Proč si koupit Volby v kapse

17.05.2023 13:25 | Komentář

Recenze na knihu Volby v kapse Jaroslava Poláčka

Proč si koupit Volby v kapse
Foto: Archiv
Popisek: Jaroslav Poláček (vpravo)

Volby v kapse od Jaroslava Poláčka je praktickým návodem pro ty, kteří chtějí uspět v politických volbách, a to nejen na komunální úrovni. Autor, který má více než 20 let zkušeností s politickým marketingem a volebními kampaněmi, nabízí užitečné rady a tipy týkající se strategie, rozpočtu, organizace kampaně, využití sociálních sítí a digitálních technologií a dalších praktických otázek spojených s politickými volbami.
 
Kniha je napsána srozumitelným jazykem a je zaměřena na praktické využití, což ocení zejména nováčci. Autor se zaměřuje na to, co je nezbytné pro úspěšnou volební kampaň a na to, jak rizika minimalizovat.

Kniha Volby v kapse je vhodná pro ty, kteří se chtějí stát politickými kandidáty, ale také pro ty, kteří chtějí pomoci s organizací kampaně nebo propagací kandidáta. Správná kampaň by měla začínat sice až za dva roky, ale principy popsané v této knize rozhodně do té doby nezastarají.

Kniha je k dostání v on-line knihkupectvích nebo na stránkách agentury PRodukujeme.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: .

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Dvacáté výročí našeho vstupu do EU a historické paralely

15:22 Jiří Weigl: Dvacáté výročí našeho vstupu do EU a historické paralely

Na 1. května 2024 připadá 20. výročí našeho vstupu do Evropské unie. Náš veřejný a mediální prostor …