Sofie Chrtková: Nebojte, v EU bude brzy velmi blaze

15.09.2014 11:45

Musíme být solidární s EU, USA a NATO, aby nám bylo zaručeně blaze, musíme ze svaté povinnosti krýt a pomáhat financovat válečné výpravy USA, pod lživou propagandou šíření „demokracie a svobody“ a terorizovat různé státy světa.

Sofie Chrtková: Nebojte, v EU bude brzy velmi blaze
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka EU

O ještě větší blaho se nám postarají duté hlavy našich politických zaprodanců a zrádců, kteří se dali do služby cizích mocností, čímž nás podvedli. Nechceme na kolenou poslouchat a klanět se dutým hlavám v Bruselu a nábožně shlížet k válek chtivým, dutým hlavám z USA.

Fašisticko-středověké manýry  dutých hlav  a válečných štváčů, prožívají své hvězdné chvíle, vrcholy své dutosti a nadutosti před vlastním pádem. Je vědecky dokázáno, že jim chybí kus mozku, který by je zařadil mezi lidsky cítící tvory a všeobecně jsou nazýváni psychopaty. Jen dutým hlavám může překážet spokojenost lidí a mír ve světě, snášenlivost a solidarita mezi občany a národy. Vyžívají se v krutosti, bezohlednosti a nenávisti, svých cílů dosahují jakýmkoli způsobem, protože nemají svědomí, cit, empatii, sociální cítění ani morálku.

Jen šílení psychopati se dopouštějí válečných zločinů, živí se krví a nenávistí. Vymýšlí si důvody k válce a odmítají jednat v míru a žít v míru se všemi státy světa.  Jejich vymyšlené válečné štváčství a propaganda není založena na žádných důkazech a faktech, protože důkazy a fakta jsou účelově vymyšleny, aby se zdůvodnilo napadení státu, o který mají váleční psychopati z USA a EU zájem. Nyní si vzali vskutku velké sousto – Rusko. Rusko záměrně a pokrytecky izolovaly, aby nemusely s Ruskem jednat - nechtějí mír, jejich cílem je válka a dobytí Ruska. Utrpení lidí je těší a kochají se prolitou krví a zvěrstvy, které páchají po světě. Pod falešnou záminkou šíření svobody a demokracie, šíří smrt, chaos, vykrádají a zotročují státy. Ve skutečnosti pokračují v díle Hitlera, kterého stvořili ti samí, či jejich následníci, za stejným cílem – zotročit a ovládnout celý svět, kdy vládnout bude jen hrstka šílenců celému světu. To chtěl i Hitler.

Tvrdí nám  a přesvědčují nás, že jiná cesta neexistuje, pouze přes války, destrukce a vraždění civilistů. Média jsou jejich hlásnou troubou, jsou jejich výtvorem, šíří nenávist proti těm, kteří se mají stát příští obětí krvelačných psychopatů. Pokrytecky a na rozpoutání konfliktu, nepoužívají vlastní oficielní armády, ale najaté a dobře zaplacené anonymní žoldáky, kteří nejkrutějšími zločiny proti lidskosti, terorizují obyvatelstvo napadených států. Vraždí hlavy dobytých států, neštítí se vraždy ani vlastních prezidentů. Poslední demokratický prezident USA J.F. Kennedy byl sprostě zavražděn a činí tak i s jinými osobami, které hlásají pravdu o skutečných záměrech USA a nyní i EU. Nakládají s ústavami, Základní listinou práv a svobod, mezinárodním právem, vůlí občanů projevených v referendech o nezávislosti – jak se jim momentálně hodí. Ignorují OSN, ignorují, či dokonce zamezují humanitární pomoc, vypalují města, vesnice, upalují, znásilňují a vraždí, bombardují školy, nemocnice -  to není jednání demokratů, ale nejhorších válečných zločinců. To je již válečný teror, o kterém naši politici mlčí, některým je dokonce tento teror málo a chtějí přitvrdit. Patolízalští politici v EU jdou tímto jasně proti vlastním občanům a jejich vůli.

