Václav Husák: Ženy české, matky české, vzmužte se

30.06.2017 17:34

„ … již vzhůru ženy této země, již vzhůru všechny, jež vztek zhnět. Teď duní právo v jícnu temně a výbuch zahřmí naposled.“

Václav Husák: Ženy české, matky české, vzmužte se
Foto: archív autora
Popisek: klávesnice

V úvodu této glosy jsem použil jemně upravený text jednoho kdysi po­pulár­ního „hitu“, neb mně v této chvíli připadl jako aktuální.

Jak jste si jistě všimli, tak tato výzva je určena ženám. Proč právě jim? Protože, jak vět­šina z nás, mužů již životem protřelých ví, tak v zemích západního civilizačního okruhu je muž hlavou rodiny jen formálně. Ve skutečnosti ve většině případů tou hlavou hýbá man­želka či partnerka.

Klasickým představitelem „nemuže“ může být premiér Sobotka. Když se na něj a jeho veřejné vystupování podíváte, myslíte, že si doma mohl dovolil o něčem rozhodovat? Že si před ženou dupnul a prosadil své? Kdepak.

A jelikož se v podobné situaci ve skutečnosti nachází většina „pánů tvorstva“, je nutné v boji proti islamizaci Evropy zaktivizovat zejména ženy. Protože právě na ně a na naše dcery by nejtragičtěji dopadla vpravdě barbarská ustanovení koránu.

Takže vy všechny - mámy, manželky, partnerky, milenky a souložnice – přestaňte se s už námi muži mazlit !!! (Myšleno obrazně i reálně). Využijte prosím všechny své půvaby, vnady i vrozenou ženskou chytrost a přinuťte nás jakýmkoli způsobem konečně zvednout zadky z měkkých křesel a vyjděme společně do ulic.

Když protestní manifestace – tak minimálně stotisícová !!! Půl miliónu by bylo ještě lepší. Ty víkendové, maximálně několikatisícové protesty naše zbabělé politiky od poklonko­vání a podpory nesmyslných bruselských opatření neodradí. Náš nesouhlas s islamizací Evropy je nutné dát najevo velmi důrazně a hlasitě.

Musíme povstat. „Kdo, když ne my, kdy, když ne teď?“

Takže: Ženy české, matky české, „vzmužte se“ a do vzhůru do společného boje proti islamizaci Evropy. Vždyť nyní nám jde o budoucnost a v budoucnosti nám půjde doslova i o život. Velká Evropská Válka směřující zejména k násilnému návratu žen do středověku již začala a my se ani nesnažíme bránit. Proč??? Jsme skutečně takoví poserové???

Dobře, uznávám, že současní mladí muži jsou už značně zženštilí, ale že by takové byly i ženy?

Václav Husák

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Tatínkovo výročí

15:22 Jiří Weigl: Tatínkovo výročí

Letos v pátek 12. dubna by bylo mému otci 100 let. Zemřel velmi mladý v roce 1963, bylo mu 39 roků. …