Tomáš Haas: Dosud se nenašel jediný český politik, který by veřejně zvolal „Král je nahý“

28.09.2017 21:37

Komentář Tomáše Haase z Facebooku.

Tomáš Haas: Dosud se nenašel jediný český politik, který by veřejně zvolal „Král je nahý“
Foto: MK
Popisek: Tomáš Haas

Babičky na lavičkách vyvolávají nepřátelství k Ukrajině

Donbas potřebuje zákon, který by trestal podporu anti-ukrajinské činnosti a lidí, kteří jsou nepřátelsky orientováni k Ukrajině, který by umožnil odebírat jim občanství a deportovat je do zahraničí s odkoupením nemovitostí.

V televizním pořadu „kulatý stůl“ to v Kyjevě, řekl člen Výboru pro správu Doněcku a oblastí Donbasu kontrolovaných Ukrajinskou vládou Viktor Zipir.

„Potřebujeme zákon, který by zakázal výkon funkci a kandidaturu lidem, kteří se podíleli na organizaci a podpoře anti-ukrajinské činnosti.

Máme připravené návrhy na program odkupu nemovitosti nepřátelských obyvatel regionu, zákazu jejich cestování do zahraničí a případnou ztrátu občanství a deportaci.

To znamená lidem, kteří tady žijí a neustále šíří nepřátelství, vysílají zde toto nepřátelství, například v případech, kdy babičky sedí na lavičkách a vykládají si o tom, jak zlá je naše armáda a jak dobře se žije tam v Gorlovce, nebo Doněcku. Ve skutečnosti tím působí značné škody.

Je to hrozba pro bezpečnost našeho státu. Je rovněž bezpečnostním rizikem když jsou členy rad nebo zastupiteli lidé, kteří organizovali či podporovali Donbaské referendum a jejich příbuzní. Máme dokonce jednoho člena městské rady, který má, děti ve vládě DNI“, bědovat Zipir.

Politnavigator, Kyjev
________________________________________
TH

Režim, který se tři roky po „demokratické revoluci“ třese strachem před babičkami na lavičkách a chce je trestat za to, že si navzájem postěžují na to, jak se jim pod Kyjevskou vládou žije, si podle našich politiků a medií zaslouží naší podporu.

Režim chce trestat, podle vzoru Hitlera a Stalina, příbuzné provinilců. Vzpomínáte na tresty smrti pro celé rodiny za Heydrichiády, kdy byly popravovány i děti zatčených odbojářů? Na děti, které skončily v Gulagu, protože kdosi udal jejich rodiče jako „nepřátele socialismu“?

Vzpomínáte, jak jsme museli v kádrových dotaznících informovat o našich „příbuzných v zahraničí“ a jak nám mohl takový strýček v Západním Německu, nebo tetička v Americe zkomplikovat život?
Dnes to podporujeme, ne ještě doma, ale v zemi, o které tvrdíme, že spěje k demokracii.

Zbankrotované zadlužené zemi, ve které se babičky obávají zimy, protože nemají dost peněz ani na topení a nebudou si ani smět na svůj úděl vzájemně postěžovat v parku na lavičce.

A dosud se nenašel jediný český politik, který by veřejně zvolal „Král je nahý“ – všichni do jednoho dnes již téměř otevřeně neonacistický ukrajinský režim podporují, nebo zbaběle mlčí.

Nedokázali dokonce ani jedním slovem odsoudit volání ukrajinského poslance po „historické misi“ Ukrajiny, po „poslední křížové výpravě“, která má „zachránit bílou rasu před semity vedenými podlidmi“.

Ten režim, vedoucí válku proti svým vlastním občanům, buď z cynismu a sympatií k jeho nacistickým metodám, nebo z prosté připosranosti „bezpodmínečně podporují“

Zbabělci.

Volby se blíží, pamatujme si je.

A zde je odkaz na ten „Kulatý stůl“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…