Pavel Sedlák: Co nás čeká a nemine?

06.02.2017 16:20

Pár tajností z deníku, soukromé úvahy k nahlédnutí. Naplňují se rychle. - Propuká válka klonů v Evropě. Příčina je známá roky, připraveno je i řešení, klidné a přesné.

Pavel Sedlák: Co nás čeká a nemine?
Foto: repro foto Youtube
Popisek: Uprchlíci, ilustrační foto

15. července.    Večerní zprávy  právě hlásí „zahynulo 84 lidí při teroristickém útoku na oslavu pádu Bastily". Zabijákemmigrantský Tunisan, Arab, prý „zatím není znám jeho kontakt s Islámským státem“. Ale vždyť je jedno jestli měl nebo neměl kontakt, jde o válku s více než státem, Islámský stát je jen jedním z prostředků boje primitivů za nastolení středověké diktatury. 

Vrahova zločinecká a násilná minulost (násilí dokonce na ženě) je příznačná: spojení zločinnosti, násilí, primitivismu a náboženství, k tomu nepotřebují členství v organizaci, sami od sebe vědí co dělat když likvidují svobodomyslné lidi. Nemusí mít živý kontakt s nějakou buňkou, stejně jako desetitisíce budoucích útočníků.

Volání francouzských politiků po statisících fízlů s rozsáhlejšími pravomocemi je přechod k tvrdšímu režimu Fušého, volání zmatených fušerů u moci, poněkud mimo, vždyť na desetitisíce anonymních individuálních útočníků, kteří při zhoršení jejich osobní situace vyrazí kdekoli na trip do posmrtného nebe vzít s sebou několik jinověrců a nevěřících (i s jejich svátkem Svobody), na neorganizované sebevražedné bomby nebude mít represe a stafáž v ulicích žádný dopad. Mocenské vrstvy jsou totálně mimo poznání skutečných příčin, nechápou co se děje, proč se to děje.

I část opozice už hodinu po vraždě, dřív než zná konkrétní děj, dožaduje se rozsáhlé a tvrdé činnosti policie a tajné služby až do koutů statisíců bytů, místo aby znala příčiny a podstatu, 
zastavila invazi primitivů už na hranicích a zachovala svobodu uvnitř Evropy. 
Zrušila lákadlo migrantů=dávky (a to si říká "pravicová") a měla vyřízeno jednou změnou v zákoně, plošně a spravedlivě. 
Vrátila nositele diktatury do jejich zemí, místo toho požaduje vládu represe. Tristní situace v politické nabídce partají.

Kvůli finančním transferům dávek, omylu rovnostářství vnuceně stejných výsledků (něco zcela jiného než rovnost právního postavení) ve velké části francouzské společnosti.

Etatismus a zahnívání vedly k bleskové porážce Francie ve druhé světové válce a katastrofálním jatkám první světové války z důvodu naprosté neschopnosti politiků a generálů, teď do masakrů lidí a porážky míří znovu ze stejných důvodů, jejich vlastní chybné volby Francouzů. Chyby teď už zjevné snad i stupidním politikům v západní Evropě. Aspoň budou přístupnější snaze zavřít hranice a vyexpedovat invazní pěšáky zpět mimo Evropu. Francouzi ještě můžou změnit svůj osud a budoucnost Evropy, ještě je možnost.

Důvodem, proč se odtrhla Velká Británie od kontinentu, je migrace parazitů z Arábie, stačí se podívat na billboard brexitu: není tam „polský instalatér“, nýbrž invaze arabských migrantů (což systematicky zamlčuje multiparazitická propaganda).

Po dalších atentátech ve Francii se výrazně změní nálada před volbami v Rakousku.

Prezident/kancléř přebírá mimořádné pravomoci, vnucuje totální policejní stát, pochopitelně na "dočasnou" dobu nepokojů a válek, které stále pokračují, neboť je skrytě způsobuje vadnost kancléře, vtahujícího válku klonů na území republiky.

Arabskému jaru skoro všichni tleskali, podle novinářů "vítězství demokracie a západu", zatímco autor tohoto vysvětlení burcoval proti islámským převratům, varoval před vznikem armád islamistů, předpověděl střety a diktatury v Libyi, Egyptě, Sýrii,..., jak potom vznikly.

Pomýlený establishment jásal a umetal muslimským bratrstvům cestu, svrhával sekulární vlády,
zatímco autor varoval z ilegality před vznikem Islámského státu, předpověděl ho 4 roky předem.

Varoval před záplavami migrantů do Evropy, každodenním terorismem.
S náběhem na občanskou válku, která může nastat i když se zavřou hranice, pozdě, ve státech ovládaných parazity.

Stránky na síti s rozbory a radami zlikvidoval útok DDoS.

Tak si psal aspoň do notebooku, vymyslel m. j. způsob, jak teroristy dostat z Evropy,
jak Islámský stát rozložit a porazit, zastavit pašerácké lodě, migraci přes moře, bez ztráty jediného života.
Do Evropy směřují miliony migrantů a povalí se stovky milionů.
Údajně utíkají před terorismem a válkou, jenže ONI způsobují terorismus a válku, tam i tady, nesou to v nich, do Evropy.

Situace je napjatá, migranty vtahují dovnitř pomatení politici v Berlíně a Paříži, jistý mocný tupec  podělal Turecko a obranu jihovýchodu Evropy.
Hrozí, že přes rozložené hranice se povalí miliony migrantů ročně.
Tak postup zastavení migrace přes moře rozepsal autor podrobně, a k odeslání využil toho že je pod drobnohledem agentury. Postup je naznačen níže ve vtipech, možná je uhodnete a pobavíte se i později, až bude zveřejněno skutečné provedení. 
Hlavně tu jsou předpovědi dalšího vývoje a příčiny, ať víte  co nás čeká, a nemine, co nás čeká,... a co s tím dělat. Postupy sebeobrany jsou připravené, záleží na Vás, jestli je rozšíříte.

Je to válka civilizací, na jedné straně vláda zločinných primitivů nesoucích kleriky k moci otrokářů=zlodějů, proti nim vláda svobodných občanů, svobodných fyzicky i myšlenkově, zlodějiny omezující a proto žijící v dostatku.

Jestli nějaký věřící je zmatený co si myslet, může si uvědomit, že je rozdíl mezi "Bohem", vírou, a mocenskými kleriky, usilujícími o politickou vládu ve státě, to jsou rozdílné věci.

Jenže na ten planetární rozpor nejsou politici schopni ani pomyslet, v hlavě jim naskočí kolik milionů musulmanů natáhli do Evropy, jeden slavný tupec vedle druhého. Při konstatování, že jde o válku s politickým islámem, jim vyskočí v mysli že z hlasitého pojmenování souvisejících skutečností nastane řev ze strany musulmanů. Jistě že bude, ale zatím jich není tolik a řev se dá ustát. Zatím.

Jenže pokračují v chybě, z podělanosti aby se nerozčílila malá skupina a nevyšla najevo vina politiků, budoucí průser zvětšují, nedělají nic proti příčině, jen přitvrzují režim, odkládají nevyhnutelné. To nakonec stejně nastane, boje se stávají častější a počet obětí stále stoupá, jak stoupá počet migrantů, nositelů jiného systému. To nezastaví stupidní politici tvrdší represí, když vtahují vyšší počty islámců a imigrantů. Politici zničí svobodu, represivní aparát převezme v závěrečném zvratu islámský klerik a změna ve středověký úplně otrokářský režim pak bude jen malou změnou. Musí se odstranit příčina, jinak jsou všechna opatření zbytečná.

Zabíjel tupec, který kradl a mlátil manželku, a když se s ním rozvedla, žijíce ve svobodnějším světě, tak zaútočil znovu, na nás, náš systém svobody žen i mužů. Zatím zajišťuje určitou svobodu, jenže moc (ve vládách i opozici) na západě drží mimoni, kteří místo aby invazní pěšáky vypudili zpátky odkud přitáhli (před hradby civilizace), umožňují musulmanům utlačování žen "jelikož je to kulturním specifikem menšiny a vy jste povinni ustupovat jejich šmejdovským zvykům", ústupky appeasementu, ve skutečnosti likvidují naše pravidla na zvětšujícím se území, které ztrácíme jak naše země přestává být naší, jelikož establishment je plný ustupující slepců. Za Daladierem se zavřela opona studu a mlčení, jenže co to bylo platné když nacistický invazor stejně vyvolal válku (nutný důsledek ustupování šmejdům), rozpoutanou hnědou církví primitivů... Které se ustupovalo tak dlouho, až zmohutněla, vyzbrojila se vytěžením území které jí bylo ustoupeno, stejně dnes islám mohutní množením přes dávky a vyžíráním naší civilizace.

