Petice za odstoupení Anny Šabatové z postu Ombudsmana

27.04.2015 18:30

My, zakladatelé této petice a zástupci českých občanů níže podepsaných a dalších stejne smýšlejících požadujeme okamžité odstoupení z funkce paní ombudsmanky Anny Šabatové, která se dlouhodobě prezentuje, jakožto obhájce takzvaně diskriminovaných menšin proti domácí české většině, která se pod váhou jejího jednání a pravomocí a stává ve skutečnosti tím, kdo je diskriminovaný!

Petice za odstoupení Anny Šabatové z postu Ombudsmana
Foto: Daniela Černá
Popisek: Ochránkyně lidských práv Anna Šabatová na setkání s občany ve Valašském Meziříčí

Samozřejmě si uvedomujeme, že úřad paní ombudsmanky denně řeší kauzy mnohých jinak postižených lidí, ale přesto selhává ve veřejném hájení práv celého národa, tedy nejen vyvolených etnik a menšin. Uřad ombudsmana existuje a vznikl proto, aby hájil práva všech a stejne!

Vzhledem k její nedemokratičnosti a neobjektivnosti, o které svedčí mnohé z jejích činnů a prohlášení, z nichž v neposlední řade jmenujeme :

- projev o Ukrajine
- kauza realitní makléřky
- azylová legislativa proti vyhoštění cizinců s falešnými doklady
- povolení k nošení hidžábu na českých školách
- požadavek volebního práva pro osoby cizího občanství

A mnoho dalších!!!

Usuzujeme, že její činnost vážne poškozuje zájmy českého národa a tudíž i celé republiky!

Domníváme se, že i v případe její dobrovolné demise na funkci, či jejího odvolání z funkce, bude trvat ješte dlouho, než budou spáchané škody a křivdy napraveny!

Dáváme tímto paní ombudsmance Šabatové poslední šanci opustit svůj úřad se vztyčenou hlavou, neboť jsme přesvedčeni, že naši političtí reprezentanti vyslyší žádost svých voličů!

V opačném případe, jsme připraveni podat na paní Šabatovou oficiální trestní oznámení obsahující nemálo paragrafů, z nichž jmenujeme např. trestný čin rozvracení republiky (§ 310), trestný čin vlastizrady podle § 309 trestního zákoníku a v neposlední řade i trestný čin diskriminace na základě etnicity!!!

Petici můžete podepsat ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: petice, ParlamentniListy.cz

Ing. Petr Bendl byl položen dotaz

Pomoc zemědělcům

Dobrý den, jste pro pomoc zemědělcům kvůli nepřízni počasí? Já to narovinu nechápu. Proč se pořád zemědělci tak podporují? Netvrdím, že to mají lehké, ale kdo to má dnes snadné? A podporují se snad jiná odvětví, protože se jim nedaří? Neměli by se zemědělci na takovou situaci připravit a třeba nějak...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: „Starost o globální zdraví“ naštěstí zamítnuta. Ovšem bez nás, jako obvykle!

15:49 Ivo Strejček: „Starost o globální zdraví“ naštěstí zamítnuta. Ovšem bez nás, jako obvykle!

Denní glosa Ivo Strejčka