Václav Kovalčík: Milionu chvilek pro demokracii nejde vůbec o blaho občanů našeho státu a demokracii

14.02.2020 11:53

Příznivci Milionu chvilek pro demokracii naletěli právě Miliónu chvilek pro demokracii, neboť si minulé pravicové vlády vypěstovaly Andreje Babiše, a teď je problém, který již 30 let pozoruji, s hospodařením našeho státu, neboť se tu dlouhodobě pošlapávají tradiční hodnoty, přibývá kriminality a neúcty mezi generacemi.

Václav Kovalčík: Milionu chvilek pro demokracii nejde vůbec o blaho občanů našeho státu a demokracii
Foto: pixabay.com
Popisek: Demokacie - ilustrační foto

Společnost v našem státě rozděluje právě pseudo-organizace Milion chvilek pro demokracii.

Znovu potvrzuji, že též organizace Člověk v tísni není vůbec v tísni! Stanislav Křeček jest skvělou volbou pro Úřad ombudsmana, Jaroslav Foldyna má pravdu, co se týče vývoje našeho státu i situace v ČSSD.

Dále bych chtěl informovat na základě pozorování zpráv, názorů a diskusí, že nelze býti na straně prohnilého západu, ale myslet vlastním srdcem a rozumem, vystoupit z Evropské unie a chránit společné životní prostředí, hospodářství a bezpečí obyvatel.

Věřím, že je jakýsi pud sebezáchovy i v ostatních státech Evropy i ve světě.

Ve svém životě jsem uváděl recepty, jak zlepšit život občanů a fungování naší země i Země. Již pětinu století mi kritici a hejteři komplikují život, stejně tak různé cenzurní poroty, redakce církevní i necírkevní.

Chtěl jsem vždycky pomáhat světu, ale mnohokrát jsem uvedenou myšlenkou i činy narazil na hradby globálních mocných, kteří zbídačují vlastní obyvatele pod hyenismem ze strany šedých eminencí.

Politika Milionu chvilek pro demokracii si nepřeje všeobecnou prosperitu a demokracii. Jest právem nazývána sektou, totalitou a pseudo-organizací.

A tak jsem chtěl občany varovat před domácím i zahraničním nebezpečím, řízeným ze strany západu. Nechtějme tedy býti loutkami a protektorátem zaprodaného a prohnilého západu, jenž dluží na všechny strany.

Býti otroky úzké skupiny manipulátorů jest nepřípustné.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.