Petr Hampl: Slovenský recept na trvalou porážku

29.10.2021 12:52 | Glosa

Denní glosa Petra Hampla

Petr Hampl: Slovenský recept na trvalou porážku
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Petr Hampl

Většina Slováků věří, že svět je řízen tajnou spikleneckou skupinou nebo že covid je vymyšlenost, aby je zločinný Bill Gates mohl oočkovat nebo chemtrails nebo něčemu podobnému. Nejde přitom o současnou epidemii, s tou si nakonec Slováci nějak poradí. Ale jde o to, že jakoukoliv pitomost tajné služby vypustí, bez problémů jim to sežere celá opozice.

Vysvětluje to, proč s takovou snadností uspěli Kiska, Čaputová, Matovič, a proč uspěje každý další. Protože v opozici převládají konspirační teoretici, a konspirační teoretici prohrávají. Pokaždé a za každých okolností prohrávají.

Vedle toho chybí opozice ideologická v tom smyslu, že by lidem pochopit vlastní zájmy a sledovat je. A ta chybí, protože v opozici nenajdete osobnost schopnou postavit se davu – jen politiky připravené budovat kariéru tím, že se povezou na vlně a budou davu říkat, co chce slyšet. Recept na dlouhou a neomezenou globalistickou vládu.

(zdroj: petrhampl.com)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …