Václav Kovalčík: Kult Václava Havla, Evropské unie a USA škodí nám i celému světu

20.12.2017 17:59

Zkažený adventní čas, zkažené vánoční svátky - viz ožebračený a rozkradený národ, který musí každoročně trpět mediální masáže a vymývání mozků kolem úmrtí Václava Havla!

Václav Kovalčík: Kult Václava Havla, Evropské unie a USA škodí nám i celému světu
Foto: Dostál František
Popisek: Václav Havel - výřez

Veřejnoprávní média neslouží všem lidem v našem státě, ale pouze hrstce vyvolených, která to tady rozkradla, zničila morálku a uvrhla nás do otroctví astronomických dluhů a exekucí. Jsme národem montoven, jedovaté půdy, znečištěných vodních zdrojů – jestli se bude betonovat orná půda, tak to tady může skončit jak na mrtvé poušti!

Dnešní režim toleruje a podporuje zánik a likvidaci heterosexuálních rodin, přibývá mnoho opuštěných, zneužívaných a týraných dětí, na nemocné děti nejsou vůbec finance ze státního rozpočtu, neboť se veřejné prostředky „investují“ například do stavby věznic a nápravných zařízení, dále se podporuje zhoubná politika Evropské unie a USA, což vyvolává nenávist ve společnosti vůči slušným, kreativním a pracovitým lidem.

Být slušný, kreativní a pracovitý znamená být outsider, mít spoustu pro společnost přínosných nápadů též. Kam jsme to dopracovali, když se v diskusních fórech vyhrožuje slušným komunistům a vlastencům likvidací!?

Hlavně že USA a Evropská unie vede agresivní politiku vůči slušným lidem – viz krvavé potlačení lidí, kteří ve Španělsku demonstrovali za nezávislost Katalánska, v USA mají zas problémy s dodržováním lidských práv, likvidují své daňové poplatníky, omezují tamější zdravotní péči, peníze ze státního rozpočtu házejí do kanálu a stoky válečných konfliktů a politiky vydírání a vyhrožování.

Takový bezohledný svět nechci, chci lepší a příznivý režim pro nádherné hodnoty, chci, aby zároveň zvítězila lidskost a spravedlnost.  Zbytečně vyhozené peníze za válečné konflikty mohly nám posloužit k osídlování pro život příznivých planet ve vesmíru, ze začátku stavbám tzv. malých „ostrovních“ a produktivních (soběstačných) zemiček (základen) ve vesmíru. Místo toho se bilióny vyhazují na úchylky, kriminalitu a neřesti!

Zkažený adventní čas, zkažené vánoční svátky, „pražská kavárna, již zmínění sluníčkáři a vítači problémových migrantů“ mají radost, že mohou „nepohodlným“ lidem škodit v médiích a na veřejnosti v režii současného režimu.

Přemýšlení o spravedlivém ideálním světě nesmí být na škodu zejména o Vánocích, kéž realizujeme ty přívětivé a opravdové hodnoty v životě každého z nás, aby nenastal konec životodárné planety Země a lidské civilizace. 

Václav Kovalčík

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: O ruských špionech

16:14 Petr Hampl: O ruských špionech

Denní glosy Petra Hampla.