Robert Troška: Britská velvyslankyně po atentátu na ČT24? S multikulti na věčné časy a nikdy jinak

27.03.2017 15:04

Po nenávistném útoku muslimského fanatika v Londýně, při kterém zahynuli čtyři nevinní lidé, vystoupila na ČT24 britská velvyslankyně v ČR Jan Thompsonová. A divák se nestačil divit, co všechno z úst této dámy zaznělo.

Robert Troška: Britská velvyslankyně po atentátu na ČT24? S multikulti na věčné časy a nikdy jinak
Foto: Archiv Roberta Trošky
Popisek: Robert Troška

Ze strany paní velvyslankyně byly slyšet jen prázdné fráze (jak přes kopírák) typu „nenecháme zastrašit“ nebo „útok na hodnoty jako je demokracie nebo lidská práva“ a další, na které jsme už ze strany těchto mainstreamových politiků zvyklí, takže je jedno, zda se útok stane v Paříži, Berlíně nebo Londýně, slovník těchto elit je všude po západní Evropě stejný.

Nejsmutnější na celém rozhovoru nebyly prázdné fráze vycházející z úst paní velvyslankyně, ale zcela záměrná absence pojmenování příčiny útoku v Londýně, a tím pádem i náznak jakéhokoliv řešení tohoto problému do budoucna.

Za celou dobu tohoto zhruba patnáctiminutového rozhovoru nezaznělo z úst paní velvyslankyně muslim, islám, islámský, nebo jak jsme si již zvykli u části korektních médií používanější termín džihádistický.

A nejen to, paní velvyslankyně neustále opakovala mantru o nutnosti „otevřené společnosti“, o tom, že si ji „nesmíme nechat vzít“. Humorná byla její odpověď na otázku, proč k atentátům dochází v západních společnostech, kdy jsme se dozvěděli, že neustále zkoumají, co může být důvodem „radikalizace“ útočníků, osamělost???, neúspěšná integrace, vyloučení ze společnosti, jinými slovy paní velvyslankyně podprahově sděluje: Jedině většinová společnost je odpovědná za atentát, když ne úplně, tak alespoň částečně!

Neúspěšná integrace??? Zase znovu, většinová společnost někde udělala chybu, tam je třeba hledat příčinu pozdějšího útoku, nikoli v samotném útočníkovi, resp. ideologii, která tyto muslimské fanatiky ovládá!!!

Takže nikoliv pojmenovat a následně řešit problém s muslimskou populací, ale naopak útok zevšeobecnit, záměrně ho označit jako ojedinělý a ne zapadající přesně do ucelené dlouhé skládačky útoků muslimských atentátníků a že jich je dnes již nepočítaně, pokud bychom zahrnuli i ty nepovedené.

Jen v té souvislosti musí každého rozumně uvažujícího občana napadnout, kolik lidí bude muset ještě zbytečně zemřít nebo být těžce zraněno po útoku dalšího „teroristy“, jehož motiv se bude zase sáhodlouze vyšetřovat a analyzovat, aby se nakonec pozůstalým obětem těchto útoků suše konstatovalo, že šlo o duševně vyšinutého jedince jednajícího v pomatení smyslů.

Nutno dodat, že i pan redaktor ČT pan Dolanský si dával ten správný pozor na terminologii a i z jeho úst směrem k paní velvyslankyni byly slyšet jen ty správně korektně položené otázky bez výše uvedených přívlastků.

Další perličkou paní velvyslankyně byl názor na legálně držené zbraně, kdy odpověděla, že mohou být v rukou občanů nebezpečné.

Pozoruhodnou manipulaci ve vztahu k termínu migrace paní velvyslankyně předvedla při odpovědi na otázku, zda je migrace nebezpečím, kdy záměrně směšuje migraci pracovitých lidí ze zemí střední a východní Evropy s migrací neadaptibilních jedinců z muslimských zemí a zemí subsaharské Afriky.

Na rozhovoru je důležitý ještě jeden podstatný moment, pokud dnešní elity se rozhodly budovat mutikulturalistickou , používejme ze slovníku paní velvyslankyně otevřenou společnost bez ohledu na kolosální důsledky, které tento zaslepený fanatismus může přinést, jestliže tyto elity dnes odmítají a do budoucna budou odmítat prokazatelná fakta, která dnes máme k dispozici a která hovoří jasně o nekompatibilitě muslimské a většinové populace, pak důsledkem bude stále se zvětšující teror na stále se zmenšující se nemuslimské populaci ze strany narůstající muslimské populace, což se již dnes v celé řadě západoevropských států děje, jen ve Velké Británii je dnes nejčastější jméno Mohamed a 25% nově narozené populace tvoří muslimové.

Velkým protikladem oproti vystoupení britské velvyslankyně byla slova izraelského bezpečnostního experta Davida Bohbota, který nejen , že vyslovil podporu pro držení legálně držených zbraní, které mohou v některých případech vést i k záchraně nevinných lidí (dojezd "zásahovky" vždy trvá 10-15 minut a za tu dobu může atentátník jednat), ale bezpečnostní expert z Izraele šel ještě dál, kdy doporučil model vyvlastňování majetku rodinným příslušníkům dotyčného atentátníka, což může v některých případech fungovat jako moment k odrazení dotyčného džihádisty. Bylo vidět, že i pro korektně vychovaného redaktora ČT byla tato odpověď překvapením.

Pokud bychom se ještě mohli vrátit k samotné paní velvyslankyni a dalším odtrženým elitám v Evropě a v té souvislosti parafrázovat slavný výrok Winstona Churchilla, britského premiéra za 2. světové války „Ještě nikdy v historii Británie většina lidí nevděčila za záchranu tak malé hrstce lidí“, což byla pochvala letcům stíhaček různých národností (včetně tehdejších Čechoslováků), kteří v bitvě o Británii v roce 1940 dokázali zdolat přesilu tehdejší německé luftwafe, dnes by Winston Churchill nejspíš musel prohlásit:

„Ještě nikdy v historii Británie tak malé množství fanatických multikulti zaslepenců nedokázalo zlikvidovat bezpečnost tak velkého množství obyčejných lidí .“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…