Petra Paroubková: Babiš lže a je navíc paranoidní. Ale to se estébákům stává...

14.05.2014 11:01

Babišonoviny alias popravčí četa z MF Dnes útočí... Majitel babišonovin jako správný estébák projevil svoji typickou vlastnost - paranoiu (když si přál mne poznat a pozval mne na schůzku k nejmenovanému expolitikovi, od kterého se dnes velmi rád a často distancuje, mluvil do ruky, aby mu nikdo nemohl odezírat ze rtů). Posledních několik dnů, tedy chvíli před volbami do EP, má obavy z procent, které by mu mohl můj muž jako lídr kandidátky ukrojit.

Petra Paroubková: Babiš lže a je navíc paranoidní. Ale to se estébákům stává...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petra Paroubková

Sám útočit nemá odvahu, tak posílá popravčí četu ze svých novin. Babišonovinářka zcela nečekaně přepadla mého muže s "pár dotazy". Trefila kozla. Vytáhla "kauzu" kolem mého řeckého domu, vlastně půlky dvojdomku. "Kauza" byla rychle zapomenuta, jelikož se prokázalo, že jsem vše řádně zaplatila bankovními převody. "Kauza" měla šanci pokračovat, když novináři zjistili, že mi chyběla částka z ceny za dům. Na pár týdnů jsem měla osobní půjčku, kterou jsem rovněž řádně bankovním převodem splatila i s běžným úrokem.

Médiím jsem na jaře 2011 nabídla, aby nahlédly do mých bankovních výpisů, které vše potvrzovaly. Možnost využila jediná novinářka z Blesku. Nic nenapsala, poněvadž nebylo co. A teď s "investigativním" dotazem přišla babišonovinářka. Místo mne se však ptala mého muže. Trochu divné, když mu půlka dvojdomku nepatří.

Je lepší psát o lídrovi kandidátky, který by mohl ohrozit Babišův výsledek, než o jeho manželce. O té už Babiš dvakrát mluvil a dvakrát lhal. Nejdřív, že ji neviděl u zmiňovaného expolitika, ale až později. Pak lhal, že jsem napsala knihu a chtěla, aby ji vydal. Chce lhát i teď? Nebo si něco babišonoviny vymyslí, aby mohly Paroubka, tedy jednoho z mála lidí, kteří se nebojí o Babišovi říkat nahlas pravdu, poblinkat?

Pokud má Babiš pochybnosti, může dotazy kolem mého majetku, půjček, firmy atd. nechat prověřit FAÚ. Ostatně tím už vyhrožoval novinářům, tak proč nezastrašit mne.

Možná by sám velký estébák měl odpovědět na pár dotazů. Jaké jsou jeho finanční závazky vůči státu? Pak by rázem počet jeho miliard klesl. Jak chce řešit střet zájmů jako ministr a zároveň člověk, jehož firmy jsou vůči státu zadlužené? Atd.

Možná by se mohl chovat jako chlap a neposílat své ovčáky. Nebo se bojí ženské?

Nebo možná by na pár dotazů mohla odpovědět jeho žena. Ostatně alespoň o jedné její "věci" si šušká celá Praha. Je jen otázkou času, kdy se někdo otevřeně zeptá...

P.S. Komu budete věřit? Ženské (i když manželce politika) nebo estébákovi bažícímu po ještě větší moci než momentálně má?

P.S. 2. Hlavně žádné s prominutím kecy o nezávislosti babišonovin. Výměna vedení a dosazení lidí, kteří jsou konformní pro nového majitele, jsou pochopitelné. Avšak ne v případě majitele - ministra. Další střet zájmů. Takže žádné kecy o demokracii a svobodě tisku, prosím...

Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vasevec.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …