Václav Kovalčík: Bezohledné převody rodinných majetků, dědictví, exekuce, bezdomovectví a nemorální stát

14.08.2019 17:48

Rodiny jako základ státu mnohdy mají uvnitř dravý způsob, který se podobá bezohlednému trhu.

Václav Kovalčík: Bezohledné převody rodinných majetků, dědictví, exekuce, bezdomovectví a nemorální stát
Foto: Hans Štembera
Popisek: Peníze, ilustrační foto

Mám na mysli špatné rodinné vztahy přes morálku, dědictví, převody majetku jen na oblíbené členy, v případě zadlužení exekuce na potomky, u společného jmění manželů nebo odděleného vlastnictví automaticky zablokované finanční účty rodinných rozpočtů.

Tady se všeobecně v našem národě hraje dosti nebezpečná politika již dlouhý čas. Nenávisti v rodinách, domácí násilí,  psychické a fyzické týrání nezletilých, sexuální zneužívání dětí kvůli druhému a následnému manželství.

V našem národě se totiž nebezpečně točí peníze i kriminalita posvěcená současným státem. Z nekalých praktik v rodinách vznikají tedy lidé bez domova, zároveň ve svém dětství dosti trpěli. Současná společnost a stát nic nedělají, jen přihlížejí majetkové likvidaci a vyřazování nepohodlných členů rodin z plusových dědictví. Jak už jsem zmínil, často dochází k trapným a bezohledným převodům majetků např. na oblíbené sourozence během života rodičů.

Dle zákona to vypadá, že zůstavitelé mají na to právo, ale kde je právo morální spravedlnosti?.Morální spravedlnost se nenosí v rodinách, např. nemocní, odlišní a nepohodlní lidé jsou automaticky tzv. převody vyděděni, končí rovnou na ulicích jako bezdomovci!

Pak přibývá sebevražd v našem nemocném státě, který hledí jen na bezohledný zisk! Nemá tak vyřešenou např. situaci sociálního bydlení, v sociálním systému vykazuje do nebe volající nepořádek, jako ve všech rezortech!

Na závěr bych vyslovil myšlenku, že se musí zlepšit úplně všechno v naší zemi ve prospěch morální slušnosti. Bezohledný kapitalismus plný exekucí a nenávisti v rodinách musí být minulostí. Je na nás, jakou si naplánujeme budoucnost, zda se vysvobodíme z otroctví vlády peněz, nenávisti a předsudků v rodinné i státní problematice.

Václav Kovalčík, Zlín   

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…