Petr Štěpánek: Marek Wollner je tajtrlík a kape mu na karbid

18.02.2016 9:35

„Tady vznikla jakási akční fronta roztleskávačů kremelské propagandy. Což jsou lidi jako Petr Štěpánek nebo Petr Žantovský, kteří prohráli v televizní krizi před šestnácti lety, museli na čas složit zbraně, a teď cítí svou šanci,“ tvrdí redaktor České televize Marek Wollner.

Petr Štěpánek: Marek Wollner je tajtrlík a kape mu na karbid
Foto: ČTÚ
Popisek: Petr Štěpánek

Petr Štěpánek, bývalý místopředseda Rady pro rozhlasové a televizní vysílání: „Říká se: Vox populi, vox Dei. Hlas lidu, hlas Boží. Vzal jsem si proto na pomoc některé čtenářské reakce, samozřejmě pouze ty slušné:“

Žádných roztleskávačů vůči ČT není třeba, ty její vylhané a zfušované kolaborantské pořady se zvanými "význačnými osobnostmi" zcela postačují, aby si před nimi slušný člověk odplivl a ten krám vypnul.

Dnes je výmluva lháře naprosto jednoduchá a obehraná. Kdo říká něco jiného než lhář, je to ruský propagandista. Když to říká Wollner, musím si nutně myslet, že je to hlupák bez kousku sebereflexe.

V České televizi se zřejmě poslední dobou rozjíždí nová móda, či disciplína a tou je moralizování české společnosti. Nejúspěšnější v této disciplíně je dle mého názoru pan Wollner a také pořad 168 hodin, který spadá pod jeho ruku. Ale nedivme se mu. Nedávno získal údajně prestižní cenu Ferdinanda Peroutky a nejenom tu. Pokaždé, když se on a jeho pořady dostanou pod palbu kritiky, tak se ohání, že jeho projekty posbíraly všechny tuzemské novinářské ceny. A tyto ceny mu zřejmě dodaly morální auru. Tak k té údajné prestižní Peroutkově ceně. Cenu uděluje sdružení F. Peroutky, které představuje 12 lidí. Mezi nimi například Bakalův dvorní novinář Jindřich Šídlo. Ale z velké části jsou v tomto sdružení novináři, kteří jsou spojeni svou prací s Českou televizí či Českým rozhlasem. Takže tato cena je asi tak stejně prestižní, jako kdyby si na hasičském plese každý rok místní hasiči volili požárníka roku. Zkrátka nejde o nic jiného, než o udělování kamarádských cen.“

Prohlašuji na svou čest, že nesouhlasím s tím, jak Česká televize překrucuje zpravodajství, informuje pouze o tom, o čem chce, blbne děti a dále prohlašuji, že mě nepodporují žádné roztleskávačky kremelské propagandy, jelikož jsem pravičák!

Wollner si žije ve svém pseudosvětě, tak dlouho lhal, že se mu to v té jeho hlavě naprosto obrátilo, jak sám vzpomněl Orwella. Pravdu cítí jako lež a lež jako pravdu. To by nám samo o sobě mohlo být jedno, že nějakému tajtrlíkovi kape na karbid, ale tenhle pan šéfuje zpravodajcům naší hlavní TV a my se mu skládáme na výplatu, takže tohle už mi jedno není.

ČT zase lže. Žádná ruská propaganda. To jen lidi vyjadřují svůj upřímný názor. Tito reportéři a pracovníci televize zase chtějí lidem nutit co je správné a kdo je nepřítel. Tak jako v minulosti.

Vy musíte mít život jako zvíře. Usínáte s vědomím, že jste avantgarda (dosazená podle kádrového pořádku ČT) a v noci se budíte pod útoky roztleskávačů (rozuměj možná 90 % národa), kteří vaše ušlechtilé úsilí o výchovu buranů nechápou. Mohl byste veřejnosti sdělit, kam až útoky roztleskávačů mohou zajít?

Fakt si myslí, že mu to někdo sežere? Mluví o normálních občanech, kteří mají vlády plné zuby, jako o extremistech? Tak to je nás 85 procent "extremistů" (nejmíň) a zbytek Wolner s havloidy, kteří "přijímají". ČT mele z posledního,ale o to agresivnější je její propaganda. Fridrichová je taky na ránu. Doufám, že voda na ty svině už je dostatečně vroucí.

