Vaše věc: Plánovaný incident, zákeřný fyzický útok na Jiřího Paroubka

19.04.2012 8:57

Ve středu přibližně v 17:30 byl v blízkosti Poslanecké sněmovny na Malostranském náměstí v Praze fyzicky napaden (úderem do obličeje) předseda národních socialistů Jiří Paroubek.

Vaše věc: Plánovaný incident, zákeřný fyzický útok na Jiřího Paroubka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Paroubek

Podle očitých svědků se jednalo o zjevně opilého muže vysoké postavy. Celou záležitost od počátku zaznamenával na nahrávací zařízení další muž, který útočníka doprovázel. To zřejmě vylučuje úvahu o spontánní reakci útočníka...

Jednalo se tedy nejspíše o zákeřný, ale také promyšlený útok. Ten, kdo jej plánoval, však zřejmě nepředpokládal, že se napadený nebude bránit. Jiří Paroubek při útoku v jedné ruce nesl příruční tašku a soustřeďoval se na rozhovor s americkými turistkami, kterým vysvětloval cestu k Pražskému hradu. Podobné útoky jsou především důsledkem dlouhodobých osobních útoků na Jiřího Paroubka ze strany některých médií.

Jiří Paroubek po tomto útoku následně pokračoval v dalším pracovním programu a bude v něm pokračovat i v následujících dvou dnech, kdy navštíví zlínský a moravskoslezský kraj, kde budou ustaveny krajské organizace národních socialistů.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vasevec.cz

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.