Václav Kovalčík: "Nepohodlné" články a názory v období koronavirové krize

10.01.2021 9:10

Stalo se mi to 9. ledna 2021 na portálu Seznam.cz, co se týče zpráv a Novinek, kde se přihlašuji do diskuzí pod svým účtem emailové schránky. Vkládal jsem názory, konstruktivní myšlenky i bonmoty do pohody i nepohody, jak se to vezme. Pak jsem se setkal s blokací užívání možnosti diskutovat. S blokacemi se již setkali na těchto webech, dalo by se to nazvat, davy nevinných obyčejných lidí!

Václav Kovalčík: "Nepohodlné" články a názory v období koronavirové krize
Foto: pixabay.com
Popisek: Cenzura - ilustrační foto

Ještě v roce 2020 jsem přišel o možnosti publikovat na webech psanci.cz a liter.cz, opět v období koronavirové krize, která je zákeřná pro naši společnost z morálního, zdravotního i ekonomického hlediska. Zde jsem publikoval mnoho let, a tak si s mým celoživotním dílem vytřel demokratický a kapitalistický svět zadek dokonce v období koronaviru.

Anketa

Jaký trest navrhujete pro podniky a živnostníky, kteří mají otevřeno navzdory zákazům?

hlasovalo: 14310 lidí

V České republice i ve světě jsou totiž porušována lidská práva tzv. "nepohodlných" lidí, kteří žijí pro republiku i celý svět až do "posledního dechu, či chvíle." Pak jsou prorežimní elity, jež se smějí těmto nenáviděným lidem.

Vždycky jsem chtěl šířit dobro na pozemském světě, aby konečně povstal proti útlaku a ponížení, aby se opět nadechl, svobodně dýchal, byl lepším ve všech oblastech našich životů, chránil přírodu, byl solidární ke skutečně potřebným lidem atd.

A bude hůř, zejména z důvodu, co se děje např. v USA, jež si hrají na celosvětovou velmoc. Takhle to dopadá, když zvítězí úchylky, politika vyžírání a drancování, výsměch vůči slušným a poctivým občanům.

Ani v naší vlasti to není vůbec dobré, neboť jsou lidé sužováni drahotou, praktikami typu rozdělené a rozhádané společnosti, exekucemi, morální i ekonomickou chudobou, ztrátami zaměstnání atd.

Co bych doporučil na závěr? Vytrvat v neúnavném boji proti dnešní cenzuře, autocenzuře a dalším zločinům. V České republice i ve světě se lidé musejí konečně sjednotit proti lidské blbosti a blbostem, jinak se z morální, zdravotní i ekonomické koronavirové krize nevyhrabeme.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…