Zdeněk Koudelka: Jundrovská vlajka a radnice

04.03.2017 21:30

Úkolem opozice je kritizovat nedostatky vládnoucích. To jundrovská sociální demokracie činí, neboť považuje zelenou ideologii za špatnou pro rozvoj Moravy, Brna i Jundrova.

Zdeněk Koudelka: Jundrovská vlajka a radnice
Foto: hns
Popisek: Zdeněk Koudelka byl i kandidátem na ústavního soudce

V Brně to dokazuje zamrznutí dopravních staveb a neřešení trvalých dopravních zácp poté, co územní plánování připadlo náměstku primátora Martinu Anderovi ze Strany zelených. Nicméně opozice může i chválit.

Na radnici městské části Brno-Jundrov, jundrovské základní škole i školce se v roce 2016 trvale objevila jundrovská vlajka. Bílo-modrá vlajka Jundrova, vzniklá v roce 1991, vychází z barev jundrovského znaku - dva stříbrné vinné hrozny a stříbrný vinařský nůž na modrém štítu. Čtyři bílo-modré pruhy a jeden bílý polopruh jsou inspirovány pruhy na brněnské vlajce a vyjadřují příslušnost Jundrova k městu Brnu. Znalost vlastních symbolů je součástí uvědomění si historie. Proto je správné, že vlajka nezdobí jen radnici, ale i jundrovskou školu a školku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

13:57 Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

Čínský automobilový průmysl narazil na odbytovou bariéru spalovacích motorů. V největších čínských m…