Petr Paulczynski: U Moravce bylo zase živo. Obzvlášť tato kreatura dělala pořádný brajgl

10.04.2014 14:48

Tak jsem si v neděli v poledne po dlouhé době, ani nevím proč, zase pustil toho pána co si myslí, že určuje o čem se bude příští týden mluvit.

Petr Paulczynski: U Moravce bylo zase živo. Obzvlášť tato kreatura dělala pořádný brajgl
Foto: Hans Štembera
Popisek: Moderátor Václav Moravec

Ještě si mistr světa nevšiml, že to není pravda ani náhodou. To, že se jako obvykle netrefil, se už takhle při středě projevuje. A bylo teda na co koukat. V pořadu vystupovala osoba v podivném oděvu s podivně mimózními názory. Titulky říkaly, že je to naše ministryně. To teda pánbůh s námi a zlé pryč.

Pan Václav jí kladl otázky, řadu otázek a tato dáma na otázky jak hodlá řešit to či ono, odpovídala s milým a bezelstným úsměvem naprosto konsistentně jak zaseklá gramofonová deska: "Budu pracovat s lidmi."

Co budou dělat stovky nových zaměstnanců kterými byly posíleny úřady práce? "Budou pracovat s lidmi."

Co bude s navýšeným rozpočtem dělat Program Aktivní politiky zaměstnanosti (není to ten program, který zavedl ještě blahé paměti ministr Škromach a kterému se říká "Program aktivní nezaměstnanosti)? Ano, "bude pracovat s lidmi."

To je báječné. Stovky nových úředníků pracující s nezaměstanými, není to nádherná představa?

Jak pravil můj vzácný přítel TH: Myslel jsem si, že úřady práce jsou tu od toho, aby našly lidem práci. Ne jsou tu od toho, aby s nimi pracovaly. A jsou tím úspěšnější, s čím více lidmi pracují.

Tak se mi vtírá na mysl otázka. To už na post ministra většího idiota nenašli? A nádavkem. Lekce z marksismu-tominismu: penze se nezvyšují proto, aby si senioři udrželi životní úroveň, ale aby to hezky vypadalo - ať je inflace, nebo deflace, bude to za 200...

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: eportal.parlamentnilisty.cz

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

13:57 Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

Čínský automobilový průmysl narazil na odbytovou bariéru spalovacích motorů. V největších čínských m…