Je neomluvitelné, že EU tyto zločiny a páchaná zvěrstva neodsoudila a média o nich záměrně mlčí! Slyšeli jste snad, že by EU tyto zločiny odsoudila nebo se jim snažila zabránit? Naopak – pokud je přímo nepodporuje, mlčí. A to platí i o našich vrcholných  politicích. V nejlepším případě nám řeknou, že situace je tak „složitá“, že „neví“, kde je pravda, protože „nemají dostatek informací“ !!!  Na sankce, zbrojení a štvaní proti Rusku a Putinovi, mají však  dostatek „podložených“ důkazů?! Vždyť jsou chyceni přímo při lži! Na TV Nova se ve zprávách „divili“, že se nekonal u nás žádný pořádný pietní akt za 11. září. Lidi nejsou až tak zmanipulovaní hlupáci, jak si média myslí. Stačí se podívat na různé ankety – největší strach a oprávněně, mají lidé z USA a sympatie k Rusku a Putinovi stále stoupají. Lidé se postupně probouzejí z americké hypnózy, ale i hypnózy EU, a kdy NATO se mění z obranné aliance na útočnou. Postoj politiků EU jasně vzkazuje svým občanům, že neuznává lidskost a mír a tedy i válečné zločiny a jiná zvěrstva jsou povolena a mohou být páchána i v jakémkoli státě EU, pokud se občané vzbouří.

Je naprosto zřejmé, že pokud dojde k válce, kterou si USA tolik přejí a EU dělá vše proto, aby k ní došlo, odnese to především střední Evropa, jako nárazníkové pásmo. Tohle musí být zřejmé i našim politikům, mají-li, mimo části chybějícího mozku, alespoň částečně fungující logiku, o čemž lze pochybovat. Nabízí se však ještě horší úvaha,  že jsme určeni ke zničení, takže jakákoli snaha o vylepšení ekonomiky a sociální situace občanů je pro naše politiky zbytečná a jediným cílem je, ještě si co nejvíce nakrást, dokud je čas a z čeho, čili, že nás hodili přes palubu již dávno.

Je před volbami a  někteří politici „zmírňují“ štváčskou propagandu, ale byli jsme již tolikrát obelháni, především před volbami, že jejich umírněnější rétorika se musí brát s velkou rezervou a počítat spíše s tím, že po volbách nasadí opět tvrdé štváčské postoje – jde jim přeci o jejich koryta, nikoli o občany, to by i dříve jednali jinak.

http://www.czechfreepress.cz/uvadime-videa/istota-v-predsieni-pekla-slovensky-dabing.html
http://www.czechfreepress.cz/emil-kalabus/prerusime-zlocinne-mlceni-evropy.html
http://www.czechfreepress.cz/#&panel1-3
http://protiproud.parlamentnilisty.cz/svet/politika/komentare/1212-ceska-politicka-krajina-v-zrcadle-ukrajiny-malost-nad-malost-a-vsechno-je-to-malost-sobotka-se-trese-babis-ma-bobrika-a-kdy-nam-prozradi-belobradek-ci-prsten-jel-polibit-do-ameriky.htm

Byli jsme za Hitlera určeni k totálnímu vyhlazení a podobné snahy byly i vůči Rusku a všem slovanským národům. Dnes je tato protislovanská otázka otevírána znovu, skrytě a děje se pod jinými záminkami a jinými prostředky. Co se nepodařilo Hitlerovi, daří se nyní, pomocí českých zrádců a zaprodanců pod rouškou globalizace a EU. Záměrně se u našich občanů  pěstuje podřízenost a méněcennost, kterou podporují naše politické špičky a  sami dusí naše občany a záměrně potlačují národní hrdost, naši lidé pracují pro cizí firmy za třetinový plat, ničí naši kulturu, vzdělání,  přepisují dějiny a šlapou po vlastenectví. Do vlád se dostala nejhorší prodejná sebranka. Různé německé spolky se hlásí o svá práva, která jim byla Masarykem a Benešem odebrána, ale o pravých a zcela oprávněných důvodech se mlčí. Pod rouškou církevních restitucí je parcelována naše zem v prospěch Vatikánu – zlodějna našich zaprodanců, na kterou si vyrobili vlastní zákon. Můžeme je vidět několikrát denně v televizi jako „vážené“ hosty v cizích službách. Na jejich lži není nikdo zvědavý a dostoupily vrcholu, kdy je odpovědí  pohrdání a opovržení těmito „mediálně-politickými“ hvězdami.

