Robert Troška: Tento evropský komisař se snad zbláznil. Jde o uprchlíky a líbit se vám to rozhodně nebude

13.12.2015 9:00

I tak by se dal shrnout hysterický projev komisaře Rady Evropy pro lidská práva k zemím, které v současné migrační krizi zastávají zdravý rozum a brání se řízené sebedestrukci společnosti.

Robert Troška: Tento evropský komisař se snad zbláznil. Jde o uprchlíky a líbit se vám to rozhodně nebude
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka Evropské unie

Eurokomisař Muižnieks se musel zbláznit

Troufalý a místy až neuvěřitelný projev tohoto nomenklaturního bruselského úředníka je až neuvěřitelně cynický, pokud si jeho slova dáme do souvislosti s pařížskými atentáty a atentáty v kalifornském San Bernardinu, které způsobili potomci muslimských  přistěhovalců druhé nebo třetí generace. Pařížské atentáty a atentáty v kalifornském San Bernardinu ukázaly jediné:

Radikální islamisté mají nejvíce stoupenců právě u 2. a 3.generace muslimských přistěhovalců.

Slova pana eurokomisaře Nilse Muižniekse:

„Evropské státy musí změnit přístup a dodržovat zásady solidarity a tolerance“„Potřebujeme mít odvahu k tomu, aby bylo více Evropy, ne méně Evropy,“

„My Evropané to musíme zvládnout. Jinak způsobíme mnohem více utrpení, zradíme své dědictví a vzdáme se své identity jako kontinentu lidských práv“

Zaděláváme si na vznik no go zón

V každé z výše uvedených vět nacházíme skutečné perly, za které by se nemusel stydět žádný profesionální demagog. O jaké solidaritě vůbec tento velice dobře placený úředník mluví? Více Evropy znamená více přijatých muslimských migrantů? Takže si máme v jednotlivých středoevropských státech vytvářet podmínky pro těžko kontrolovatelné muslimské komunity s vlastním pojetím hodnot,práva a ve výsledku pak do budoucna existujících no-go zón ,do kterých se bude strachovat jen vstoupit každý slušný člověk?

A ta největší perla z celého projevu,zrazení dědictví! Dovoluji si upozornit pana eurokomisaře, že to byly právě tradiční hodnoty,které v dobách nejtěžších dokázaly jednotlivé státníky stmelit a Evropa se dokázala ubránit několika vlnám muslimských nájezdů probíhajících s různou intenzitou již od 8.století až k památné bitvě u Vídně,kde  roku 1683 spojená vojska Svaté ligy (Rakousko,německá knížectví) a Polska rozdrtili tehdy neporazitelnou muslimskou otomanskou armádu.Naši předci moc dobře věděli, jak je ISLÁM S KŘESŤANSKÝMI HODNOTAMI NEKOMPATIBILNÍ. Takže ve výsledku ten kdo nabádá ke zrazení dědictví,tj, hodnot fungujících na našem kontinentu,  je právě výše zmíněný pan komisař Rady Evropy snažící se požár,který již v propukl v několika částech evropského domu roznést do dalších částí.

Totalitní náboženská ideologie

Obyčejný občan si pak pokládá úplně základní otázku: Jaká je tedy  hlavní hodnota většiny bruselských lídrů? Jak je možné směšovat lidi skutečně trpící s těmi, kteří si Evropu snaží již posledních několik desítek a ve výsledku i stovek let osídlit a podmanit? Jak je možné,že tito lidé nerozlišují mezi hodnotovým žebříčkem drtivé většiny Evropanů a lidí vyznávající totalitní náboženskou ideologii?

Jedinou odpovědí může být totální absence základních hodnot těchto vyznavačů lidskoprávního extrémismu. Absence a záměrné odmítání tradičních hodnot,jejich relativizace a s tím spojená sebevražedná tolerance. Jinými slovy: ULTRATOLERANCE, a to úplně ke všemu,dokonce i k tomu co nás do budoucna může zahubit.

Dovoluji si panu eurokomisaři připomenout,že demokracie a svoboda nepřicházely samozřejmě a Evropa si tyto hodnoty musela vždy ubránit.

Co je ale vůbec to nejsmutnější a nejvíc alarmující na histerickém projevu pana eurokomisaře je ten fakt,že lidskoprávní extrémismus v kombinaci se zvrhlým sociálním inženýrstvím vypučeným v hlavách mnohých bruselských eurokomisařů má  jasně navrch před zajištěním bezpečnosti a ochranou svých občanů.

S multikulturalismem až do hořkého konce

Ústy pana komisaře jsme se dozvědělení jediné: Vedení EU (evropská komise) je nepoučitelná, bude prosazovat MULTIKULTURALISMUS  do krajnosti! I když v důsledku této ideologie bude hlavně západní Evropa dál zbytečně krvácet pod násilím islámských radikálů.

Pan komisař EU tak dokazuje, že koncept unie,tj. spojení a prohloubení integrace jednotlivých států je těžko realizovatelný  a nejspíše velkou chimérou z důvodů vyznávání rozdílných hodnot. Proto do budoucna by státy střední Evropy měli společně usilovat o vyvázání se z Lisabonské smlouvy a nastartování spolupráce se západními státy EU na bázi partnerství a bezcelní unie,jak byla původně koncipována EHS.

Vyšlo na eportal.parlamentnilisty.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…