Je otázka času než budou střety denní záležitostí, jelikož nejrychleji se množí primitivové, pokud dostávají peníze na každého fakana a pokyn "množte se!" V mocenské ideologii islámu dostávají nabídku převzetí moci tupouny – což je ten slibovaný ráj. "Přijde království" = kalifát samozvaných manipulátorů, ovládajících tupouny přes psychické slabiny a iluze aby udělali cokoli, i zabíjeli. Tak to bylo pokaždé když přebírali moc.

Svět na začátku středověku terorizovala navedená luza a umlčovala svobodně myslící veřejnost. Když se veřejnost ustrašeně stáhla a zůstaly trčet jen pevné osobnosti jako poslední pilíře svobody, pozabíjel je dav organizovaný mocnými kleriky.

Vynesenými k moci luzou, nalákanou sliby vlády primitivů, mocenského náboženství, dnes mocenského islámu, nesenéhopřemnoženými primitivy valícími se přes hranice. Nesou otroctví, smrt naší civilizace dostatku pro všechny a bohatství, dlouhého života díky lékařství, vědě a svobodě, svět zábavy a radosti.

Bylo pár lidí kteří varovali dávno, jenže reakcí stupidů držících moc byla likvidace analytických internetových stránek, protestující příspěvky zlikvidovala cenzura v iDěsech a parazity obsazených médiích, paralyzujících obranu civilizace a vnucujících Daladierovský omyl s tragickými důsledky.

Střet dávno propuká ve tmě cenzury multi-parazitické, invaze přechází od vypalování měst k přímému vraždění nás lidí ve velkých počtech z viny mocných (bílých) stupidů, jako je Hollande, Merkl a jim podobné desetitisíce dalších (i v opozici), zkoušejí zabrečet na oficiálních pohřbech a nasazují lidem stále tužší represi, aby udrželi chybu hrstky politiků co nejdéle - a způsobují tak další ztráty, nad kterými zase  zkouší zabrečet...

Chtějí politici naverbovat čtvrtinu mužské populace do policejních sil? Země zchudnou, islámci, vynucující výpalné dávek stoupajícím násilím, se za zbylé peníze přemnoží, další čtvrtinu populace budou tvořit islámci, až převládnou.

Všechny žvásty o "nesouladu terorismu s islámem" jsou vidět v ulicích: čím víc teroru klerikálního islámu s cílem zotročení populace, tím zarputileji nosí jejich děvy klerikální islámské oděvy, určené k zotročení populace uvězněním všech žen v pytlích, vyzývají aby všichni padli na kolena před klerikem a tloukli o zem prázdnou hlavou v kalífátu.

Tvrdí že s terorem politického islámu „nesouhlasí“ a ve skutečnosti nosí islámské symboly a šíří propagandu kleriků, islám JE POLITICKÉ náboženství, množí nositele kalašnikovů. Na to berou dávky a byty, a když se jim nedostává, začnou povykovat, požadovat víc, s přechodem k nátlaku, vydírání,... Jako terorismus, ke kterému se zatím nehlásí, předčasné vyjevení podstaty, jejich osobní požadavky zatím neodpovídají tak silnému nástroji. Jakmile nedostanou co požadují, jídlo, peníze, byty, více peněz než kdokoli vytvoří prací, což nastane dřív nebo později, jejich jeden fakan z osmi zbytečných uchopí XXXXXX (nenapovídat jak mohou způsobit rozsáhlé škody) a zničí část okolí. Další čtvrt zničí fakan další invazní famílie, fakanů nadělali dost za naše peníze kvůli stupidům u moci, živých bomb vyrábí islámci nekonečné množství.

Pitomci zabíjejí a modlí se u toho, zabíjejí jelikož se modlí, a oběti se o to víc poslušně modlí. Bílí stupidové u moci ze strachu z důsledků jejich chyb vtažení invaze "učiní nezbytné ústupky k zachování míru a klidu na práci" nás budoucích otroků ve vražedné diktatuře. Politici podělaně vpustí islámského Hitlera, vůdce masy násilných primitivů, vedených imámem.

