Máslo bylo dlouho oblíbenou „pochoutkou“ na krajíci dobrého chleba. Poté jsme se ovšem dověděli, že je potravinou ryze škodlivou a zvedá nám ten špatný cholesterol. Na scénu přišly margaríny, kvalitnější pokračovatelé válečné německé náhražky. Před třemi roky se zase všechno otočilo a odborníci máslo vrátili na scénu zdravé výživy. Doby se mění. Ostatně nejen ve vztahu k máslu. Vezměte si takové „vraždící“ sádlo. Není to tak dlouho od zprávy amerických vědců o jeho téměř neškodnosti, když nenapíšu zdravosti.
Vede mě to k určitým vzpomínkám. Třeba si dejme do souvislosti letité propagování Sunaru, toho nejlepšího, co mohla maminka svému děťátku dát. Později se stejným zaujetím zaznívala slova o pozitivním vlivu kojení. Netvrdím, že tomu tak není. Jen je divné, že se pozitivním stalo poté, co vypršela smlouva o propagaci kladného vlivu sušeného kojeneckého mléka.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: PV