Petice za propuštění dívek z Pákistánu

05.11.2013 17:18

Drahé matky! Obracíme se na Vás v naději, lásce a úctě k Vám. Je známé, že úcta synů a dcer k matce ve vaší zemi je veliká a posvátná. Doufáme, že těchto několik řádek vyjádří naši prosbu právě proto k Vám.

Petice za propuštění dívek z Pákistánu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Děti - ilustrační foto

S velkou bolestí v srdci společně prožíváme situaci unesených dcer, Antonie a Hany, z naší vlasti. Společně s jejich vlastními matkami sdílíme úzkost a beznaděj nad jejich osudem. Uvědomujeme si, že kromě fyzického strádání a bolestí z nečekaného odloučení od  rodiny tyto naše děti prožívají obrovské zklamání. Odjely do vaší země s otevřeným srdcem a respektem k vaší kultuře poznat zemi a lid, který v ní žije, protože si byly vědomy, že člověk může milovata a ctít  jen toho, koho zná.

Vy jediné můžete pochopit jakou bolest a hrůzu prožívá matka, která marně čeká návrat svého milovaného dítěte, které stále chtělo konat jen dobro a nyní bezmocně jen prosí o možnost návratu. Snažně Vás prosíme, zeptejte se svých synů, zda se na únosu a zadržování českých dívek podílejí. V autoritě a úctě matky, kterou oprávněně požíváte, prosíme Vás, požádejte své syny, aby dívky vrátili k jejich rodinám. Věříme, že srdce matek na celém světě je stejné a proto doufáme  jen ve vaší pomoc a přímluvu, aby se dcery našich matek mohly vrátit domů. Za Vaši pomoc, pochopení a soucit Vám děkujeme. Ať Vám i Vašim rodinám dobro, které v této věci vykonáte, přinese požehnání.

V úctě

matky a děti z České republiky

Petici můžete podepsat ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: petice, ParlamentniListy.cz

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jan Keller: Pevnost jako řešeto

11:34 Jan Keller: Pevnost jako řešeto

Evropa je připravena posilovat svoji vojenskou přítomnost na východní hranici, aby zabránila možné r…