Požadavky nájezdníků není možné splnit, jak přibývají jsou neomezené. Po tisíciletí, kdykoli přitáhly nájezdnické tlupy, se nositelé neslučitelných pravidel a zájmů nutně střetli, nájezdníci versus okrádané původní obyvatelstvo.

V angličtině je výstižně vystavěné slovo "ruler"=vládce od slova "rules"=pravidla. Vládce je představitel dohodnutých pravidel, vládce zajišťuje dodržování pravidel. Na začátku civilizace vládce zohledňoval názory a zájmy lidí, ze kterých vzešel, v Čechách byl první vládce přímo ZVOLEN lidmi. Na začátku vládce vynucoval pravidla ve shodě s názory těch lidí, ze kterých vzešel. Pak se to zvrtlo jako všude, jelikož moc umožňuje potlačit opozici, pokud není chráněna formálními pravidly demokracie, Magnou chartou, ústavou. Dnes jsou naším vládcem zvolení zástupci nás svobodných občanů, dosazení lepším či horším převodovým mechanismem (volebním systémem).

Proti nám stojí diktátorský systém samozvaných otrokářů středověku, počínaje zotročením žen, zvlášť tvrdými berněmi a zlodějinou a korupcí, včetně krádeží lidí a obchodu se zotročenými. Kdo neposlechne a nepadne na kolena před černým vůdcem dost nadšeně, je odstraněn luzou pohůnků, jde o diktaturu hrubě násilnou.

Masové vraždy ve Francii a jinde jsou gerilový boj, jaký vedou všechny systémy pokud potřebují. Podstatné je o jakou praxi a cíle jim jde poté, co na nějakém území dosáhne systém moci, jakou zavádí praxi vládnutí: myslící civilisty rozsekají islamisté, svobodné lidi ukamenují věřící stejně jako jiné diktatury upalovaly samostatné lidi, popravovaly v sekyrárně gestapa nebo KGB. Cílem mocenského islámu je diktatura, veskrze násilná a otrokářská.

Tam se nedají  ohnout záda s představou že se to nějak přežene. Diktatury zatlačí na každého, nakonec i na činovníky kteří vynášeli vládce nahoru. Nacisté přitlačili ke zdi i sponzory, fabrikanty kteří otáčeli kola válečného průmyslu, komunisté vystříleli vlastní politbyro i delegáty sjezdu. Johanku z Arku a statisíce dalších poctivých věřících včetně kněží upálili papeženci. To jsou nutné důsledky jejich systému, systém otroctví nakonec přitlačí každého. Teď je tu desetimilionová skupina nastolující otrokářský systém samozvaných vůdců, takový systém nutně ujede do zločinné krajnosti, ať už žvaní o „lásce a bohu“ jak chtějí (to dělá každý režim, i komunisté měli boha, živého).

Samozvaní vůdci vždy potlačí opozici. Stačí se podívat, jak i uvnitř demokracie využívají podrazáci svou moc na likvidaci konkurence nebo samostatného myšlení (zvlášť při vyšetřování jejich zlodějin), pokud jim nebrání dostatečně pevné zábrany avzájemná kontrola moci mezi více  samostatnými skupinami, dané systémem demokratickým, což zajišťuje výkonnost naší civilizace (jelikož svobody). Ta má být zničena, úplné rozvrácení naší civilizace a Evropy je cílem mocenského islámu. Kalifát dovede každou zemi k úplnému zmaru, stejně jako středověk zničil veškeré bohatství největší z říší, Římské říše.

Rozkladu Říma předcházela záplava migrantů a jejich přemnožení, doloženo zápisy Římanů před 1800 lety a teď se to opakuje. Teprve poté vstoupily armády barbarů na rozložené území (což zamlčuje propaganda multiparazitů, převrací historické příčiny a následky).

Nastoupily diktatury křesťanská a arabsko-islámská, skončily hladomory a epidemiemi do úplného zmaru. Až po 1200 letech otroctví z hladu vzešla revolta zbídačeného lidu ve Francii, který neměl co ztratit a dobyl i to vězení, Bastilu, což se včera oslavovalo. Proto při tom svátku zaútočil invazní migrant, nemuselo to být složitě propagandisticky vymýšleno v mešitě, každý aktivista ví co je jeho nepřítel a může konat samostatně:  svobodomyslní, samostatní lidé, pracovití, příp. inteligentní tedy školy,... Stačí se podívat koho pravidelně vystřílí teroristé: školy v Pákistánu i USA učící o skutečnostech a příčinách, zatímco vymývárny mozků islámských madras jsou plněny malými otroky.

