Petr Kolařík: Vyhazujeme členku KSČM od roku 1974, tři roky před penzí. Co jsme to za soudruhy?

13.03.2015 19:13

Otevřený dopis KSČM

Petr Kolařík: Vyhazujeme členku KSČM od roku 1974, tři roky před penzí. Co jsme to za soudruhy?
Foto: kscm.cz
Popisek: Logo KSČM

Vážené soudružky a soudruzi,

zasíláme vám v pořadí již třetí dopis, který vám ukazuje bohužel KSČM takovou  jakou ji vy většinou ne znáte. Je smutný pohled na dění uvnitř KSČM. Lidé, kteří KSČM dali v mnoha případech to nejlepší ze svého života jsou v součastné době odstraňováni z jejich struktur a dcer. KSČM se zachovává macešky k vlastním “dětem“.  Odchody s nálepkou“spolupracovníka BIS“ jsou na pořadu dne . Jedním takovým odchodem byl pracovník Halo novin soudruh Karel Růžička. Myslíte si, že agent BIS skončí jako řidič tramvaje v pražské MHD. Druhým, druhou na řadě je momentálně pracovnice a.s Futura soudružka Libuše Vaňková. Žena, která je členkou KSČM od roku 1974 a prožila v KSČM spoustu těžkých chvil po roce 1970 a také po roce 1989 až do současnosti. Ženu, soudružku vyhodíme na dlažbu tři roky před jejím nástupem do penze a to přes to, že v roce 2007 dostává za vynikající práci ocenění pamětním listem předsedy KSČM. A v roce 2013 umírá manžel. Co jsme to za soudruhy ?

No, aby nebylo jen u vyhazovů, tak také přijímáme nové pracovníky. Položme si otázku jaké ?  Jednou  takovou novou je i paní Ing. Šárka Cicvárková. Když ono jméno a příjmení zadáte do PC a necháte vyhledat, tak se dostanete k dalším zajímavým informacím a to, posledním jejím zaměstnáním byla pozice tiskové mluvčí na radnici Prahy 11. Ano radnice, kde doposud vládlo modré ptactvo spolu se svými skandály. Jméno exstarostu Dalibora Mlejnského není třeba pražanům připomínat. Ale,  není podstatné se dnes věnovat exstarostovi.

Vraťme se však k nové pracovnici tiskového oddělení. Jistě vám znalým říká něco jméno Miloš Skácel. Pokud vám toto jméno nic neříká,  tak vězte, že tento mladý muž je synem ony nechvalně známé lobistky a cestovatelky napříč spektrem politických stran s ukotvením pevným v té, kterou bytostně nesnáší a která ji snad v minulosti ublížila?  A tou je KSČM. Na minulém zasedání ÚV KSČM byla spolupráce s ní a osobami kolem  oné lobistky a raději nejmenované  podnikatelky v jednom z usnesení zakázána. Jak se usnesení dodržuje vidíme v přímém přenosu dnes a denně,  minimálně přes Halo noviny. Zkuste i vy co jste ruku pro ukončení spolupráce na předešlém zasedání ÚV KSČM nezvedli zapřemýšlet a třeba se zeptat, kdo organizuje oslavy Mezinárodního dne žen v PS PČR ? Odpověď je ta stejná agentura jako v minulém roce. Co dělají naše revizní rozhodčí komise?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: .

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…