Vilém Rössler: Pane Sobotko, zásluhy ČSSD v této vládě přijdou vniveč, pokud nezačnete řešit imigraci

01.02.2016 14:19

Je zcela zřejmé, že se začíná opakovat rok 2013 kdy se skupina statečných v ČSSD pokusila po jednoznačně prohraných volbách sesadit z vedení této strany Bohuslava Sobotku.

Vilém Rössler: Pane Sobotko, zásluhy ČSSD v této vládě přijdou vniveč, pokud nezačnete řešit imigraci
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bohuslav Sobotka

Nevím, jestli v tom tenkrát pan prezident Miloš Zeman hrál nějakou důležitou roli, ale jestli ano, tak dobře věděl, proč to dělá, a budoucnost to ukázala.

Tenkrát se hrálo o premiérské křeslo a pravě pro něj byl Sobotka schopen všeho a vůbec mu nevadilo, že na jeho podporu demonstrují převážně příznivci TOP 09.

Tentokrát však jde o něco jiného a tím je budoucnost ČSSD a tady je zcela zřejmé, že Miloš Zeman je přinejmenším režisérem této hry, kterou ovšem nerozjel nikdo jiný, něž dočasný předseda.

Stačí si připomenout, že po zdánlivém klidu zbraní to byl právě Bohuslav Sobotka, který po 17. listopadu a po neuváženém prohlášení některých členů názorové platformy v ČSSD nebývale ostře zaútočil na pana prezidenta za jeho vystoupení na pódiu na Albertově na kterém stál vedle Konvičky.

Kupodivu to lidem převážně nevadilo a popularita Miloše Zemana nadále roste.

Pane Sobotko, nepíše se už rok 2013 a zásluhy ČSSD v této vládě přijdou zcela vniveč, pokud nezačnete rázně řešit to, co občany trápí nejvíc a to je migrační vlna.
Bohužel pro Vás, tuto  zdánlivou bitvu s Milošem Zemanem nemůžete nikdy vyhrát.

Vilém Rössler
zakladel facebookových skupin na podporu pana prezidenta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: O bezpečnostních aktivech

15:22 Petr Hampl: O bezpečnostních aktivech

Denní glosy Petra Hampla.