Vladimír Dedek: Pane premiére, děláte si z občana prču

05.01.2017 11:19

Otevřený dopis premiérovi ČR.

Vladimír Dedek: Pane premiére, děláte si z občana prču
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Bohuslav Sobotka

Pane premiére,

žádám vás jako občan, narozený v tomto státě, konejte! Konejte ve jménu práva a spravedlnosti, jelikož to, co se zde děje, je již neúnosné a porušuje jak celospolečenský řád, tak Ústavu i Listinu práv a svobod. Nechci se znovu opakovat a psát sáhodlouhé litanie o tom, co se stalo, co porušil tento stát- soudci, min. spravedlnosti a MPSV . Vše již bylo mnohokráte napsané a všem výše jmenovaným zaslané, bohužel bez jakéhokoliv  „právního“ výsledku .

Je sice zřejmé, že na mnoho ministerských a soudcovských místech sedí hajzlové a šmejdi, kteří vědomě porušují zákony tohoto státu včetně Ústavy a Listiny, ale to vás neomlouvá , neboť vy jste zodpovědný za vládu ČR a jestliže někteří ministři a jejich podřízení vědomě porušují zákony, vy by jste měl být první, který zasáhne! Ani toto se nestalo, prostě si děláte z občana prču! Znovu vás tedy žádám ,nechejte si prověřit veškeré mé stížnosti a požadavky, samozřejmě podložené zákonem, a čiňte! Čiňte jako premiér vlády, nikoliv jako někdo kdo není schopen udělat si na svých ministerstvech pořádek ,jak to je u dvou, výše mnou jmenovaných ministerstvech. Říkám, nechci se opakovat, chci jen má ústavní a lidská práva, která mně snad budou navrácená ! Již několik let čekám na odpovědi z obou ministerstev ! Nejsem plevel který si můžete vytrhnout a máte pokoj, jsem občan se svými právy a nikdo, opakuji, nikdo mi má práva brát nebude!

Listina základních práv a svobod článek 23
Čl.23
Občané mají právo postavit se na odpor proti každému, kdo by odstraňoval demokratický řád lidských práv a základních svobod, založený Listinou, jestliže činnost ústavních orgánů a účinné použití zákonných prostředků jsou znemožněny… Žádám,aby tento dopis obdržel každý člen Parlamentu ČR.

Dedek Vladimír,Třinec  

(Hajzl a Šmejd nejsou sprostá slova, pouze vyjadřují charakter dotyčného…. Hajzl - špatný, zlý člověk….Šmejd - nepoctivé jednání)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Dvacáté výročí našeho vstupu do EU a historické paralely

15:22 Jiří Weigl: Dvacáté výročí našeho vstupu do EU a historické paralely

Na 1. května 2024 připadá 20. výročí našeho vstupu do Evropské unie. Náš veřejný a mediální prostor …