Arabové zničili během staletí kvetoucí země Blízkého východu a Afriky. Třeba Sýrii, vždyť známé město Palmýra bylo středem úrodného bohatého kraje, dnes pouště kvůli Arabům. V Kartágu Římané odstranili jen hrad, ale úrodnou zemi zničili opět Arabové, což paraziti v médiích neříkají, jelikož to má jasné souvislosti.

Když islámci přemnožili armády nosičů bomb, spustili invazi do Evropy, kde ještě máme vodu a jídlo, jelikož nejsme ignoranti nemyslící na zítřek. Vypracovali jsme výkonný systém zajišťující dostatek svobodnějším lidem, relativní bohatství které chtějí ukrást paraziti. To je běžné v přírodě, ale v přírodě je normální že napadený organismus se brání, imunitní soustava obalí parazity a vyloučí mimo hranice, ven odkud parazité přišli.

Pokud se pokouší množit uvnitř těla, jako třeba viry (natolik primitivní, že i k množení používají aparát hostitele, na úrovni civilizace jde o dávky a porodnice využívané primitivními migranty), jsou imunitním systémem zrušeni, to není nutné na úrovni vnitrodruhového soupeření v lidské populaci, kde nebezpečnými parazity jsou jedinci poněkud podobní. Proto je program plošné obrany postaven nenásilný vůči jedincům, souvisí to i s podstatou našeho systému: cílem je méně násilí, méně otroctví, zaváděním méně násilných metod vlády. (Zatímco vlivní stupidové vtahují vraždící islámce za žvanění o „humanitě“ a zavádí tvrdší represi.) Vzhledem k nastolování systému opačného našemu systému svobody, vzhledem k parazitizmu,vysoké kriminalitě a stupňujícímu se agresivnímu  teroristickému jednání, migrantům bude zabráněno v další invazi na kontinent.

Nebo by, při ústupových bojích uvnitř Evropy, invazi bylo nutné se bránit na zmenšujícím se území svobodného světa.

Prvním a spravedlivým krokem řešení bude zrušení dávek migrantům, jsou to NAŠE peníze z naší kapsy (ne jejich), my máme svrchované právo rozhodnout na co je použijeme (na svoje děti) a na co nepoužijeme – na množení cizích migrantů, kteří táhnou právě za těmi dávkami. Po zrušení dávek migrace primitivů do Evropy poklesne výrazným způsobem, migrace tupců nesoucích mocenský islám, invaze financovaná těmi dávkami, vylupováním dobývaného území. (Příchod schopné pracovní síly, nám podobné a kulturně bližší, je dál možný.)

Omezení dávek na 2÷3 potomky zpomalí přemnožování těch, kteří už se zachytili vevnitř.

Spravedlivě, každého svobodným úsilím v rovných podmínkách, se ukáže kdo je přínosem.

Nikoli sypáním zlodějských dávek soudruhy na východě i západě, kteří po válce nařídili uplacení luzy nekonečnými dávkami, z podělanosti že luza zvolí dalšího Hitlera, strategická chyba stupidů v pozadí moci. Omezení dávek je klíčový bod, jenže na distribuci peněz se živí hejna administrativních příživníků, žvanících o „právech“ zlodějů a parazitů, ve skutečnosti finančních požadavků masy zlodějů.  "Give parasite a chance, money, next chance, next your money, next chance, give your money,...!"

Každý člověk má ta práva, která neporušuje u jiných. Kdo z invazorů, kteří už se zachytili kvůli chybám vládců uvnitř Evropy, poruší pravidla (krádeže, bordel, agitace ideologie neslučitelné se systémem svobody), bude vyexpedován zpět. Bez žvástů o „studiu“, všimněte si jak migranti melou že chtějí v Německu studovat, ale pracovat nechtějí. Hlavně chlapče nepracuj. Zaplatíme dopravu ven i jejich početným famíliím pobíračů, aby se zajistila tolik humanitárně zdůrazňovaná soudržnost rodin.

Na bránění invazi a vyexpedování zpět (odkud přišli) mám nějaké konkrétní náměty provedení, ale vzhledem k citlivosti je nejde poslat do oběhu.

Neschopní politici dotlačí lidi do situace, kdy budou mít  hole v ruce. Pak s vrácením invazorů poletí i stupidní politici, z oken,tomu nezabrání lidem žádný další dopis. _NEzvací dopis_, my tu invazi nezvali a nezvem. Zaplatíme invazorům lístek zpátky k nim, nezvaným roztahovačným hostům zavřeme dveře.

Zatím přibývá mocichtivých fízlů, tupci v politice se dožadují totálních pravomocí a větších počtů. Přesně podle několik let staré předpovědi: režim v přibývajících potížích, důsledku jeho chyb, přitvrdí fízlovsky a současně zvětší objem berní, aby nasypal výpalné přemnožující se skupině parazitů. Reakcí špiclů byl posměšný vzkaz "je to jen teorie velkého třesku". Právě začal, ten velký třesk, přesně dle předpovědi. Hroucením svobodného vesmíru do černé díry násilí středověku, Velkým Krachem před velkým výbuchem. Masovými vraždami páchanými migranty, skutečností kterou snad pochopí víc vygumovaných na západě, začnou se bránit, předejdou rozkladu.

Vyhozením stupidních vůdců, kteří způsobili krach vtažením primitivních nositelů agresivně mocenského islámu = migrantů.

Na pobřeží na migranty čekají jezuité (inkvizice, zničení svobody, zničení literatury) s představou, že z primitivů udělají vlastní voliče, nositele starého kléru znovu k moci, ačkoli migrantští islámci se přeprogramovat nenechají. A přeprogramovat primitivy na složitější křesťanská schémata ani nejde. Kolik je konvertitů? Nula, pochopitelně. Jenom radikalizace islámu. Tragický omyl mocichtivé části křesťanského kléru, další skupiny která neví co činí, a nelze jim odpustit jelikož to dělají pořád dokola, po věky věků.

Jediné co se s nimi dá dělat, je zabránit jim v rozvracení civilizace, jako se rozmohli při násilí rozkladu Římské říše a občanských válek, nastolili středověk křesťanský, stejný jako středověk islámský jak ho možno pozorovat za dnešních dnů.

Využívají mocenského vlivu na polonáboženské partaje, motající se ve slepé uličce vlastních sloganů totální „humanity“ vedoucí ke zhroucení, jako papež od kterého se začínají distancovat mnozí věřící: "stydíme se za to co dělá, ale nahlas to nepřiznáváme." Uvázli ve slepé uličce ideologie povinné naší pomoci úplně každému, mysleli peníze jejich početnému potomstvu přes dávky z našich daní, jenže na přerozdělovací kanály se napojili cizí paraziti zvenčí a prakticky dokazují chybnost finančně-mocenského náboženství.

Chybnost mocenského náboženství (využívajícího slepou víru v neomylnost funkcionářů), které se láme na svých důsledcích. Pokud má někdo pocit že jde o zpochybnění existence Ježíše z Nazaretu a jeho požadavku abychom mu nosili jídlo a majetek, tak je to jinak: jeho existenci prokázal během analýz starých textů, využitím vědeckých postupů, ke svému překvapení ateista, ačkoli přistupoval k látce s odhadem že jde o "pouhou alegorii" – a s pobavením zjistil, že se tam skrývá skutečný příběh, trochu jiný a přitom povědomý. (Zůstal vědoucím ateistou, tedy dospělým.) Rozbor skrytého příběhu a základních textů partaje ukázal i věci, kterými se některé osoby nebudou chlubit, ukázal závažné hrozby v samé podstatě politického klerikalismu, hrozby měnící se v zabíjení věřících i nevěřících na ulicích USA, Francie, Afriky, Ruska, Indonésie,...

Do okamžiku, kdy vypukne plošná občanská válka v důsledku chyb mocných, dle rozboru zpřed mnoha lety, té "teorie" velkého třesku (které se vysmíval fízl), jedné z možných cest vývoje, na kterou právě našlápla Evropa. Politici kvůli jejich chybám ztratili Evropu už dvakrát, a i když nás z toho vytáhly USA, stálo to 80 milionů zemřelých lidí a astronomické náklady.

Tentokrát se nebojuje s protivníkem na jasné válečné frontě na kraji území, teď parazit infiltruje dovnitř Evropy i USA, ze začátku přes hranice jako přes oslabenou pokožku těla a pak přemnožením uvnitř, s horečkou začínající o čtvrteční noci. Horečka slouží k tomu, aby ztížila podmínky tělu cizím parazitům, do dalších generací možná přežijí uvnitř těla ti kteří jsou slučitelní s naším systémem.

Nehodláme ohnout chloupek těm, kteří už jsou po generace zaháčkovaní uvnitř země, je to na jejich schopnostech užitečně pracovat, obstát.

To, že v rovných podmínkách, platných i pro nás, jisté notoricky známé skupiny z většiny neobstojí, je skutečností a je to přirozené. Jejich každodenní neúspěchy jsou důkazy, že platí napsané o primitivizmu migrantů, kočovníci jsou dost často primitivní nebo líní nebo ulhaní nebo zlodějští... Dost často, ale je možné že pár z nich obstojí, je potřeba zdůraznit zásadní rozdíl oproti předhazovaným nacistickým teoriím, zločinně tlačených násilím, diskriminací státem až po masové vyvraždění. To byly násilné (! pyšně se k tomu hlásí) ideologie primitivní luzy kradoucí majetek Židů.

Teď jde o ukradení majetku VEŠKERÉHO SCHOPNÉHO OBYVATELSTVA, peněz části populace v Evropě a USA, jde o zotročení pracovitých usedlých lidí na celém světě, okrádaných luzou přemnožující se přes dávky,vynucující si ústupky finanční a ze zákonů a zvyků, vynucující si výpalné dávek terorem podněcovaným klerikální  ideologií o "právu krást a zabíjet z vůle kleriků a nastolit království boží". Diktatura násilné luzy, paraziticky se množící, jak přikázali islámští klerikové, aranžující pohyb po planetě, bojující proti našemu systému svobody a rovnosti (předpokládá že bližní nevyužije fyzické přiblížení k bratrovi k tahání peněz z kapsy).

Neúspěch jisté pověstné skupiny není „důkaz o naší špatnosti a naší povinnosti“ živit přemnožující se primitivy, nekonečné dávky jsou cesta do již zjevné katastrofy, otvírající chřtán pekla diktatury primitivů. To by byl důsledek, pokud se tomu nepostavíme a nevyměníme zkorumpované a stupidní mimoně u moci zavčas.

Některým migrantským jedincům, kteří se už zachytili uvnitř způsobem který formálně znemožňuje jejich vyexpelování zpět, je možné zajistit základní životní podmínky, pokud to nepovede ke zvětšování požadavků a potíží. Ty jsou nabíledni, neschopní budou frustrovaní, jak se přemnožují a jejich požadavky není možné uspokojit ani při zotročení veškerého původního obyvatelstva. Na vraždění je vidět názorně, kam dovedly „humanitu“ uječené příživnice z multiagentur, když ovce nechtěly vidět důsledky v horší budoucnosti, nechtěly slyšet, nechtěly přemýšlet. Volily stupidní vůdce, tak  _Vítejte ve Zlých časech_. To je vynikající příběh (E.L.Doctorow), ukázka co může přijít.

Ve Francii vedou ovce opět k Verdunu, před porážkou ovce tentokrát ani nebečí jako za první války, pak pozůstalí brečí u svíček, to je smutné z hlediska zítřka, že některé ovce už ani nebečí když je vedou na porážku.

V boji proti gangům migrantů, ovládajících části města, starosta Marseille požádal o pomoc armádu už před léty, jenže zpráva byla potlačena i s lidmi kteří ji šířili. Co na tom, že šlo o zprávu o skutečnosti, ukazující co zhusta vylézá ze slizu na pobřeží. Právě proto se nehodila vlivnému parazitickému establishmentu a tak byla zamlčována, stejně jako tisíce dalších důkazů.

Multiparaziti zcenzurovali zprávy i o obtěžování a znásilnění stovek německých žen "zčista jasna si všechny naráz vymyslely totéž v jeden okamžik", ačkoli to pro ně byla potupa jak při útocích, tak při oznámení. Skutečnost je otřesná a mnohem rozsáhlejší, ale kdo pípne o tom co páchají migranti je umlčen, totální cenzurou podobnou komunistické NDR kancléře Merkl. Strach napadených žen, že budou ještě osočeny z bla bla rasismu, je až takový že na nesmělých protestních kouscích papíru píší jen "jsme proti sexismu", neskutečné, vždyť pokud je znásilní tisícovka prasat a všechna mají arabský obličej, je pochopitelné že oběti sebou škubnou kdykoli uvidí Araba, je samozřejmé že oběti teď jsou explicitní rasistky. Zločiny i následný vyhraněný rasismus obětí jsou důsledek "anti-rasistické" politiky establishmentu včetně médií, blokujících pojmenování skutečnosti a nalezení řešení.

Kdysi šlo o násilnou diskriminaci Židů od Němců kvůli zlodějskému vedení Německa, dnes o násilnou diskriminaci všech žen přímo na ulicích ze strany zlodějských migrantů kvůli vadnému vedení Německa, několika politiků a manipulátorů v médiích. Nakonec jsou ženy a děti sráženy náklaďáky na ulicích pod slogany o absolutní „humanitě a lásce a naší povinnosti snášet“ pachatele opakujících se zločinů.

Kancléř/prezident přebírá mimořádné pravomoci, vnucuje totální policejní stát, pochopitelně na "dočasnou" dobu nepokojů a válek, které stále pokračují, neboť je skrytě způsobuje zmetkovitost kancléře, vtahujícího válku klonů na území republiky.

Jakmile jednou zavládne represivní aparát fízlů s mimořádnými pravomocemi, podřízení aparátu jinému pánovi bude záležitost několika týdnů, stačí uklouznutí a nepůjde to vrátit, jelikož vzpurné potlačí represivní aparát snadno.

Droboučká zmínka v dalších zprávách potvrdila že krvavá občanská válka už by zuřila v ulicích, ale naštěstí funguje jedna věc na kterou stupidové nedosáhli, a u které autor mohl doufat v účinnost, ale úplně jistý si nebyl. Když jde o hodně, je povinnost nebýt si jistý,  nemít klid, přemýšlet po nocích, není nic zničujícího než sebejistí pitomci ovlivňující svět.

Druhý den: právě ohlásili pokus o vojenský převrat v Turecku, po dřívějším rozbití vedení armády je to zoufalý a předem marný pokus zastavit kleriky ovládající stále více politiky islámského Turecka. Definitivní konec sekulárního státu schopného AtaTürka, který přinesl bohatství dříve chudému Turecku po vysmívaném bordelu islámského kalifátu. Islámci využijí pokus o převrat jako příležitost k převzetí totální moci primitivy.

Až setrvačností dojedou mechanismy demokratického sekulárního státu, jako Římská říše těžila z dědictví demokracie svobodných občanů ještě nějakou dobu po začátku rozvratu korupcí mocných a parazitizmem luzy, když byla zbavena vnitřních mechanismů opravy chybného směru a rozložila se za bojů do nicoty, pomalu odezní bohatství Turecka.

Uvidíme, za jak dlouho v Turecku přijde úpadek, důsledek mocenského vlivu kléru a diktátora, nezodpovědných a bez korekce, už teď svázaných s korupcí, šilhajících po kalifátu...

Dodatek: multi kultura (různé kroje nebo jídla) je něco jiného než za ní se skrývající multi-parazitizmus a úplně jiného než multi-pravidla, ale to jejich agitátoři odmítají pochopit, jelikož skrz to berou peníze, naše peníze z poloviny práce, nás polovičních otroků. Jestli naše zotročení bude přitvrzeno do totálního, o to teď hrajeme.

Všichni hrajeme o svůj osud, vládcové nás musí zatím aspoň trochu poslouchat pokud chtějí vládnout i zítra, to je to skvělé (důvod dosavadního dostatku a dlouhého života), záleží na tom co si řeknete mezi sebou, všichni trošku ovlivňujeme cestu, kterou nás vedou, aby to vydrželo. Aby za chvíli nerozhodovalo,  co si přeje pistolník, ten nebo onen.

Ještě chvilku se to dá zachránit, ale není žádné "později", to by bylo pozdě.

Zatím je každý strůjcem svého osudu=budoucnosti, v tuto chvíli ještě může.

Záleží na Vás.

Věnováno památce mého dědečka, četníka Masarykovy republiky, přizabitého invazí tanků z Ruska.

Z chudého invalidního důchodu šetřil vnukovi na letenku do Egypta, předpokládal že jednou vyřeší záhady egyptských pyramid.Jeden z výsledků práce je tady.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…