Šéfka komunikace VZP: Nekonečné popírání IZIPu naši firmu jen poškozuje

27.01.2012 14:10

Reakce na kritiku poslance a člena správní rady VZP Radima Vysloužila.

Šéfka komunikace VZP: Nekonečné popírání IZIPu naši firmu jen poškozuje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Všeobecná zdravotní pojišťovna

Vážený pane Vysloužile,

 jste bystrý muž, jinak byste přece nebyl v PSP ČR. Za jakou jste tam stranu, je mi úplně jedno, protože jste svou účastí v parlamentu dal slib i mně, že budete dělat všechno ve prospěch občanů ČR.  Tak Vaši práci poslance já chápu. Na nehospodárné nakládání s veřejnými penězi je jistě správné upozorňovat, ale, znovu opakuji, média to nevyřeší. Jestli se někdo něčeho dopustil, ať je potrestán. Ale kolektivní vinu já odmítám.

 Vůbec nerozumím tomu, proč sem pletete moji angažovanost v Ano 2011, která vůbec nesouvisí s mou reakcí. To, že „…VV začaly působit na politické scéně proto, aby si tou politikou zajistily vliv a zajistily peníze…“ si fakt myslím. A je Vaše věc, proč se angažujete právě v této straně.

 Nepsala jsem reakci na Váš komentář jako „…výraz přání a myšlení zaměstnanců…“. Psala jsem ho za sebe, protože všechny takové komentáře, většinou neobjektivní, které pořád dokola omílají neefektivitu IZIPu, jsou prostě nefér vůči VZP.  VZP, to jsou tisíce lidí, kteří tady makají od rána do večera, aby měli peníze doktoři, ostatní zdravotnický personál, aby bylo na léky, na léčení, na vozíky pro postižené, na zlepšení zdravotního stavu lidí. A nekonečné propírání IZIPu poškozuje naši firmu, poškozuje lidi, kteří v ní pracují. Medializace kauzy IZIP, živená zejména Vaší stranou, se z devadesáti procent podepsala  na faktu, že v rámci podnikového sektoru se VZP propadla do minusového vnímání médii a tedy přeneseně i do negativního vnímání našimi klienty a nejen jimi. Nerozumím, čemu to pomůže.

 Nepsala jsem Vám jako marketingová specialistka pana Babiše. Já se za nic a nikoho neschovávám. Psala jsem Vám jako člověk spoluodpovědný za vnímání VZP ze strany médií a veřejnosti. Proto Váš postoj nechápu. Je potvrzením faktu, že o věci jako takové odborně neuvažujete. Je to pro Vás jen další politikum, což svou odpovědí mně (kterou jsem považovala za soukromou) jen dokazujete.

 S pozdravem

 Mgr. Anna Veverková, MPA
 ředitelka Odboru komunikace
 Všeobecná zdravotní pojišťovna

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Dvacáté výročí našeho vstupu do EU a historické paralely

15:22 Jiří Weigl: Dvacáté výročí našeho vstupu do EU a historické paralely

Na 1. května 2024 připadá 20. výročí našeho vstupu do Evropské unie. Náš veřejný a mediální prostor …