Valentin Kusák: Platforma ČSSD chrání muslimy. Pane poslanče Bublane, opusťte ji

26.01.2012 8:55

V současnosti řeší PČR podání proti českým muslimům a muslimským obcím a nadacím v ČR podání z důvodu, že v muslimských mešitách v Brně a v Praze dochází ke kázáním na podporu terorismu ve světě a muslimští kazatelé volají po plošném vybíjení Židů.

Valentin Kusák: Platforma ČSSD chrání muslimy. Pane poslanče Bublane, opusťte ji
Foto: ilustrační foto
Popisek: Bojovník proti mešitám v ČR Valentin Kusák

Zároveň dne 24.1.2012 byl uskutečněn v Lidovém domě v Praze seminář na téma „Islám a muslimové v České republice“. Zaměření a vyznění semináře plyne jednoznačně z pozvaných přednášejících, kde je zastoupení islamistů proti člověku nestrannému v poměru 3:1. Za islamofily vystoupí známí příznivci islámu a islamistů prof. Kropáček (FF UK) a dr. Ostřanský.(OÚ AV ČR). Pro zajímavost tito dva považují muslimský terorismus za „vedlejší a podružnou věc“ ve srovnání s “přínosy“ islámu.

Řeli jsme "Vyzýváme pana poslance Bublana a zástupce Křesťansko sociální platformy ČSSD, aby na semináři vystoupili a odsoudili proteroristická kázání v mešitách v ČR. Ať se zároveň distancují veřejně od prohlášení českých muslimů volajících po plošném vybíjení Židů a ať se připojí k mému trestnímu oznámení na české muslimy a muslimské obce a nadace v ČR.".

Křesťansko sociální platforma ČSSD by se měla chytit za nos. Dne 4.8.2011 uveřejnila tato Platforma štvavé prohlášení, ve kterém její představitelé napadli AntiMešita o.s. vyjádřením „.. Antiislamismus, který se v aktivitách iniciativy a občanského sdružení (AntiMešita) projevuje, je pokládán za podobný projevům nesnášenlivosti vůči skupině obyvatel na rasovém, etnickém nebo náboženském základě…“.

AntiMešita vždy působila proti výstavbě a existenci mešit na území České republiky. Spatřujeme v mešitách zdroj fundamentalistických muslimských myšlenkových vzorů. Tento náš názor potvrdily záznamy z kázání v mešitách v Brně a v Praze, kde muslimští kazatelé veřejně podporují mezinárodní terorismus, vyzývají k rozbíjení demokratického řádu v ČR a otevřeně vyzývají k hromadnému vraždění Židů. Zde má Křesťansko sociální platforma jimi zmiňované „projevy nesnášenlivosti vůči skupině osob na náboženském a etnickém základě“. Toto strašné sousloví přisuzovala Křesťansko sociální platforma ČSSD hnutí AntiMešita, ale ukázalo se, že toto sousloví platí pro muslimy, kteří jsou chráněnci Křesťansko sociální platformy ČSSD.
Křesťansko sociální platforma ČSSD podporuje trestné činy, které se v mešitách dějí. Tyto trestné činy se dějí vůči celé demokratické společnosti, dějí se vůči celé ČR a Křesťansko sociální platforma ČSSD se aktivně podpory těchto trestných činů zúčastnila.

Protizákonnou činnost v mešitách písemně za Křesťansko sociální platformu ČSSD podpořili : Pavel Čižinský, Markéta Hrbková, Martin Chadima, Šimon Krmenčík, Miroslav Orel, Filip Outrata, Anna Šabatová, Ivan Štampach, Jiří Vyleťal.

Vyzýváme Křesťansko sociální platformu ČSSD, aby veřejně odsoudila proteroristická a antisemitská kázání uskutečněná v mešitách v ČR. Vyzýváme Křesťansko sociální platformu ČSSD, aby se distancovala od mešit v ČR, ve kterých protizákonná kázání proběhla. Též vyzýváme Křesťansko sociální platformu v ČSSD, aby se připojila k trestnímu oznámení Valentina Kusáka, předsedy AntiMešita o.s. proti muslimským kazatelům a muslimským obcím v ČR. V neposlední řadě potom vyzýváme Křesťansko sociální platformu ČSSD, aby uznala své velké pochybení, když 4. srpna 2011 napadla činnost AntiMešita o.s., která slouží ochraně křesťansko židovských hodnot a demokracie i svobod v České republice.

Pane poslanče Bublane, kritikovi muslimských špatností Lukášovi Lhoťanovi jste odepsal, že nepodporujete islamisty. Dokažte to reálným činem! Pane poslanče Bublane, odejděte z Platformy, kde jste prezentován jako „předseda“ a podpořte moje trestní podání proti českým muslimům.

Ing. Valentin Kusák
 Předseda AntiMešita o.s. a AntiMešta-Envi o.s.

reklama

autor: Valentin Kusák

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Tatínkovo výročí

15:22 Jiří Weigl: Tatínkovo výročí

Letos v pátek 12. dubna by bylo mému otci 100 let. Zemřel velmi mladý v roce 1963, bylo mu 39 roků. …