Viktor Lošťák: Na základních školách se dějí hrozné věci. V bezpečí nejsou ani vaše děti

12.09.2016 17:16

Byl jsem vyzván, abych napsal o zavádění poradců pro multikulturalitu na základních školách. Díky za výzvu, přimělo mne to zamyslet se trochu hlouběji.

Viktor Lošťák:  Na základních školách se dějí hrozné věci. V bezpečí nejsou ani vaše děti
Foto: bystrcaci.cz
Popisek: Viktor Lošťák

Jsem si jist, že lidem nevadí samotný fakt, že jejich děti povede někdo směrem, který vyústí v pokojné soužití se sousedy v domě, v ulici, ve městě, v zemi nebo v Evropě. To se koneckonců od školy tak trochu čeká, že dětem řekne něco o slušnosti a o tom, jak spolu vycházet. Jenže všichni cítíme, že vedení ke slušnému chování a vedení k multikulturalitě jsou dvě silně odlišné věci.

Možná to je protiústavní

Multikulturalita je politický názor. Je to jeden politický názorový proud a hodnotový systém. Jeden z mnoha. Existuje celá řada dalších odpovědí na otázku "jak se chovat v životě" než se řídit dogmaty multikulti. Každý z nás to ví a myslím, že většina z nás jeden z těch odlišných názorů také zastává.

A to je to, co je špatně. To je to, co dělá z výchovy multikulturality politický brainwashing srovnatelný s výukou lásky k socialistickému systému. Jestliže stát posílá do škol poradce pro multikulturalitu, stanovuje tím státní ideologiii.

Protože multikulti je ideologie. Nebudu se pouštět do teorií o tom, že stanovování státní ideologie je v rozporu s ústavou země, to přenechám právníkům. Rozhodně je však zcela v rozporu s étosem, který ustavil v roce 1989 demokracii. Nemá nic společného s ideály svobody.

převzato z blogu autoa, titulek upraven redakcí

Vyšlo na eportal.parlamentnilisty.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…