Vaše Věc: Stavěli podle NATO, vyplavila je voda

02.06.2016 16:37

Ukrajinský voják Volodymyr Velykožon včera zveřejnil na Facebooku zprávu, že armádní tábor na Javorovském polygonu ve Lvovské oblasti postavený podle standardů NATO odplavil déšť .

Vaše Věc: Stavěli podle NATO, vyplavila je voda
Foto: pixabay.com
Popisek: Povodeň - ilustrační foto

„Všechno bylo dobře, dokud nezačal včera takový normální déšť. A do stanů po celém polygonu začalo téci," napsal voják. Velykožon dodal, že o tomto táboře předtím vojenští zpravodajové dělali velkou reportáž. „Podívejte se, tábor je postaven podle standardů NATO. Na fotografii jsou stovky stanů v rovných řadách, a mezi nimi dřevěné chodníky. To je tedy krása," psal novinář. Stany byly vyrobeny v jednom podniku ve městě Černigovu. Celkem bylo v táboře 500 stanů, z nichž stál každý 40 tisíc hřiven (jedna hřivna je asi 0.96 koruny). Zprávu pochopitelně s velkou radostí převzaly ruské sdělovací prostředky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.