Petice za novou formu pomoci vlády ČR uprchlíkům

08.09.2015 19:51

Uprchlíci jsou bezpochyby v těžké krizi, v jejich zemích se válčí a dochází k rozvratu za pomocí islamských teroristů podporovaných tajně i otevřeně západními organizacemi a politiky.

Petice za novou formu pomoci vlády ČR uprchlíkům
Foto: Peter Števkov
Popisek: Imigranti ve stanici Keléti

A první západní kapitalistické korporace jako např. Hamé se již ozývají, že jsou tak hodné a uprchlíkům pomohou a nabídnou jim zaměstnání, patrně tak lákavě ohodnocené, že tato velká množství volných pracovních míst dosud nemají obsazeny ani v republice s takovou nezaměstnaností, jaká u nás je.

Jelikož se jedná dle slov této firmy o pomoc uprchlíkům a jistě je to míněno upřímně a nejedná se jen o nechutnou ziskuchtivou snahu o zneužití jejich tragédie a situace, o vykořistění levné pracovní síly, jelikož jde o uprchlíky, kteří často nemají s sebou téměř nic, maximálně pár zavazadel, bylo by namístě, aby po dobu několika let těmto uprchlíkům bylo pomáháno více a to dočasně zvýšenou minimální mzdou v ČR a to nejlépe rovnou na dvojnásobek, protože z Babišovy a Sobotkovy almužny se ušetřit na základní životní potřeby a decentní zázemí opravdu nedá. Aby nám uprchlíci v Hamé nepomřeli hlady!

Takže my občané ČR si uvědomujeme v jak tíživé situaci uprchlíci jsou a to nikoliv svojí vinou, ale vinou těch, kdo rozhodovali a podporovali rozvrat v jejich domovských zemích. Tedy vinou především západu a silně prozápadních politiků i u nás. Proto vítáme pomoc kapitalistických korporací uprchlíkům a žádáme vládu, nenechejte v tom solidární kapitalisty z Hamé samotné! Kdy jindy než právě teď je třeba být solidární? Proto my níže podepsaní občané žádáme vládu o urychlené přijetí zákona o zdvojnásobení minimální mzdy! Ať nám uprchlíci v Hamé nepomřou hlady!

Petici můžete podepsat ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…