Valentin Kusák: Zavádějí ČD islamizaci?

05.02.2012 16:15

V muslimských zemích musí být žena muslimka oddělena od mužů muslimů. ČD na vybraných mezinárodních spojích zavádějí oddělené prostory pro ženy.

Valentin Kusák: Zavádějí ČD islamizaci?
Foto: ilustrační foto
Popisek: Bojovník proti mešitám v ČR Valentin Kusák

Dne 4. 2. 2012 se objevila na zpravodajských serverech znepokojující zpráva, že české dráhy (ČD) se rozhodly ve vybraných spojích zavést separátní vagóny jen pro ženy. ČD argumentují potřebou zvýšené bezpečnosti pro ženy. Ale potom tedy vzniká otázka, proč jsou tyto vagóny jen pro ženy zřizovány ve vlakových spojích jen do zemí mimo území ČR, kde je vysoká muslimská komunita. Proč tyto vagóny jen pro ženy nejsou po celé ČR ve všech spojích, protože kriminalita postihující ženy je mnohem vyšší ve spojích vnitrostátních než vlakových spojích mezinárodních?

V muslimských zemích je běžné, že žena stavěná muslimem mužem na roveň věci, nesmí do společných prostor. Žena muslimka musí být v odděleném "krcálku" v mešitě. Žena muslimka musí být v separé od můžů i ve vlaku.

 ČD dnes argumentují zvýšenou bezpečností poztřebnou pro zajištění spokojenosti žen. PRAVDA ovšem BUDE někde jinde: ČD musí poslouchat své zahraniční partnery a ti musí vycházet vstříc muslimské komunitě v zemích jako Rakousko a spol.

Jsem pro zvýšenou bezpečnost žen v dopravních prostředcích, a to nejen žen českých, ale i z celé Evropy.

Jsem však proti skryté islamizaci!!!

 ing. Valentin Kusák
 předseda AntiMešita o.s. a AntiMešita-Envi o.s.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Valentin Kusák

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.