Marek Wollner by se potřeboval dostat do rukou propleskávačům!

Přesně kvůli takovým lidem jako je Wollner, lidé řvou, že je ČT nevyvážená. Pane Wollnere, vy nemáte na svém postu co dělat a jen díky lidem, jako jste vy, si lidé o ČT myslí svoje...

Má v rukou prostředky, aby případnou propagandu vyvrátil argumenty. Proč je nevyvrací a jen obviňuje z propagandy? Přesně toto je propagandistické chování.

Wollner jenom potvrzuje to, co už je dávno pro propagandisty České televize typické. Žel je to tragický odklon od pravdivého vykreslování reálného obrazu současného politického a společenského dění, přes absolutní deficit věcných argumentů, nekonečné průhledné a směšné setrvávání na "politicky korektních" dogmatech a klišé, až po trapné, notoricky jednosměrné "hledání nepřítele" a slaboduchou personifikaci, když argumenty chybí.

Tento zdivočelý svazák dělal v ČT revoluci, aby ji dostali tam, kde se dnes nachází. Svou profesionalitu nám denně předvádí v ČT24. I bývalé Rudé právo by se muselo od těchto svazáků učit ve lžích, demagogii a překrucování faktů.

Pokud by Česká televize byla nestranná a pravdomluvná jak píše Mareček, nebylo by nutno z jeho úst vypouštět takové snůšky lží a goebbelsovských propagand. V tomhle případě jen jasně dokazuje, že ČT je jen hlásná trouba rádoby dnešních elit. Kdo viděl Reportéry ČT zabývající se kauzou "muže v hnědé bundě", se nestačil divit. ČT jen jasně ukázala goebbelsovskou propagandu v akci.

Marku Wollnere, nebude to dlouho trvat a na ČT nikdo nebude útočit, ale lidé ji budou naprosto ignorovat. Tam to dotáhnete. Že vám zatím nadávají, je jen proto, že mají pocit, když si vás platí, že mají nárok na objektivní a pravdivé zpravodajství.

Útočí na nás roztleskávači ruské propagandy, vysvětluje Marek Wollner, proč lidé kritizují ČT. Jistě, za komunistů na ČT útočili vrahové z Wall Street, v demokracii zase vrahové z Kremlu. Jako vždy ČT stačí přemalovat firmu a jede se dál.

Úpadek veřejnoprávní televize! Nevím, proč tenhle pán neustále uráží většinu slušných lidí v téhle zemi, kteří ještě ke všemu platí pravidelně poplatky! A pak se tito lidé posadí k televizi a dozvědí se o sobě, že jsou buď xenofobové, rasisti a teď ještě i roztleskávači. Hraničí to s neuvěřitelnou drzostí a nafoukaností! Tento pán lže, až se mu od úst práší...

Tolik čtenáři PL. Pokud vám mezi nimi chybějí ty na podporu Marka Wollnera, pak to není proto, že bych je zatajoval, nýbrž prostě proto, že neexistují. Já už jenom dodávám:

„Pan Wollner to má hodně popletené. Já ani Petr Žantovský jsme s ním nikdy žádnou válku nevedli, takže jsme také žádnou nemohli prohrát. Na přelomu let 2000 – 2001, tedy v době televizní krize, jsme byli členy Rady pro vysílání. Do její kompetence patří sledovat a případně pokutovat, co se objevuje na obrazovce, nikoli to, co se odehrává za zdmi České televize. To je věcí jiné rady, totiž Rady České televize. Za to, co ČT pouštěla na obrazovku, jsme jí tehdy udělili vůbec nejvyšší možnou pokutu, tj. 2 miliony korun. Nic víc, nic míň. Jestli tehdy někdo prohrál, pak pouze občané České republiky, protože veřejnoprávní obrazovku nadále ovládají demagogové typu pana Wollnera.

A propos. Není bez zajímavosti, že v poslední době se mi poměrně často stává, že se mi lidé omlouvají, jak byli v době televizní krize hloupí a že jsem měl tehdy pravdu.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …