Petr Michek: Další útok islámského radikála

24.12.2016 17:08

Po útocích v Madridu, v Londýně, v Paříži a v Nice zaútočil islámský radikál i v Berlíně. Zaútočil v hlavním městě Německa, v zemi, která v minulosti poskytla útočiště statisícům imigrantů, a v které již žije více jak pět miliónů obyvatel muslimského vyznání.

Petr Michek: Další útok islámského radikála
Foto: NS - LEV 21
Popisek: Petr Michek

Zaútočil v zemi, která ve své vstřícnosti nabídla utečencům pobyt, štědré sociální dávky a možnost začlenění do většinové společnosti. Německá kancléřka Angela Merkelová již neříká – zvládneme to! Obyvatelé Německa mají dnes strach o své blízké, o své rodiny i o své životy, neboť bezpečno není ani na vánočních trzích.

Novinové titulky se ptají: „Kolik nevinných lidí musí ještě zemřít, aby „evropské elity“ pochopily, že muslimové se v Evropě nechtějí integrovat, ale že ji chtějí dobít a přeměnit k obrazu svého Aláha.

V celé západní Evropě, počínaje Itálií, Španělskem, Francií, Německem, Velkou Británií, Dánskem, Norském i Švédskem, včetně zemí Beneluxu, žije dnes více jak padesát miliónů muslimů a stojí tam tisíce mešit a muslimských modliteben. Muslimské ženy mají v průměru osm dětí, zatímco porodnost evropských žen je pouze 1,3 – 1,5 dítěte na jednu matku. Důsledkem je, že se Evropa pomalu a jistě demograficky mění v neprospěch tradičních evropských národů.

Už libyjský diktátor Muammar Kaddáfí kdysi řekl, že Evropu Arabové dobijí pomocí děloh svých žen!!! A to se dnes děje a může být i hůře, neboť loňští i letošní imigranti si po určité době budou moci v rámci scelování svých rodin pozvat své příbuzné do Evropy. A náklady na jejich pobyt budou platit občané evropských států.

Začínají se hledat viníci

V Rakousku již vítací mánie přestala a stejně tak i v Bavorsku. Nyní dochází trpělivost i Němcům z ostatních spolkových států, zejména když Institut německého průmyslu vyčíslil náklady na imigranty (na roky 2016 – 2017) na cca 50 miliard eur, které mohly být použity ve prospěch domácích obyvatel.

A začínají se hledat viníci zodpovědní za současnou situaci. V prvé řadě je to kancléřka Angela Merkelová, která je srdečně pozvala a také předseda Evropské komise Jean-Claude Juncker, který prosazuje rozmístění imigrantů pomocí kvót po celé Evropě, včetně její střední i východní části. Ti by měli okamžitě rezignovat na své funkce a předat je zodpovědným politikům, kteří zajistí uzavření schengenských hranic pro nelegální imigranty a jejich urychlený návrat do výchozích zemí.

Že to lze uskutečnit v krátké době ukázala Austrálie a její představitelé. Pokud se situace nezmění, bude si muset Evropa vzít z Austrálie příklad!!!

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …