Sofie Chrtková: Vygumované hlavy

01.08.2014 14:03

Nejen, že vygumované hlavy v Bruselu i EU svým „vedením“ způsobily menší či větší krize – tedy samozřejmě nám občanům, protože jich se nijak krize fakticky nedotkne, ale rozhodly se sankcionovat Rusko z vůle USA. Tedy nejvyšší čas z takto vedené EU vystoupit, pokud budou gumáci vedeni USA a nikoli zájmy vlastních občanů a jejich firem.

Sofie Chrtková: Vygumované hlavy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka EU

Takže státy EU budou poškozovat vlastní zájmy a zájmy svých občanů jen proto, že je to přáním USA, aby mohly spolknout Evropu a snáze oddělit Rusko od Evropy a dostat Evropu do dalších krizí, problémů a větší nezaměstnanosti. Jak gumáci z Bruselu, tak gumáci naši, nám totiž dostatečně nevysvětlili, co Rusko dělá nebo nedělá a čím nám prokazatelně škodí tak, aby se muselo sankcionovat. Argumenty pro sankce jsou postaveny na hloupé americké propagandě a nezakládají se na ničem konkrétním – jen USA vadí spolupráce EU s Ruskem a přes EU se chtějí dostat Rusku na kobylku – třeba přes mrtvoly civilistů. Jediným výsledkem bude, že se Rusko velmi brzy oklepe a sankce vůči Rusku pocítí především na sobě samých státy EU, které se z toho jen tak brzy nevzpamatují – což je hlavním cílem USA, dostat se do Evropy a předtím ji zničit. Stále stejný scénář, který USA vyzkoušely v Jugoslávii, Lybii, Sýrii,Iráku a nyní na Ukrajině a namočily do svých válečných akcí i EU.

Sankcionovat Rusko, když je EU závislá na ropě, plynu a surovinách z Ruska je neskutečná tupost a hloupost. Rusko se bez EU obejde a bude vesele obchodovat jinde, zatímco EU budou postupně dveře zavírány již proto, že trh bude obsazen a EU bude sražena díky pitomcům a vládám v EU na kolena, což odnesou především občané. Rusko podepsalo mnoho nových smluv s BRICS. Rusko má ohromné zdroje a mnoho dosud nevyužitých možnosti. Pokud se sankce Ruska dotknou, bude to jen na krátký čas, než se mu rozběhnou obchody mimo EU. Naopak, Rusku přinesou sankce ve svém důsledku peníze i větší a rychlejší rozvoj. Rusko netrpí ztrátou moudrosti a neobsazuje do vedení hlupáky, ač si hlupáci z USA a EU myslí, že Rusko obývají jen negramotní idioti, což se snaží šířit po světě a naše média doslova tuto propagandu „žerou“. Rusko dalo EU dostatek prostoru a času, aby si své kroky rozmyslela a řádně uvážila svoji budoucnost. Odpovědí jsou sankce – což znamená přímoi vyhlášení nepřátelství.

EU a Brusel – dá se říci, že tolik hlouposti na tak malém dvorku se jen tak nevidí. A jak jinak, než že naši čeští gumáci nemohou být nijak pozadu a chrlí další hlouposti, ve kterých se vzájemně utvrzují na evropském dvorku i na tom našem českém v PL. utvrzují. Zatímco EU a Brusel vymýšlí neodůvodněné sankce, Rusko si dojednává obchody jinde a možná daleko lepší, než s EU. Zadlužená EU a USA dělají další hloupé kroky k vlastnímu sebezničení – a to prý sežraly veškerou světovou moudrost! Kdyby tomu tak bylo, nebudou si rozvrtávat svět válkami a dělat si nepřátele všude po světě. Kdyby byli v USA a EU moudří, namísto válek a sankcí by rozšiřovali spolupráci a blahobyt, namísto krizí, chaosu, vybíjení civilistů a devastaci zemí.

Pokud bude EU nesvéprávným a závislým vazalem USA v čele s vygumovanými hlavami, opravdu můžeme očekávat jen další a větší krize, zdražování a narůstající bídu. To si zřejmě všichni přejeme ze všeho nejvíc, že? A kdyby Rusko jednalo jak dosud USA a EU, tak zde máme třetí světovou, což nedochází jak gumákům v médiích, tak především politikům.

Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vasevec.cz

PhDr. Lubomír Zaorálek byl položen dotaz

Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě

Zajímalo by mě, jak toho chcete docílit? A kde by třeba podniky nebo zaměstnavatelé na dorovnání mezd měli brát peníze?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Jemelík: Soudci proti ministrovi

11:24 Zdeněk Jemelík: Soudci proti ministrovi

Když jsem si na České justici dne 3. května 2024 přečetl článek Petra Dimuna „Nebezpečné a destabili…