Petice Chceme předčasné volby. TEĎ

23.06.2013 15:15

Vážení vládní poslanci, máme toho všeho plné zuby.

Petice Chceme předčasné volby. TEĎ
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ex-premiér Petr Nečas

Ignorace korupce na Ministerstvu životního prostředí a vydírání Libora Michalka ministrem Pavlem Drobilem. Zametení kauzy ProMoPro a vyváznutí ministra Vondry, ze kterého si k tomu všemu uděláte velvyslance v Izraeli. Kauza s 16 odkloněnými miliony ministra Kocourka, stranické puče, vláda držící se na přeběhlících, IT tunely na Drábkově MPSV, krádež století ve formě církevních restitucí, tunel s S-kartou, tunel v Lesích ČR, nesmyslné zvýšení DPH, které prošlo jenom díky vězni Pekárkovi, ministryně kultury Hanáková, jejímž oblíbeným německým umělcem je Mozart a která se pokusila o zničení Národního divadla, odvolání policejního prezidenta Lessyho, cílený sestřel Martince, sebrání průkazu ZTP lidem bez jedné nohy, recese, bída, raketově rostoucí státní dluh, rekordní nezaměstnanost, tunelářský Centrální registr vozidel Dobeše, špína, arogance, nekompetence, alkoholismus, senilita, fackování studentů, drzost a ještě jednou drzost, máme vás dost. Odejděte. Prostě odejděte. V každé normální zemi by stačila desetina výše zmíněného k pádu vlády. Ale vy, vy jste připraveni rozdýchat i uplacení poslanců premiérem republiky, vy jste připravení hrát, jakoby policie neprováděla razii přímo na úřadu Vlády, přímo v Nečasovém kabinetu! Vám už je jedno i to, že Nečasem celou tu dobu vrtí Nagyová a možná i vyhlášení kmotři Riitig a Janoušek. Máme toho dost, dost. Už, DOST! VYPADNĚTE, OKAMŽITĚ VYPADNĚTE, NEBO VÁS ODTUD UŽ NĚKDO VYNESE!

Bez úcty, občan, který byl kdysi takovým idiotem, že vás zvolil. S úctou k těm, co je nevolili a velkou prosbou, aby se podepsali taky. 

Tato petice má událost na Facebooku, do které můžete pozvat své přátele ZDE

Petici můžete podepsat ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: petice, ParlamentniListy.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…