Pražská deklarace: Společně za svobodu a proti islamizaci

24.01.2016 10:17

U vědomí toho, že tisíciletá historie západní civilizace by mohla být brzy ukončena dobytím Evropy islámem i toho, že politické elity zradily, prohlašujeme my, zástupci různých evropských národů toto:

Pražská deklarace: Společně za svobodu a proti islamizaci
Foto: Jan Rychetský
Popisek: V Roztokách u Prahy se setkali představitelé evropských protiislámských hnutí. Nazvali se Pevnost Evropy

Nevydáme Evropu nepřátelům. Jsme připraveni se postavit na odpor politickému islámu, extrémním islámským režimům i jejich evropským kolaborantům.

Jsme připraveni riskovat svoje svobody, majetky a případně i životy, tak jak to činily generace před námi a jak to zavazuje nás pro budoucí generace.

Odmítáme se podřizovat evropské centrální vládě. Panování bruselských a globálních elit přineslo pouze bídu, nezaměstnanost, korupci, chaos a morální rozvrat. Je nejvyšší čas jej ukončit.

Plně respektujeme suverenitu evropských národů a právo lidu každé evropské země uspořádat své záležitosti tak, jak uzná za správné.

Pokládáme za posvátné právo občanů každého evropského státu hájit hranice své země i právo rozhodovat o tom, jaké migranty přijmou nebo nepřijmou do své země.

Odvoláváme se na naše společné evropské kořeny, tradice a hodnoty i na historická spojenectví našich národů. Jsme odhodláni společně bránit Evropu, svobodu projevu i ostatní občanské svobody a náš způsob života.

Toto odhodlání vyjádříme účastí na společné demonstraci, která proběhne v mnoha evropských městech dne 6. února 2016.

 

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Tatínkovo výročí

15:22 Jiří Weigl: Tatínkovo výročí

Letos v pátek 12. dubna by bylo mému otci 100 let. Zemřel velmi mladý v roce 1963, bylo mu 39 roků. …