SYNER se dostal mezi 20 nejlepších firem v soutěži Českých 100 nejlepších

29.11.2011 10:41

Společnost SYNER se jako jediná ze stavebních firem v České republice umístila v první dvacítce oceněných v soutěži Českých 100 nejlepších. SYNER se tak zařadil po bok společnostem jako Škoda Auto, ČEZ nebo Microsoft, které v soutěži obsadily tři nejvyšší příčky. Slavnostní vyhlášení výsledků soutěže Českých 100 nejlepších proběhlo ve Španělském sále Pražského hradu.

SYNER se dostal mezi 20 nejlepších firem v soutěži Českých 100 nejlepších
Foto: Redakce
Popisek: Syner

„Těší mě, že společnost SYNER svými výsledky přesvědčila hodnotitele o svých kvalitách a v soutěži Českých 100 nejlepších se probojovala mezi 20 nejúspěšnějších kandidátů. Být v prostorách Pražského hradu a přebírat pro SYNER ocenění od zástupce prezidentské kanceláře v kategorii Doprava a stavebnictví bylo skutečně příjemné," říká generální ředitel SYNER Martin Borovička.

Obrat společnosti SYNER se za posledních pět let v průměru pohybuje nad třemi miliardami korun ročně. SYNER zároveň patří k jedné z mála stavebních společností u nás, která má české vlastníky.

Cílem soutěže Českých 100 nejlepších je v celonárodním měřítku nalézt, vybrat, zviditelnit a veřejně ocenit české společnosti z co nejširšího spektra ekonomických aktivit, které dosahují vynikajících, mimořádných anebo pozitivně pozoruhodných výsledků.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PR článek

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…