Rudolf Mládek: Příliš mnoho podezření činí volby v USA nedůvěryhodné

08.12.2020 12:52

Informace o tom, jak neférově probíhaly poslední americké prezidentské volby, se množí a množí. Už nejde jen o ojedinělé výkřiky, například populárního komentátora TV FOX Carlsona Tuckera, či projevy samotného končícího prezidenta Donalda Trumpa.

Rudolf Mládek: Příliš mnoho podezření činí volby v USA nedůvěryhodné
Foto: Archiv Rudolfa Mládka
Popisek: Rudolf Mládek

Oficiální média vše ignorují jako konspirační nepodložené teorie. Advokáti, kteří vyvracejí žaloby Trumpova týmu u soudu, tyto žaloby odmítají jako neprokázané nebo argumentují, že celkový výsledek se nalezenou chybou nemění. To by bylo pro demokracii dobré, kdyby tomu tak opravdu bylo. Jenomže se čím dál více jeví, že až tak jednoduché to nebude a vznášená podezření již nelze jen odmítnout nebo ignorovat. Měla by se jednoznačně vyvrátit. Připomínáme, že volba prezidenta USA kolegiem volitelů by měla proběhnout už za týden, tedy 14.prosince 2020.

Tým prezidenta Trumpa se stále drží schématu spáchání podvodu a „krádeže“ voleb. Sharyl Attkinsson, nezávislá novinářka, se pokusila (zatím) nepotvrzené výhrady Trumpova týmu shrnout do obsáhlého rozboru (1) z něhož vyjímáme:

Georgia – stát ve kterém se ještě v lednu bude bojovat o dva mandáty do amerického Senátu a jehož výsledek je pro nastupujícího Joe Bidena důležitý.

Žaloba jménem prezidenta Trumpa tvrdí, že v Georgii došlo k nezákonnému hlasování u více než 395 lidí, kteří hlasovali dvakrát; 2 423 osob nebylo registrováno; 2 644 osob podalo hlasovací lístky mimo termín; 4 926 lidí se zaregistrovalo i v jiném státě než jen Georgii; hlasovalo 8 718 mrtvých lidí a 66 247 nezletilých(!) obyvatel. To není bagatelní chyba, to je kaskáda rozsáhlých pochybení. A k tomu bylo zveřejněno video, které údajně ukazuje, jak volební pracovníci v Georgii po odchodu pozorovatelů vytahují velké hromady hlasovacích lístků, které připočítávají bez přítomnosti zákonných pozorovatelů.

V Michiganu svědci říkají, že se hlasovací lístky pro Joe Bidena připočítaly až desetkrát. Několik zaměstnanců poštovních služeb již dosvědčilo, že byli instruováni, aby nelegálně antedatovali hlasovací lístky. Pozorovatelé tvrdí, že byly obcházeny zákony o voličských průkazech a volební účast překročila počet registrovaných voličů. A k tomu analytici upozorňují, že podivné hlasování a sčítání uprostřed noci převrátilo prezidentskou soutěž ve prospěch Bidena. Doplníme, že Joe Biden zde zvítězil v historicky nejnižším počtu volebních okresů – zvítězil jen v 524 okresech, to je jen 17 % okresů. Obama v roce 2008 zvítězil v 873 okresech. Biden přesto se svými 17% nějakým způsobem překonal 83% okresů v celkovém počtu získaných hlasů a porazil tak Trumpa. (2) Tomu se říká volební zázrak, který se zatím nikde jinde na světě nekonal. Server hlasovacích automatů společnosti Dominion se připojil k Íránu, Číně a Srbsku, ačkoliv zákon přikazoval, že nesmí být nikam připojen. Bylo antedatováno asi 100 000 hlasovacích lístků a neprováděly se kontroly a identifikace voličů.

Arizona: Anonymní e-mail zaslaný ministerstvu spravedlnosti a dalším úředníkům prozrazuje plán, jak podvodně vložit 35 000 hlasů do seznamu pro každého demokrata. 1,9 milionu podpisů pod e-mailem nebylo řádně ověřeno.Volebním pracovníkům bylo údajně uloženo, aby nechali volit i ty, co nebyli zaregistrováni ve státě Arizona, neměli ani řidičské průkazy nebo jinak nesplnili zákonné požadavky. Velké množství hlasů bylo spočítáno bez přítomnosti požadovaných republikánských pozorovatelů.

Nevada: 40 000 lidí hlasovalo dvakrát. Hlasovací automaty nebyly ani zabezpečené, ani chráněné heslem. 8 443 lidí, kteří hlasovali, nesplnilo požadavky legálního pobytu.

Anketa

Souhlasíte se zavřením všech hospod ve 20:00?

68%
32%
hlasovalo: 20002 lidí

Pensylvánie: Bylo zasláno 1,8 milionu hlasovacích lístků hlasujících poštou, ale započítáno bylo 2,5 milionu, především ve prospěch Bidena. Republikánským pozorovatelům bylo zabráněno zjistit obsah volebních lístků. Provozovatel systémů Dominion Voting Systems vložil a smíchal flash disky z hlasovacích agregačních strojů, což brání řádnému auditu a certifikaci. Subdodavatel americké poštovní služby tvrdí, že přívěs, který řídil, s 288 000 hlasovacími lístky, které byly odeslány z New Yorku do Pensylvánie, zmizel i s lístky ze zaparkovaného místa v Lancasteru v Pensylvánii.

Wisconsin: Čestná prohlášení a statistické analýzy uvádějí, že bylo spočítáno více než 318 000 nelegálních hlasovacích lístků, 15 000 poštovních lístků bylo ztraceno, 18 000 bylo „podvodně zaznamenáno“ na jména voličů, kteří nikdy nepožádali o poštovní lístky, a 7 000 neoprávněných voličů, kteří se odstěhovali, za stát hlasovali nelegálně.

Trumpovi právníci poukazují na to, že FBI teprve nedávno začala konat. Vedení FBI nařídilo, aby vyšetřovatelé shromažďovali své vlastní důkazy, vyslechli klíčové svědky a provedli hloubkové vyšetřování. Pomalost FBI jistě demokraté vítají, a i proto se také většina soudních rozhodnutí přiklonila na stranu Bidena. Důkazy z médií nejsou pro soud důkazy. Ale tatáž média už určila, kdo je zvoleným prezidentem. Vtipně se proto s médii vypořádává Sharyl Attkinsson ve své kinze „Slanted", ve které uvádí, že nás sdělovací prostředky naučily milovat cenzuru a nenávidět žurnalistiku. A touto nemocí je již zasažena celá západní společnost.

Vzdor médiím globalistů je podle řady zdrojů až 75% voličů republikánů je přesvědčeno, že volby byly zmanipulované a dokonce 30% demokratických voličů začalo zastávat tento názor. Nejde o žádná malá čísla, neboť to představuje řádově sto miliónů voličů. Možná, že se Joe Biden opravdu stane dalším prezidentem USA, ale pachuť těchto voleb jen tak nezmizí. S volbou Bidena je ale spojena i vzájemná důvěra spojenců USA. Neboť kdo bude věřit tomu, který se neštítil chopit se moci podvodem, nebo jehož osobní vazby na bývalé činovníky Ukrajiny a vedení Číny jsou minimálně nepřehledné (3).

Mlčení demokratů a jejich chybějící volání po tom, aby se vše řádně prověřilo, připomíná zloděje, který hraje o čas a věří, že se na vše časem zapomene. To v této kauze nejenže není možné a nestane se tak, ale tato kauza může přerůst do konfliktu, který vůbec nemusí mít americké hranice. A proto představuje nebezpečí. Je v jistém ohledu lhostejné, kdo bude americkým prezidentem, ale není lhostejné, pokud se k této moci dostane rozsáhlým podvodem. Když by tomu tak opravdu bylo, následky mohou být nedozírné.

Zdroje:
1) ZDE
2) ZDE
3) ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…