Jak blaze bude, poznáme, až nebude plyn z Ruska a Rusko sankce vrátí. Vývoj nasvědčuje tomu, že sankce vůči Rusku a z rozkazu dutých hlav z USA, se budou vylepšovat, tím i prodlužovat a budou stále tvrdší. Duté hlavy z USA  křičí na duté hlavy z EU a NATO, že chtějí válku a ty jako duté bubny odpovídají náležitou ozvěnou podle nadiktovaných not a ničí sankcemi vlastní státy a občany.

Rusko vyčkává a snaží se o diplomatické a mírové řešení, které je Západem, bohužel, odmítáno. Rusko zatím nereaguje ani na vražedné provokace civilního obyvatelstva na Ukrajině. Duté hlavy zuří a útoky proti Rusku stupňují. Rusko se zatím připravuje na nový stav, který mu vnutily USA, EU a NATO, čímž získává politické body i v západním světě. Sankce se již dnes dotýkají mnoha občanů a firem v EU, což se nutně obrátí proti politickým vůdcům v EU, kteří mají na svědomí zvyšující se chudobu a nezaměstnanost. Lži a válečná propaganda budou konfrontovány s realitou – opět body pro Rusko, které bude vyčkávat, buď do doby, než USA, EU a NATO provede první válečný krok nebo Rusko přímo  NATO vojensky ohrozí. Je zde však i možnost, že Rusko provede několik drastických protisankcí, zcela nečekaně a naráz, nakloní EU její vlastnoručně namydlené prkno. Je velkou chybou EU, že s Ruskem nejedná a odmítá i mírová řešení na Ukrajině a naopak, vyzbrojuje ukrajinskou armádu. Rusko ani Putin neudělá chybu a nebude jednat nepromyšleně, jako politici USA a EU. Rusové svoji zem nedají nikdy zadarmo a mají zcela jinou náturu, než konzumní, zhypnotizované stádo Západu.

Nejhorší osudné chyby, které by se EU a NATO dopustily, by bylo vyprovokování přímého válečného konfliktu s Ruskem. Rusko dává dostatek času i občanům EU, aby si uvědomili, kdo je jejich skutečným nepřítelem a kdo šíří válečný terorizmus ve světě a má na svědomí milióny  nevinných životů a nebude se rozpakovat kvůli svým zájmům zničit Evropu a na tom Rusko zájem nemá, oproti USA.

Často od různých „odborníků“ slyšíme, jak je Rusko vojensky slabé oproti NATO, čímž je nám naznačováno, že ruskou bestii hravě zvládneme – tedy ať jdeme do toho. Tyto „odborné“ názory jsou v podstatě válečným štváčstvím. Zbraně a počet vojáků ještě neurčuje jasné ani konečné vítězství a vůbec ne, pokud se jedná o Rusko a kdy si USA udělalo po světě svými válečně-teroristickými činy mnoho nepřátel a sedí současně na několika válečných židlích.

http://www.czechfreepress.cz/cfp-doporucuje/sergej-chelemendik-vojna-v-europe-iba-zacina-a-urcite-sa-neobmedzi-iba-na-ukrajinu.html
http://svobodnenoviny.eu/zaoralek-s-usa-a-eu-ministri-lzi-o-ukrajine-a-putinovi/
http://protiproud.parlamentnilisty.cz/svet/politika/komentare/1218-smrtici-ironie-chysta-obama-na-11-zari-teroristicky-utok-valku-proti-syrii-dokazalo-rusko-jiz-jednou-odvratit-konflikt-ktery-prekona-ukrajinskou-krizi.htm
http://www.novarepublika.cz/2014/09/separatista-sem-separatista-tam-ale_11.html#more

Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: vasevec.cz

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Úroky dolů, a koruna drží

13:04 Zbyněk Fiala: Úroky dolů, a koruna drží

Snižování základní úrokové sazby na 5,25 procenta nás sice drží daleko od cílových 2 – 3 procent, al…