Valentin Kusák: Chválím USA ve vztahu k islámu

07.02.2012 13:24

Čísla statistik říkají, že 15 % imigrantů do USA je nezaměstnaných a 85 % z nich se zapojí do pracovního/ekonomického procesu. Je strašné přiznat, že v EU je to přesně naopak: 15 % imigrantů pracuje a 85 % se nechá živit.

Valentin Kusák: Chválím USA ve vztahu k islámu
Foto: ilustrační foto
Popisek: Bojovník proti mešitám v ČR Valentin Kusák

USA jsou světová velmoc první třídy. V současném rozbouřeném světě, který se v plné nahotě objevil po bestiálním útoku na WTC dvojčata v NY, jsou - možná to někdo nebude chtít slyšet - četníkem či hlídacím psem demokracie proti násilným skupinám, které vraždí na potkání a provádějí teroristické akce.  Já USA fandím a velmi se mi líbil i jejich přístup před nástupem do Iráku, kdy dlouho vyjednávaly o podpoře té či oné světové organizace. Fajno.

Popravdě řečeno nechápu, jak to mohly a mohou USA ekonomicky utáhnout. Když se občas objeví nějaká čísla, jsou to minimálně desítky miliard dolarů na "válku". Jen to, že střela Tomahowk stojí cca milión dolarů vede k zamyšlení. Tím vším chci říci, že bychom měli být USA vděčni za to, jak se chovají a postupují v boji proti mezinárodnímu terorismu a nesmíme USA kritizovat.

Bohužel v ČR pořád vznikají různá uskupení ala "Ne základnám" ap..

Hillary Clintonová třeba nechce či nechtěla burky proto, že zahalují člověka a teroristé tak burek rádi využívají. Líbí se mi, že již se nemluví jen o svobodě jednotlivce, ale je natvrdo řečeno, že zde jde o terorismus. Tahle schopnost američanů v případě potřeby říznout do živého mne fascinuje. I v USA jsou ale tak trošičku "páté kolony". Když se rozhodovalo o výstavbě mešity v NY na pietním místě bývalého WTC, bylo pro 35 % dotázaných. Ale 65 % bylo proti. Je to jasné, ale přeci jen bych američanům přál, aby bylo příště pro výstavbu mešity na obdobném místě tak cca 12% dotázaných. Ale USA jsou širokospektrální společnost, co se týče etnického, národnostního či náboženského složení. A všechny tzv. "menšiny" jsou v USA poměrně početné.

ing. Valentin Kusák

předseda AntiMešita,o.s. a AntiMešita-Envi,o.s.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Valentin Kusák

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

15:57 Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

Denní glosa Filipa Šebesty