Valentin Kusák: Zničí sexuální revoluce islám?

19.01.2012 9:49

Jedním z pilířů reálné existence islámu je nadvláda muže nad ženou.

Valentin Kusák: Zničí sexuální revoluce islám?
Foto: ilustrační foto
Popisek: Bojovník proti mešitám v ČR Valentin Kusák

Ženy v muslimských zemích se však v řadě případů chtějí osvobodit z područí mužů. Vraždy z rodinné cti, různé násilí ukazuje, jak jsou ženy za svou snahu o emancipaci trestány, jak jsou zastrašovány. Jsem přesvědčen, že vývoj ve kterém nastoupí v muslimských zemích sexuální revoluce je neodvratný.

Při nástupu internetu a sociálních sítích, satelitního vysílání dojde dle mého názoru v muslimských zemích k převratu. Začnou se řítit tradice islámské rodiny.

Modleme se, aby české, evropské televize nepopadlo šílenství jako televizi NOVA se snahou vysílat v ČR seriál Šeherezáda. Vysílejme naopak my z demokratických zemí Evropy i světa do muslimských zemí seriály jako Ally McBealová, Chůva k pohledání, vysílejme do muslimských zemí přenosy s úspěšnými ženami Lucií Bílou a Lucií Vondráčkovou a jako „beranidlo“ použijme skeče s Agátou Hanychovou. I úspěšných političek máme dost - paní Němcovou, předsedkyni PSP ČR, potom nenápadnější Kristýnu Kočí a paní Klasnovou z Věcí Veřejných.

Nesoustřeďme se pouze na obranu před islamizací našich zemí. Nebuďme jen pasivní ale věřme, že zde existuje světlo na konci tunelu, které musíme podpořit. Podpořit jako jednotlivci, ale musíme podporu žádat i po politicích, aby rovnoprávnost žen v muslimských zemích prosazovali při jednáních se zástupci muslimských zemí jako jednu z nedílných součástí lidských práv.

Ing. Valentin Kusák
Předseda AntiMešita o.s. a AntiMešita-Envi o.s.
www.antimesita.eu

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Valentin Kusák

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jan Campbell: K věčnému míru

11:24 Jan Campbell: K věčnému míru

V mnoha zemích na světě, nehledě na harašení zbraněmi, tisknutí bezcenných dolarů a euro, dodávek zb…