejich použití. V minulosti vyjadřoval tento postoj názor, že tyto zbraně se s výjimkou odvety na nukleární útok považují za nepoužitelné, a předpokládalo se, že je nikdo nepoužije. Vždy existovala možnost, že by falešné varování o nadcházejícím útoku mezikontinentálních balistických raket mohlo mít za následek osudové stisknutí nukleárního tlačítka, jež by způsobilo Armagedon, a prezident Reagan si z této možností též dělal těžkou hlavu. Tato jeho starost se pak přetavila ve snahu se Studenou válkou skončit, což se mu též podařilo. Avšak vládám, které přišly po něm, se zas podařilo Studenou válku vzkřísit znovu k životu.

Nový americký nukleární postoj je sobeckým, nezodpovědným a destabilizujícím odklonem od postoje dřívějšího. Použití dokonce i jen malého množství dnes už existujícího jaderného arzenálu USA by totiž stačilo zničit život na Zemi. A přesto postoj revidovaný volá po dalších zbraních tohoto typu, mluví o nukleárních zbraních jako o „použitelných“, a ospravedlňuje jejich použití v prvních úderech – a to dokonce i proti zemím, které samy nukleární zbraně nevlastní.

TOTO JE VYESKALOVANÉ DÍLO  ŠÍLENCŮ. Sděluje se jím všem zemím, že vláda USA použije nukleární zbraň jako první – a to proti  kterékoli zemi. Nukleární mocnosti Rusko a Čína musí toto zcela nutně chápat jako masivní zvýšení úrovně hrozby ze strany USA. Ti, kteří jsou za tento dokument zodpovědni, by měli být odesláni do ústavu pro duševně choré, a ne nechat je v jejich úřadech, ze kterých mohou zmíněný dokument uskutečnit.

Z agresivního nového nukleárního postoje v pátek oznámeného, je obviňován prezident Trump, ale ve skutečnosti jde o dílo neokonzervativců. Možná, že Trump mohl jeho zveřejnění zabránit, ale je obviňován z konspirace s Putinem při krádeži prezidentských voleb z rukou Hillary Clintonové, takže  znepřátelit si i neokonzervativní Pentagon si už nemohl dovolit.

Neokonzervativci jsou malou skupinou spiklenců. Většinou jde o sionisty, spolupracující s Izraelem, a někteří z nich mají dvojí občanství. Ti vytvořili ideologii americké světové hegemonie, stanovící, že hlavním cílem americké zahraniční politiky je zabránit růstu jakékoli jiné mocnosti, jež by mohla výsadní vládnoucí roli USA omezovat. Nu a jelikož neokonzervativci dnes řídí zahraniční americkou politiku, je současný nepřátelský USA k Rusku a Číně nasnadě. A nasnadě je i americká ochota odstraňovat na Středním východě vlády těch zemí, které za překážku své expanze zas považuje Izrael.

Už dvě desetiletí vedou USA v zájmu Izraele své války na Středním východě. A už pouhý tento fakt dokazuje sílu a vliv těchto šílených neokonzervativců na politiku USA. Ti sledují i svůj sen světové hegemonie – a Rusko a Čína jí stojí v cestě. Neokonzervativci vědí, že konvenční invaze do Ruska a Číny by vedla k totální porážce amerických ozbrojených sil. A proto pozvedli nukleární zbraň k možnosti prvního úderu. K tezi, že tento úder je využitelný.

Vybral a přeložil Lubomír Man

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

12:26 Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

Chtěl bych se dožít toho, až naše silnice budou brázdit jen elektrické vozy. Jak říkají pirátští pos…