Žarko Jovanovič: Porážka Marine Le Pen, politici se předčasně radují, patrioté skřípou zuby

15.12.2015 7:35

Porážka FN Marie Le Pen v druhém kole regionálních-krajských voleb ve Francii je základem budoucího vítězství všech, kteří usilují o změnu a proměnu divadla pro voliče, nazývajícího politická scéna, ve skutečnou arénu, prosazující zájmy země a jejích voličů.

Žarko Jovanovič: Porážka Marine Le Pen, politici se předčasně radují, patrioté skřípou zuby
Foto: Hans Štembera
Popisek: Marine Le Pen

Základem pro budoucí vítězství není porážka jako taková, ale hlavně důvody, proč, a forma, jak jí bylo dosaženo. Opět se prokázalo, že současní hráči nebojují proti svým soupeřům, které znají abvědí co očekávat a fakticky jsou s nimi ve shodě, ale skutečným nepřítelem všech, je každý nový, který usiluje o změnu. Každý vetřelec, který nerespektuje dlouholetá pravidla politikaření, toho je třeba si podrobit a nebo nelítostně zlikvidovat.

Věřím, že v příštích volbách FN Marine Le Pen určitě zvítězí, dnešních skoro 30% hlasů není málo. Věřím, že příště se ale na její stranu přidá i většina těch, kteří sice 100% nesouhlasí s jejím programem nebo mají proti ní jiné výhrady, ale na tuhle trapnou frašku o politickém soupeření, svobodném střetávání se názorů a prosazování zájmu voličů se již nechtějí podílet a dokonce ani se jen pasívně koukat.

Takže vstříc budoucímu vítězství patriotů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.