Václav Kovalčík: Dost bylo nesmyslných staveb na zelené louce

22.06.2019 17:52

Dost bylo nesmyslných staveb na zelené louce, proto stavba nové zlínské nemocnice nepřipadá v úvahu, neboť se musí zodpovědně opravit původní Krajská nemocnice Tomáše Bati.

Václav Kovalčík: Dost bylo nesmyslných staveb na zelené louce
Foto: zlin.cz
Popisek: Krajská nemocnice Tomáše Bati Zlín

Tady si chce Jiří Čunek svým neekologickým postupem udělat reklamu politicky zadarmo, a to stavbou dalšího objektu na zelené louce. Nepomůže jeho protiargument o ztrátách stovek miliónů ročně, které vyžaduje původní nemocnice.

A proto se musí ve Zlíně a okolí vysazovat zeleň, ještě úrodné polnosti musejí být zodpovědně obdělávány, abychom vyvinuli přátelský systém a přístup vůči životnímu prostředí a krajině.

Již dávno se měly peníze najít v dotačních možnostech národních i evropských. Povinností českého státu je tedy přispět Zlínu a Zlínskému kraji na náročné a efektivní projekty opět přátelské k životnímu prostředí. Bohužel je stát rozhazovačný, raději bude stavět nové luxusní kriminály a podporovat kriminalitu!

V naší republice, abychom zachránili krajinu a biodiverzitu, nesmíme stavět na zelených loukách. Je třeba přistupovat zodpovědným způsobem, který má být charakteristickým kvalitními opravami původní infrastruktury.

Jiří Čunek si svým vystupováním neuvědomuje provázanost ekologie, životního prostředí a rozumného ekonomického hospodaření. Příroda nám to vrací svými extrémy, neboť je často ničena pyšnými a arogantními politiky a korporacemi!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Dvacáté výročí našeho vstupu do EU a historické paralely

15:22 Jiří Weigl: Dvacáté výročí našeho vstupu do EU a historické paralely

Na 1. května 2024 připadá 20. výročí našeho vstupu do Evropské unie. Náš veřejný a mediální prostor …