Petr Hájek: Zločinecká mafie ve Štrasburku. Impérium Tmy vrací úder. Beton do děr proti voličské revoluci. Spěchají, protože jimi lomcuje strach o posty

16.02.2017 21:12

To, co se nyní děje na obou březích Atlantiku, je už něco víc než jenom hysterické bláznění smrtelně ohroženého establishmentu. Začíná boj do hrdel a statků. Vše odšpuntovalo zvolení Donalda Trumpa americkým prezidentem, které mezi držiteli moci v zemích ovládaných Bruselem (Berlínem) vyvolalo paniku.

Petr Hájek: Zločinecká mafie ve Štrasburku. Impérium Tmy vrací úder. Beton do děr proti voličské revoluci. Spěchají, protože jimi lomcuje strach o posty
Foto: Hans Štembera
Popisek: A vlajka Evropské unie na věži

PETR HÁJEK komentuje dnešní dění ve Štrasburku, kde tisíce lidí (za mediálního ticha) protestují proti zločinu v přímém přenosu a dovozuje z toho cosi obecně podstatného.

 

Její první vlnu odstartovala voličská vzpoura Britů „na ostrovech“ a jejich počínající odchod z EU (Brexit): Nebezpečí „napodobení“ v ostatních zemích se stalo pro vládce akutní noční můrou. Skutečnou bombou se však – ze stejných důvodů – znamenala až trumpovská kontrarevoluce:

Tady už jsou bezprostředně ve hře osobní posty dosud „nedotknutelných“. Právě těch oblud, které způsobily bruselský „koncentrák“ národů a pokračují v jeho budování projekty typu imigrační invaze. Náhle se rozjely jako robotické myši, aby na poslední chvíli zafixovaly a prohloubily obruče, jimiž připoutávají rukojmí – občany evropského soustátí – k hroutící se vysněné tyranii „globální vesnice“ Nového světového řádu (NWO).

Impérium Tmy vrací úder

Jen zpola poražené „washingtonské bažiny“ jdou svým evropským soudruhům opět vzorem a příkladem. Váleční neokoni odleva do prava (McCain a spol.) za pomoci (právě tak ohrožených) elit v tajných službách pracují na přípravě Trumpova odstřelení. Buď přímo – jak doporučují ve stále větším počtu dosud tak příkladní „demokraté“ na sociálních sítích – nebo odvoláním (impeachment).

Vše provázeno znásobenou protiruskou hysterií, která má různé zdroje, ale stejný účel: Vrátit do hry napadení Ruska, nebo vyvolání Třetí světové války s ním jinou cestou. Poslední incident s Íránem, nebo obnovení bojů na východě Ukrajiny mají stejný směr jako aktuální špiónománie v Trumpově okolí.

Mediální rachot kolem těchto „nebezpečí“, stejně jako třeba mainstreamové lži o údajném rozmístění modernizovaných ruských raket středního doletu namířených na Západ, má ještě druhý účel: Skrýt dramatické kroky bruselských vládců a jejich luxusně placeného křoví v podobě takzvaných poslanců Evropského parlamentu (a nevolené byrokracie) 

Chtějí teď narychlo zabetonovat zdi evropského vězení – pro případ, že by se nepodařilo manipulacemi a machinacemi v příštích měsících odvrátit voličskou revoluci v řadě klíčových zemí na kontinentě. Právě tak, jako Obama do posledních dnů stupňoval napětí na západní ruské hranici vojsky NATO, aby Trumpovi co nejvíce znesnadnil jeho zamýšlené uvolnění napětí. Jenže tentokrát ještě s předstihem.

Učiňme z EU rychle superstát!

Ve Štrasburku právě probíhá další zasedání EP. Z České televize se dozvíme tak nanejvýš o tom, že na programu je jednání o „emisních povolenkách“. Jakkoli i to je skandální téma ničící náš svět, ve skutečnosti jde tentokrát především o něco úplně jiného. Za využití tématu Brexitu přinášejí jednotlivé frakce a poslanci zbrusu nová témata. Údajně proto, aby po odchodu Británie získaly mocenské elity EU „opět “ důvěru občanů (jako by ji někdy měly).

Na stole jsou dvě varianty: Ta mírnější nechce otevírat základní smlouvy (zvláště tu Lisabonskou, tedy přebalenou evropskou ústavu), ale chce na to jít přes peníze. Především dokončením „bankovní unie“, která by ve výsledku vzala vazalským státům a jejich voličům poslední zbytky suverenity.

Sílí však volání po přímém ustavení federálního superstátu se společnou vládou. To by byl skutečný konec, jemuž by bylo možno čelit snad jenom otevřenou vzpourou – a proto takový současně probíhající tlak na rychlé přijetí nařízení o „odzbrojení“ evropské veřejnosti od legálně držených zbraní.

Sláva populárnímu vraždění!

Protože však obojí má rizika (především tento „puč“ nelze stihnout do blížících se voleb v důležitých státech – zvláště ve Francii a v Německu), pilné včelky „makají“ až se z nich kouří na dílčích krocích, které vedou k témuž.

Například se (pochopitelně bez nejmenší mediální pozornosti) soudruzi zabijáci právě opět usnesli, že „sexuální a reprodukční práva“ zahrnují „volný přístup žen“ k legálnímu a bezpečnému zabíjení lidských bytostí před jejich narozením, tedy na popravu mystifikačně nazývanou „potrat“. Žena však nic nepotratí – pouze sama rozhodne o odborně provedené vraždě svého nechtěného dítěte.

Je to důležité „usnesení“, neboť trumpovská revoluce míří zjevně také k ochraně lidského života od početí až do přirozené smrti. Něco takového se „v naší Evropě“ nesmí stát, protože jinak by celá koncepce umělé „redukce populace“ byla brzy v troskách. Desítky a stovky miliónů dětí zabitých v ženském těle by se narodily – a padl by tak kromě jiného rovněž demografický argument o nutnosti „doplňovat“ vymírající Evropu islámskými imigranty.

Čtyři písmena – kód zničení

To je ale ještě evergreen, na který po desetiletí duchovně mrzačené občanstvo ve velké většině bez nejmenšího zachvění či vzrušení slyší. Je přitom příznačné, že televize Nova právě hraje další díl nekonečného seriálu. V této epizodě je na programu zdrcující story o matce, která v opilosti porodila (a nechala zemřít) své dítě kdesi na ulici – a pak je odhodila do kontejneru, kde ho našel bezdomovec. Policie ji vede v poutech – a lid je spravedlivě rozhořčen.

Kdyby tak nešťastnice učinila jen o pár týdnů dříve za asistence aseptických vražedných nástrojů zabijácké čety v bílých pláštích (nebo vražednou pilulkou tolik podobnou „chemické“ popravě odsouzených v amerických věznicích) – bylo by z hlediska zákona vše v naprostém pořádku. Právě toto nyní opět potvrdili poslanci EP – a většině ovládaných na tom není nic divného.

Tím méně na aktuálním zápase, který rovněž média zcela ignorují, a jenž má nudnou značku CEFA. Ve skutečnosti jde o kódové označení pokračujícího ničení našeho světa ve jménu záchrany NWO – kontrarevoluce k trumpovské kontrarevoluci:

Jde o napohled nevinnou obchodní smlouvu EU – Kanada. Jednu z těch, které po svém nástupu Donald Trump začal jednu po druhé vypovídat, drže se své neslýchané myšlenky: Amerika na prvním místě.

Bruselský lid není ani levice, ani pravice

Jde o takzvanou Smlouvu o volném obchodu. Právě tu, kterou koncem minulého roku nejprve odmítl a po dlouhých tahanicích a planých slibech nakonec přijal parlament frankofonní části Belgie. V malém je to smlouva TTIP, již chtěl tak zoufale protlačit končící Obama, ale vzhledem k mohutnému odporu významné části evropské veřejnosti (a blížícím se volbám) se mu to nakonec nepodařilo. A po nástupu Donalda Trumpa a odchodu Británie z EU je TTIP prakticky mrtvá.

Co se nezdařilo dveřmi, má se nyní dostat do Evropy oknem – přes Kanadu. Naplnění této smlouvy totiž umožní totéž: Aby se do Evropy valily velmi sporné či přímo nebezpečné výrobky a zboží, které evropské poměrně přísné normy (zvláště třeba pro geneticky upravené potraviny) nedovolují. To namítají tisíce většinou levicových demonstrantů, kteří se dnes shromáždili ve Štrasburku, aby proti přijetí smlouvy protestovali.

Jenže ono na tom není nic levicového ani pravicového. To pouze předstírají členové „bruselského lidu“ (žijící také z našich daní v nepředstavitelném luxusu unijního „komunismu pro vyvolené“), jako tamní starousedlík Jan Zahradil (ODS) ve svém dnešním vystoupení pro Český rozhlas.

Na dálnici bez Trumpa?

Ve skutečnosti jde výhradně o pokus udržet v provozu globalizační dálnici – především pro nadnárodní firmy a politiky. Zájmy devadesáti devíti procent občanů evropských zemí jsou v tomto případě na posledním místě. Část této smlouvy (nikoli tu obchodní, ta začne platit po dnešním „schválení“ v EP prakticky okamžitě) budou ještě formálně schvalovat národní parlamenty.

Pochopitelně až po podzimních volbách – kdy nám už opět nebude nic do toho, co za našimi zády schvalují „naši“ politici a média, srdnatě bojující proti Trumpovi a jeho snaze vrátit politiku občanům.

Možná ale, že v té době už nebude v Bílém domě ani Donald Trump. A my budeme mít úplně jiné starosti, neboť pak se válka s Ruskem stane opět bezprostřední realitou.

Vyšlo na protiproud.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …