Výzva ženám Evropy: Cítíte se bezpečně v současné organizované ilegální imigrační tsunami?

03.02.2016 18:27

Žena! Co všechno jsi měla být a nejsi. Co všechno jsme my, muži, měli být a nejsme. Kde jsme se to vlastně dostali, do jaké doby jsme se to narodili? Kde jsme posunuli svoje hranice normálnosti a morálky?

Výzva ženám Evropy: Cítíte se bezpečně v současné organizované ilegální imigrační tsunami?
Foto: pixabay.com
Popisek: Svoboda, ilustrační foto

Je to normální, že na ulici spatříme jdoucí ženy, z nichž se nakonec vyklubou muži? Kdo má chránit před vnějším nebezpečím svoji vlastní rodinu, svoje okolí, svoji vlast? Cizí žoldnéři? Anebo snad dnešní mnohé mužatky?

Není žádným tajemstvím, že dnešní armády v EU mají jiné úlohy v zahraničních misích pod cizími vlajkami, než chránit vlastní obyvatelstvo.

Kdo má na tomhle všeobecném úpadku a marazmu svůj největší podíl? Ženy, muži, finančníci, oligarchové, umělci, nebo politici? A na koho se budem ještě vymlouvat? Nejsme to nakonec my sami?

Kde to vlastně dospěla Evropa, když se na její veřejných prostranstvích a v městech doslova odehrává „safari“ – lov na naše evropské ženy cizími přivandrovalcami? A kde jsou evropští rytíři? Proč jsou zalezeni ve vlastním strachu před zodpovědností, sedíce při tabletě anebo při pivě?

A co bude s těmi „odvážnými“ imigrantami (kolem 80% vycvičení svalnatí mladí muži), kteří „rytířsky“ doma nechali svoje vlastní ženy, matky, děti, starci, příbuzných – napospas teroristům, před nimiž prej prchají? Snad by tohle měla být budoucí „ochranka“ Evropy?

Ženy! Cítíte se bezpečně v časech současné organizované ilegální imigrační tsunami na starý kontinent? Ne? Zradili vás pasivní muži anebo zradní politici?

Chcete žít v bezpečné Evropě? Chcete žít v právním státě? Nechcete se dožít barbarské budoucnosti, kde by naše civilizace skončila na troskách euro-antlantického multikulti experimentu?

Výzva! Ženy Evropy!

Vždyť vy tvoříte minimálně polovinu populace!

Jestli nejsou muži v Evropě schopni bránit svoje matky, ženy, dcery a sestry tím, že minimálně pošlou na smetiště dejin tyhle politické „standardní“ strany, jež jakýmkoliv přičiněním spůsobili rozvrat v dnešní multi-kulti Evropě, tak to musíte udělat vy, Evropanky!

V nejbližších volbách, na všech úrovních, dejte lépe svůj hlas takovým stranám, které by rádi očistili tenhle kontinent od dovezených ilegálních parazitů a násilníků, jako i od zrádců vlastních národů – od evropských vlastizrádců.

Jestliže se mluví „Člověče, pomůž si sám, aj Pán Bůh ti pomůže“, tak v této době to platí tisíceronásobně.

O vás, ženy, se mluví, že jste slabším pohlavím. Skutečně? Možná co se týče jenom vnější tělesné schrány. Ženy jsou silnější v citových projevech a v přijímání z vyšších duchovních úrovní.

Každá správná žena, bez ohledu na to jestli je matkou anebo ne, by měla být strážkyní plamene touhy po Světle a Pravdě a naopak, každý správný muž by ji v tom měl podporovat a chránit, protože jenom pak může nastat harmonický vývoj rodiny jako základ zdravé společnosti.

No určitě ne tak, jak je to dnes často vidět na mnohých místech Země, kde žena je pouze sloužící gejší a znamená pro svého muže méně než věc nebo zvěř.

Ani jeden národ nemůže stoupat vzhůru, anebo být šťasten, jestliže nemá pravé, nefalšované ženství, následováním kterého se jedině může a musí vyvinout i pravé mužství.

Pouze pak, když žena bude znovu ženou a chlap chlapem, když se planeta Země dožije zaslíbené Říše pokoja a míru, naplní se prorocké slova ze Zjavení Jana:
"A viděl jsem NOVÉ NEBE a NOVOU ZEMI"

Únor 2016

Jozef von Bratislava

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…