Svatopluk Otava: Evropská unie - další politické stadium neokolonialismu

02.03.2017 14:39

Sázka na získání ruských energetických zdrojů prostřednictvím dvou světových válek „civilizovanému“ světu už dvakrát nevyšla. Hrabivá nesoudržnost při porcování ruského medvěda způsobila v prvním případě oficiální likvidaci systému vládnoucích degenerátů evropské šlechty, ve druhém případě se loutka zvaná Hitler tak brzy vymkla kontrole, že vážně hrozila možnost likvidace samotných loutkovodičů.

Svatopluk Otava: Evropská unie - další politické stadium neokolonialismu
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Na Rudém náměstí v Moskvě

Kapitál je národ

Oněmi loutkovodiči byli a jsou „civilizovaní“ rasisté jediného „bohem“ vyvoleného národa – národa peněžního. Tento novodobý národ však přece jen vznikl mísením „vyvolených“ zakladatelů „civilizace“ Germánů a Románů.

Drancování světa za pomoci finančního systému frankogermánského střihu se zadrhává. Dokonce už hrozí, že většina planety tak nějak prokoukla speciálně laděné podvody zvané burza, finanční „deriváty“, manipulace s měnami a vykročila spíše cestou obchodu tak, jak byl tento způsob výhodného směňování původně vymyšlen. Něco za něco. Něco, čeho máme dost, abychom získali něco, čeho se nám nedostává.

Slované jsou otroci

To se musí zarazit. Rusové přece mají všeho dost. A jsou to Slované. Slované, a to se řekne „civilizovaně“ anglicky Slaves. A slaves, to jsou přece, jak každý „civilizovaný“ člověk ví, otroci. Jiný jazyk „civilizovaného“ světa hodnot má speciální výraz i pro Čechy. Ve francouzštině jsme nazývání Bohémiens. Jistě jen shodou náhod se stejně říká též Cikánům. Rasistická přehlíživost ke všemu slovanskému se táhne dějinami Evropy i západní části Světa jako červená nit celými dějinami.

Nějak se stále nedaří ty Čechy, Slováky, Poláky, Chorvaty, Srby, Slovince patřičně „civilizovat“. A co se týče – Rusů? Smutná bilance. Ani úspěšný import Lenina či Stalina nepomohl, krvaví doktátoři se nakonec sami spíše poslovanštili a v důsledku bohulibé myšlenky Zápaďanů a exportu „civilizace“ nakonec zase Rusové museli po několikáté vytahovat horké evropské kaštany z ohně, kam je „civilizátoři“ lehkomyslně pohodili. Dokonce ani ten lihový Jelcin se nedopracoval do stavu, kdy dobrovolně odevzdá ruské okresy pod správu „Civilizace“ a dopustil nástup Putinovy reformy jediné zbývající opravdu samostatné slovanské státnosti.

Studenou válku vyhrály sověty

A najednou – po čtvrtstoletí cíleného rozvratu Východní Evropy – Západ rozhořčeně zjišťuje, že tísněným Rusům se za jejich aktivní pomoci podařilo zbavit se nevýkonného modelu přerozdělování, přestěhovali celý sovětský systém vládnutí do Bruselu a nechali Evropu napospas germánským sovětům. Konečně – má to logiku. Němci si vyhýčkali Lenina i Hitlera, tak ať se s tím nějak popasují. Psychopatická Andělka nebo generální tajemník bez vzdělání Schulz si s tím jistě poradí.

A ačkoli eurosuperwehrmacht se smetánkou východoevropských kolaborantíčků a s americkými bambitníky v zádech poštěkává a provokuje na hranicích Ruska, tentokrát se nestane, že by snad nachytali moderně vyzbrojenou a odhodlanou velmoc v technologických či politických nedbalkách.

V kolonizační válce vítězí Islám

Ve skutečnosti totiž Západ oslepený vidinami surovinového ruského eldoráda přehlédl skutečnost, že afroasijský monolit po staletí plundrovaných a vykrádaných zemí si už vykročil pro vše, „civilizátory“ v minulé době ukradené a pod vlajkou Islámu jim nehodlá nechat nic než holé životy těch hezčích západních žen.

Bruselské sověty, rozežírané vnitřně islamistickými nájezdníky dále rozvíjejí export „hodnot“ na Východ, zatímco už z jihu nastupují milióny islámskou šlechtou nasměrovaných drtitelů evropských národů pod vlajkou půlměsíce. Kolonizátoři, sami už v podstatě kolonizovaní se vším, co se jim v minulosti podařilo nakrást už docela brzy zase začnou prosit Rusko o to, aby i tentokrát za ně ten průšvih vyžehlilo.

Budeme jíst to, co si sami navaříme

Navzdory národní ruské velkorysosti doufejme, že tentokrát si Západ svůj pocit „výjimečnosti“ vychutná sám až do konce. Navzdory usilovnému politickému piglování našich domácích kolaborantů všech „politických“ barev  a   navzdory podřízenosti našich vlastních „naťáckých“ četníků německému velení doufejme, že se včas i prostřednictvím voleb vyhneme hanebnému devastování vlastní země i historie. Zatím je o co bojovat Nikdy v minulosti našeho národa totiž nebylo zaznamenáno, že jsme snad kdy byli lupiči nebo nájezdníky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …